Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Rianna Rusu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Rianna Rusu a ridicat juriul în picioare cu vocea sa - VIDEO Diana Butan la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Diana Butan a dus echilibristica la un alt nivel - VIDEO Smiley a cerut sfaturi de la doi "tătici de fete", Bobonete și Răzvan Fodor, în noua lui emisiune online, "8, 8 și ceva, FIX" A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu

Katie Melua

Următoarele evenimente cu Katie Melua

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Katie Melua

Katie Melua - Voices In The Night

Katie Melua - Voices In The Night

Katie Melua ne poartă pe meleaugurile blues-ului și jazz-ului cu o piesă senzuală, intitulată "Voices In The Night". Videoclipul melodiei include imagini și filmări de la înregistrarea celui mai recent album al artistei.

Katie Melua - Joy

Katie Melua - Joy

Katie Melua ne amintește de bucuria de a fi copil și a descoperi la o vârstă fragedă acea pasiune care-ți va călăuzi pașii întreaga viață. "Joy" este o piesă plină de candoare, pe care Katie o interpretează cu multă căldură, videoclipul melodiei surprinzând relația frumoasă pe care artista a avut-o cu bunica ei.

Katie Melua - Your Longing Is Gone

Katie Melua - Your Longing Is Gone

Katie Melua continuă să ne poarte pașii într-o călătorie de autodescoperire. În noul videoclip "Your Longing Is Gone", filmat în Georgia, artista se întoarce în unul dintre locurile sale preferate din copilărie pentru a retrăi amintiri și sentimente pierdute.

Katie Melua - Leaving The Mountain

Katie Melua - Leaving The Mountain

Katie Melua contemplează priveliști spectaculoase, interiorizând apoi emoțiile astfel căpătate. "Leaving The Mountain" este o piesă care te prinde în mreaja ei, vocea artistei georigiene fiindu-ți călăuză prin universul nemărginit de frumuseți încă neexplorate.

Katie Melua - Airtime

Katie Melua - Airtime

Întrebări existențiale pe tema iubirii sunt adresate în versurile unei noi piese semnate de Katie Melua. "Airtime" pune la îndoială acea poveste de cuplu romanțată, la care visăm involuntar mulți dintre noi, adevăratul puls al unei relații fiind adus în atenția publicului printr-un videoclip ce păstrează protagoniștii clipului anterior, respectiv pe Katie și pe actorul britanic Billy Howle.

Katie Melua - A Love Like That

Katie Melua - A Love Like That

Katie Melua începe promovarea unui nou material de studio cu single-ul "A Love Like That", ce ne vorbește despre dilema iubirii pasionale. Melodia este lansată împreună cu un videoclip în care Katie se lasă cucerită de actorul britanic Billy Howle.

Katie Melua Live, din izolare

Katie Melua și fratele ei au susținut un recital online - VIDEO

Katie Melua ne înseninează zilele de izolare cu un recital online. Acompaniată la chitară de fratele ei, artista a interpretat piese a căror semnificație punctează universul ei interior în aceste momente.

Katie Melua - Bridge Over Troubled Water

Katie Melua - Bridge Over Troubled Water

Katie Melua ne poartă departe de grijile lumești, vocea ei reușind să transforme complet cunoscuta piesă ”Bridge Over Troubled Water”, pe care Simon and Garfunkel o lansau în 1970. Coverul este inclus pe albumul de hituri ”Ultimate Collection”, pe care se regăsesc cele mai iubite piese din repertoriul artistei.

Katie Melua - Fields Of Gold

Katie Melua - Fields Of Gold (cover Sting)

Katie Melua a înregistrat un cover al piesei ”Fields Of Gold”, interpretate în original de Sting. Această versiune a melodiei a devenit single-ul oficial al fundației caritabile ”Children in Need” pe anul 2017.

Katie Melua - O Holy Night

Katie Melua - O Holy Night

Katie Melua a lansat un videoclip de promovare a colindului "O Holy Night". Piesa este extrasă de pe albumul cu cântece de Crăciun "In Winter".

Katie Melua - Perfect World

Urmărește videoclipul "Perfect World" lansat de Katie Melua. Melodia este extrasă de pe albumul "In Winter".

Katie Melua - Dreams On Fire

Katie Melua - Dreams On Fire

Katie Melua a lansat videoclipul noului single ”Dreams On Fire”. Clipul a fost filmat în Georgia, țara natală a artistei.

Katie Melua

Katie Melua - Dreams On Fire

Katie Melua a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Dreams On Fire”. Piesa este extrasă de pe albumul ”In Winter”, așteptat pe piață în luna octombrie.

Katie Melua

Katie Melua lansează albumul "In Winter" - TEASER

Katie Melua va lansa în această toamnă un nou album, intitulat ”In Winter”. Discul conține 10 piese înregistrate împreună cu Gori Women’s Choir.

Katie Melua - Wonderful Life

Katie Melua - Wonderful Life

Katie Melua a realizat un cover după hitul Black, ”Wonderful Life”. Noua versiune a piesei vine însoțită de un videoclip filmat în Brighton.

Cei mai bogați tineri muzicieni din UK - Top 2014 Sunday Times

Sunday Times a publicat lista anuală a celor mai bogați tineri artiști din industria muzicală a Marii Britanii. Ca și anul trecut, topul este condus de Adele, deși ultimul său album a fost lansat în urmă cu 3 ani, în 2011. Vezi topul complet și averile estimate.

Secvență videoclip Katie Melua - "Where Does The Ocean Go?"

Katie Melua a lansat "Where Does The Ocean Go?" - VIDEOCLIP

Katie Melua începe 2014 cu un nou videoclip pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Acesta a fost realizat pentru piesa "Where Does The Ocean Go?", extrasă de pe albumul "Ketevan".

Secvență videoclip Katie Melua - "The Love I'm Frightened Of"

Katie Melua a lansat clipul "The Love I'm Frightened Of" - VIDEOCLIP

Katie Melua a dezvăluit un nou videoclip emoționant, realizat pentru piesa "The Love I'm Frightened Of", extrasă de pe cel mai recent album lansat,"Ketevan". În plus, artista a sărbătorit săptămâna trecută 10 de ani carieră muzicală printr-un concert special desfășurat în Roundhouse, Londra.

Katie Melua

Katie Melua a dezvăluit un nou single, "Chase Me" - VIDEO

Katie Melua a dezvăluit recent o variantă acustică a piesei "Chase Me", de pe noul album "Ketevan". Melodia este compusă de către artista georgiană în colaborare cu Toby Jepson, fost solist al trupelor Little Angels și Gun.

Katie Melua - "Ketevan"

Katie Melua a dezvăluit o nouă piesă, "The Love I'm Frightened Of" - VIDEO

Invitată la BBC One Breakfast, Katie Melua a interpretat live o nouă piesă de pe albumul "Ketevan". Single-ul se numește "The Love I'm Frightened Of", artista de origine georgiană mărturisind că este una dintre melodiile sale preferate de pe noul material. În cadrul emisiunii, Katie a povestit și despre sound-ul materialului "Ketevan" într-un scurt interviu ce poate fi urmărit în clipul de mai jos.

Katie Melua - "Ketevan"

Katie Melua a dezvăluit o piesă nouă, "Love Is A Silent Thief" - VIDEO

Invitată în cadrul emisiunii Sunday Brunch de la Channel4, Katie Melua a interpretat live o piesă nouă de pe albumul "Ketevan". Single-ul se numește "Love Is A Silent Thief" și este dezvăluit cu doar câteva zile înainte de lansarea celui de-al șaselea material discografic al artistei.

Katie Melua - "Ketevan"

Katie Melua dezvăluie detalii despre noul album "Ketevan" - TEASER

Katie Melua va lansa în septembrie cel de-al șaselea material discografic, "Ketevan". Înainte de apariția pe piață a albumului, artista britanică oferă detalii despre procesul de compunere a pieselor, colaborări, producție. Teaser-ul ce poate fi urmărit în articol include de asemenea secvențe de la filmări și fragmente muzicale ale pieselor de pe noul album.

Katie Melua interpretând "I Will Be There" în cadrul "Coronation Festival"

Katie Melua a lansat "I Will Be There" - VIDEO

Katie Melua a lansat primul single de pe noul album "Ketevan". Piesa se numește "I Will Be There" și a fost interpretată pentru prima oară într-un concert în cadrul prestigiosului eveniment "Coronation Festival".

Katie Melua

Katie Melua a dezvăluit coperta viitorului album

Vezi coperta noului album Katie Melua, "Ketevan", ce va marca 10 ani de carieră în industria muzicală. Află unde va concerta artista anul acesta.

Top concerte în locuri inedite

TOP: Cele mai inedite concerte - VIDEO

Cât de mult contează locul ales pentru a susține un concert? Destul de mult, credem noi, luând în considerare doar câteva dintre multele exemple pe care ni le oferă istoria industriei muzicale.

Katie Melua a cântat pentru trupele britanice din Afganistan - VIDEO

Katie Melua a susținut un concert acustic special pentru trupele britanice din Afganistan. Urmărește pe InfoMusic înregistrarări cu prestațiile artistei georgiene.

Katie Melua

Katie Melua va lansa în toamnă un nou album

Katie Melua va împlini în această toamnă 10 ani de activitate în industria muzicală. Pentru a sărbători evenimentul artista va susține un concert la Roundhouse, Londra, în cadrul căruia va interpreta în premieră piese de pe noul album.

Katie Melua

Katie Melua lansează albumul B-sides: The Tracks That Got Away

Katie Melua a anunțat lansarea unui album special, ce va include piesele bonus de pe B-side-urile single-urilor promovate în format vinyl. Albumul se va numi B-sides: The Tracks That Got Away iar lista pieselor poate consultată pe InfoMusic.

Katie Melua

Katie Melua a lansat clipul piesei Forgetting All My Troubles - VIDEO

Katie Melua a lansat un nou clip cu înregistrări live pentru piesa Forgetting All My Troubles. Single-ul este extras de pe noul album, ”Secret Symphony”, lansat anul acesta pe 5 martie. Clipul poate fi urmărit pe infomusic.ro.

Top 10 melodii despre biciclete

TOP 5 Melodii despre biciclete

Ascultă cele mai frumoase melodii despre biciclete. QUEEN, Red Hot Chili Peppers, Katie Melua, Nazareth și Tom Waits au lansat piese pe această temă.

Katie Melua lansează un nou album

Katie Melua lansează un nou album, la doar un an de la ultima apariție discografică. Acesta se intitulează ”Secret Symphony” și va apărea pe data de 14 noiembrie. Cel de-al... Continuare »

Katie Melua

Katie Melua - Life in Photos

Katie Melua, pe numele său întreg Ketevan Melua împlinește astăzi 27 ani. Artrista s-a născut în Kutaisi, Georgia, în perioada în care zona era parte din Uniunea Sovietică, dar la... Continuare »

Katie Melua

Best of Katie Melua

La 19 ani, Katie Melua a debutat în industria muzicală cu primul album, ”Call of the Search”, în 2003. Discul a avut un succes enorm, iar numai în primele cinci... Continuare »

Katie Melua

Ascultă noua piesă semnată Katie Melua! (Video)

Katie Melua a înregistrat o nouă piesa, intitulată ”Gold In Them Hills”. Artista a ales să realizeze un cover după cântecul lui Ron Sexsmith special pentru compilația germană Kuschelrock. În... Continuare »

CLOSE
CLOSE