Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Julio Iglesias

Julio Iglesias

Următoarele evenimente cu Julio Iglesias

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Julio Iglesias

Află 5 lucruri (pe care nu le știai) despre Eurovision

Mulți dintre noi am crescut uitându-ne alături de familie la Eurovision, cel mai longeviv concurs muzical TV, care a dat lumii în fiecare an o diversitate multi-culturală de cântece și artiști. Am ales câteva curiozități și momente istorice care ne poartă înapoi în timp.

Poze concert Julio Iglesias și Julio Iglesias Jr. la Iași - 2016

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Julio Iglesias la Iași pe 11 mai 2016, în cadrul turneului mondial de promovare a noului său album, „Mexico”. Concertul s-a desfășurat pe stadionul „Emil Alexandrescu”, iar în deschidere a cântat fiul artistului - Julio Igleasias Jr.

Julio Iglesias

Julio Iglesias a depășit problemele de sănătate. Concertul de la București, reconfirmat

Julio Iglesias a depășit cu bine problemele de sănătate care i-au dat peste cap activitatea artistică din ultima perioadă. Artistul lucrează în prezent la finalizarea noului material discografic ce va fi lansat, la nivel mondial, pe 18 septembrie. De asemenea, concertul de la București a fost reconfirmat, noua dată a desfășurării spectacolului urmând să fie anunțată luna viitoare.

Julio Iglesias

Ascultă "Fallaste Corazón", noua piesă a lui Julio Iglesias dedicată marilor compozitori mexicani - AUDIO

La 12 ani de la apariția ultimului său album în limba maternă, Julio Iglesias lansează o nouă piesă în limba spaniolă, “Fallaste corazón”. Melodia este extrasă de pe discul “MÉXICO - Julio Iglesias”, un proiect prin care artistul aduce un omagiu marilor compozitori din Mexic.

Julio Iglesias a fost supus unei intervenții chirurgicale. Concertul de la București se reprogramează

În urmă cu câteva zile, Julio Iglesias a fost supus unei intervenții chirurgicale microscopice la spate. Medicii clinicii Miami Physical Therapy Associates i-au prescris artistului repaus total pentru următoarele 6 săptămâni, din acest motiv Julio Iglesias fiind nevoit să suspende următoarele sale concerte, inclusiv cel de la București, programat pe 2 iulie.

Julio Iglesias alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias și fiul său au ajuns la Cluj și vor concerta în prezența a peste 6500 de spectatori

Julio Iglesias și fiul său, Julio Iglesias Jr., au ajuns la Cluj ieri seară, în jurul orei 19:30, aterizând cu avionul personal pe aeroportul orașului gazdă. Concertul programat pe 22 mai la Sala Polivalentă se va desfășura în prezența a peste 6500 de spectatori.

Julio Iglesias alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.

Concertele Julio Iglesias de la Cluj și București NU AU FOST ANULATE, precizează organizatorii

Datele concertelor pe care Julio Iglesias și fiul său le au programate la București și Cluj rămân neschimbate, au precizat organizatorii într-un comunicat oficial. Concertul de la Cluj va avea loc pe 22 mai, iar cel de la București pe 2 iulie, conform programului anunțat. Reconfirmarea susținerii evenimentelor vine pe fondul informațiilor eronate răspândite în presă, ce indicau că cele două concerte ar fi fost anulate.

Julio Iglesias

Concertul Julio Iglesias de la București a fost reprogramat în iulie

Concertul lui Julio Iglesias de la Sala Palatului din Bucuresti, prevăzut inițial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe 02 iulie 2015, din motive tehnice. Artistul spaniol va începe a doua parte a turneului său european 2015, pe 22 mai, la Cluj, la Sala Polivalentă.

Julio Iglesias

Julio Iglesias: Cea mai mare recompensă este să văd publicul fericit la finalul concertelor

Un romantic incurabil, Julio Iglesias are o legătură deosebită cu România, revenind să cânte aici în fiecare an din 2012 și până acum, după experiențe în diferite perioade de dezvoltare ale țării. Iată ce ne povestește Julio Iglesias despre muzică, despre copiii lui și despre România într-un interviu luat înainte de venirea lui pe 22 mai la Cluj-Napoca și pe 2 iulie 2015 la București.

Julio Iglesias

Biletele la concertul Julio Iglesias din Cluj-Napoca au fost suplimentate - PREȚURI

După epuizarea a patru categorii de bilete, organizatorii concertului Julio Iglesias din Cluj-Napoca au decis să suplimenteze numărul locurilor. Astfel, au fost puse în vânzare bilete la două categorii noi, precum și la categorii existente. Julio Iglesias va cânta la Sala Polivalentă din Cluj pe 22 mai.

Julio Iglesias

Julio Iglesias va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea Berklee College of Music din SUA

Julio Iglesias va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea Berklee College of Music din SUA, cea mai mare universitate privată de muzică din lume. Titlul va fi acordat, de asemenea, Președintelui executiv al Sony Music, Doug Morris.

Julio Iglesias - o ultimă seară latino la București

Julio Iglesias și fiul său, pe aceeași scenă în România - PREMIERĂ

Julio Iglesias a pregătit o surpriză pentru fanii săi din România. Îndrăgitul cântăreț de muzică latino va veni însoțit în concertele din București și Cluj alături de fiul său. Show-ul din capitală este programat pe 20 mai, la Sala Palatului, iar cel de la Cluj se va desfășura la Sala Polivalentă pe 22 mai.

Poze concert Julio Iglesias la Sala Palatului 2014

Urmăriți poze de la concertul susținut de Julio Iglesias la Sala Palatului pe 22 iulie 2014. Artistul a fost însoțit de aceeași orchestră cu care ne-a vizitat capitala în octombrie 2013. Și de această dată, Sala Palatului a fost plină, fanii venind să îl revadă pe cel mai prolific artist latin al tuturor timpurilor (grație celor peste 300 de milioane de albume vândute). Julio Iglesias va împlini 70 de ani pe 23 septembrie 2014.

Julio Iglesias a primit premiul pentru cel mai bun artist latin

În cadrul unei conferințe presă organizată la Londra, Julio Iglesias a primit din partea Sony Music, premiul special "Cel mai de succes artist latin al tuturor timpurilor". Premiul, acordat pentru cele peste 300 de milioane de albume vândute, a fost prezentat de Doug Morris, CEO Sony Music, împreună cu Edgar Berger, președinte & CEO Sony Music International și Afo Verde, președinte și CEO al Sony Music Iberia Latina.

Concert Julio Iglesias la București pe 22 iulie

Julio Iglesias revine la București pentru un nou concert ce va avea loc pe 22 iulie 2014 la Sala Palatului. Artistul va mai susține 2 concerte în România, pe 19 iulie în stațiunea Mamaia iar pe 20 iulie la Galați.

Julio Iglesias la București - prea mult pentru unii, insuficient pentru alții

Julio Iglesias a revenit la Sala Palatului pentru un nou concert la București. Deși din discursul său părea că nu a mai văzut România de foarte mulți ani, de fapt cântărețul spaniol s-a aflat aici pentru al doisprezecelea concert în seara de 24 octombrie, și a susținut și un al treisprezecelea spectacol pe 26 octombrie.

Julio Iglesias - o ultimă seară latino la București

Biletele din categoria VIP pentru concertul Julio Iglesias sunt epuizate

Cu aproximativ o lună și jumătate până la eveniment, biletele din categoria VIP pentru concertul Julio Iglesias sunt epuizate. Agenția Vreau Bilet informează ca biletele se vând în ritm alert, prin urmare, îi sfătuiește pe cei interesați să își achiziționeze din timp biletele pentru acest show.

Julio_Iglesias

Doar 500 de bilete mai sunt disponibile la concertul lui Julio Iglesias

Cei care încă nu şi-au achiziţionat un bilet la concertul lui Julio Iglesias trebuie să se grăbească, deoarece organizatorii au anunţat că în prezent mai sunt disponibile doar 500 de bilete.

CLOSE
CLOSE