Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Katie Melua

Următoarele evenimente cu Katie Melua

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Katie Melua

Katie Melua - Fields Of Gold

Katie Melua - Fields Of Gold (cover Sting)

Katie Melua a înregistrat un cover al piesei ”Fields Of Gold”, interpretate în original de Sting. Această versiune a melodiei a devenit single-ul oficial al fundației caritabile ”Children in Need” pe anul 2017.

Katie Melua - O Holy Night

Katie Melua - O Holy Night

Katie Melua a lansat un videoclip de promovare a colindului "O Holy Night". Piesa este extrasă de pe albumul cu cântece de Crăciun "In Winter".

Katie Melua - Perfect World

Urmărește videoclipul "Perfect World" lansat de Katie Melua. Melodia este extrasă de pe albumul "In Winter".

Katie Melua - Dreams On Fire

Katie Melua - Dreams On Fire

Katie Melua a lansat videoclipul noului single ”Dreams On Fire”. Clipul a fost filmat în Georgia, țara natală a artistei.

Katie Melua

Katie Melua - Dreams On Fire

Katie Melua a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Dreams On Fire”. Piesa este extrasă de pe albumul ”In Winter”, așteptat pe piață în luna octombrie.

Katie Melua

Katie Melua lansează albumul "In Winter" - TEASER

Katie Melua va lansa în această toamnă un nou album, intitulat ”In Winter”. Discul conține 10 piese înregistrate împreună cu Gori Women’s Choir.

Katie Melua - Wonderful Life

Katie Melua - Wonderful Life

Katie Melua a realizat un cover după hitul Black, ”Wonderful Life”. Noua versiune a piesei vine însoțită de un videoclip filmat în Brighton.

Cei mai bogați tineri muzicieni din UK - Top 2014 Sunday Times

Sunday Times a publicat lista anuală a celor mai bogați tineri artiști din industria muzicală a Marii Britanii. Ca și anul trecut, topul este condus de Adele, deși ultimul său album a fost lansat în urmă cu 3 ani, în 2011. Vezi topul complet și averile estimate.

Secvență videoclip Katie Melua - "Where Does The Ocean Go?"

Katie Melua a lansat "Where Does The Ocean Go?" - VIDEOCLIP

Katie Melua începe 2014 cu un nou videoclip pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Acesta a fost realizat pentru piesa "Where Does The Ocean Go?", extrasă de pe albumul "Ketevan".

Secvență videoclip Katie Melua - "The Love I'm Frightened Of"

Katie Melua a lansat clipul "The Love I'm Frightened Of" - VIDEOCLIP

Katie Melua a dezvăluit un nou videoclip emoționant, realizat pentru piesa "The Love I'm Frightened Of", extrasă de pe cel mai recent album lansat,"Ketevan". În plus, artista a sărbătorit săptămâna trecută 10 de ani carieră muzicală printr-un concert special desfășurat în Roundhouse, Londra.

Katie Melua

Katie Melua a dezvăluit un nou single, "Chase Me" - VIDEO

Katie Melua a dezvăluit recent o variantă acustică a piesei "Chase Me", de pe noul album "Ketevan". Melodia este compusă de către artista georgiană în colaborare cu Toby Jepson, fost solist al trupelor Little Angels și Gun.

Katie Melua - "Ketevan"

Katie Melua a dezvăluit o nouă piesă, "The Love I'm Frightened Of" - VIDEO

Invitată la BBC One Breakfast, Katie Melua a interpretat live o nouă piesă de pe albumul "Ketevan". Single-ul se numește "The Love I'm Frightened Of", artista de origine georgiană mărturisind că este una dintre melodiile sale preferate de pe noul material. În cadrul emisiunii, Katie a povestit și despre sound-ul materialului "Ketevan" într-un scurt interviu ce poate fi urmărit în clipul de mai jos.

Katie Melua - "Ketevan"

Katie Melua a dezvăluit o piesă nouă, "Love Is A Silent Thief" - VIDEO

Invitată în cadrul emisiunii Sunday Brunch de la Channel4, Katie Melua a interpretat live o piesă nouă de pe albumul "Ketevan". Single-ul se numește "Love Is A Silent Thief" și este dezvăluit cu doar câteva zile înainte de lansarea celui de-al șaselea material discografic al artistei.

Katie Melua - "Ketevan"

Katie Melua dezvăluie detalii despre noul album "Ketevan" - TEASER

Katie Melua va lansa în septembrie cel de-al șaselea material discografic, "Ketevan". Înainte de apariția pe piață a albumului, artista britanică oferă detalii despre procesul de compunere a pieselor, colaborări, producție. Teaser-ul ce poate fi urmărit în articol include de asemenea secvențe de la filmări și fragmente muzicale ale pieselor de pe noul album.

Katie Melua interpretând "I Will Be There" în cadrul "Coronation Festival"

Katie Melua a lansat "I Will Be There" - VIDEO

Katie Melua a lansat primul single de pe noul album "Ketevan". Piesa se numește "I Will Be There" și a fost interpretată pentru prima oară într-un concert în cadrul prestigiosului eveniment "Coronation Festival".

Katie Melua

Katie Melua a dezvăluit coperta viitorului album

Vezi coperta noului album Katie Melua, "Ketevan", ce va marca 10 ani de carieră în industria muzicală. Află unde va concerta artista anul acesta.

Top concerte în locuri inedite

TOP: Cele mai inedite concerte - VIDEO

Cât de mult contează locul ales pentru a susține un concert? Destul de mult, credem noi, luând în considerare doar câteva dintre multele exemple pe care ni le oferă istoria industriei muzicale.

Katie Melua a cântat pentru trupele britanice din Afganistan - VIDEO

Katie Melua a susținut un concert acustic special pentru trupele britanice din Afganistan. Urmărește pe InfoMusic înregistrarări cu prestațiile artistei georgiene.

Katie Melua

Katie Melua va lansa în toamnă un nou album

Katie Melua va împlini în această toamnă 10 ani de activitate în industria muzicală. Pentru a sărbători evenimentul artista va susține un concert la Roundhouse, Londra, în cadrul căruia va interpreta în premieră piese de pe noul album.

Katie Melua

Katie Melua lansează albumul B-sides: The Tracks That Got Away

Katie Melua a anunțat lansarea unui album special, ce va include piesele bonus de pe B-side-urile single-urilor promovate în format vinyl. Albumul se va numi B-sides: The Tracks That Got Away iar lista pieselor poate consultată pe InfoMusic.

CLOSE
CLOSE