Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Kate Bush

Kate Bush Kate Bush este deopotrivă cântăreață, compozitoare și producătoare. Este recunoscută pentru muzica sa eclectică și experimentală. În 1978, la vârsta de 19 ani, ea a devenit prima cântăreață care a urcat pe primul loc în UK Singles Chart cu o piesă compoziție proprie. Single-ul de debut "Wuthering Heights" a deschis o serie de 25 de piese ce au intrat în UK Top 40, zece dintre ele devenind Number One, precum: "The Man with the Child in His Eyes", "Babooshka", "Running Up That Hill", "Don't Give Up" (în duet cu Peter Gabriel) și "King of the Mountain".

Kate Bush a lansat de-a lungul timpului 10 albume și a fost premiată în 1987 cu Brit Award pentru "Cea mai bună artistă britanică". A fost nominalizată de mai multe ori la Grammy, MTV Video Music Awards și Brit Awards.

Următoarele evenimente cu Kate Bush

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Kate Bush

Kate Bush - And Dream of Sheep

Urmăriți videoclipul lansat de Kate Bush pentru single-ul "And Dream Of Sheep", ce promovează un triplu album live așteptat pe piață pe 25 noiembrie. În urma filmărilor într-un rezervor de apă, artista a suferit de hipotermie.

Kate Bush - Running Up The Hill remix

Kate Bush a lansat remixul Running Up That Hill (A Deal With God) prezentat la inchiderea Jocurilor Olimpice

Cântăreața Kate Bush a lansat pe 12 august remixul în format digital al melodiei "Running Up That Hill". Acesta a fost pus în vânzare online. Materialul a constituit coloana sonoră a unuia dintre momentele de la închiderea Jocurilor Olimpice de la Londra.

Cover mai bun decât orginalul - ep. 1

Unii artiști reușesc să interpreteze cover-urile într-un mod atât de original, încât transformă piesele. Aceștia ”adoptă” cântecele altor muzicieni și își pun amprenta pe întreaga compoziție. Astfel, unele cover-uri sunt... Continuare »

Kate Bush pictorial Snow

Kate Bush poartă blană!

Kate Bush a realizat recent un pictorial pentru promovarea noului album ”50 Words For Snow”, în cadrul căruia este îmbrăcată cu haine din blană, după cum puteți vedea mai jos.... Continuare »

Kate Bush

Kate Bush - Wild Man, piesă nouă (audio)!

Kate Bush a lansat primul single de pe 50 Words For Snow, cel mai nou album al său . Piesa se numeşte Wild Man şi este disponibilă la download începând... Continuare »

Kate Bush

Kate Bush lansează un nou album!

Kate Bush lansează cel de-al zecelea material discografic. Noul albumul se intitulează ”50 Words For Snow” și va apărea pe data de 21 noiembrie. Discul are o durată de 65... Continuare »

Noel-Fielding

Noel Fielding joacă în noul clip semnat Kate Bush (Video)

Noul videoclip lansat de Kate Bush îl are ca protagonist principal pe actorul din The Mighty Boosh, Noel Fielding. Clipul, pe care îl puteți viziona mai jos, a fost realizat... Continuare »

CLOSE
CLOSE