Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Jukebox

Următoarele evenimente cu Jukebox

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Jukebox

Jukebox - Absența ta

Solistul trupei Jukebox este primul artist din România vaccinat anti Covid-19

Alex Vasilache, solistul trupei JukeBox este primul artist din România care şi-a făcut vaccinul anti Covid-19. Muzicianul a primit prima doză de vaccin pentru că este medic rezident şi se încadrează deci în primul val al celor vaccinaţi. Aflaţi detalii despre experienţă în articol.

Jukebox - Sexy foc

Jukebox a lansat "Sexy foc", un single fresh, plin de energie, cu un sound catchy, elemente funk, dance și multă voie bună. Materialul este disponibil în articol.

Jukebox - Măști de porțelan

Jukebox - Măști de porțelan

Jukebox lansează "Măști de portelan", o poveste muzicală  despre trecutul care rămâne adânc întipărit în fiecare dintre noi.

Jukebox - Să vină vinerea

Jukebox cântă refrenul vieții libere și fără griji și lansează "Să vină vinerea”, o piesă veselă, cu multă energie, care pune în prim plan distracția și fantezia unui weekend liber care s-ar putea repeta la nesfârșit. Materialul este disponibil în articol.

Jukebox & Bella Santiago - Ma intorc zi de zi

Jukebox & Bella Santiago - Mă întorc zi de zi

Jukebox și Bella Santiago sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților lansând videoclipul: “Mă întorc zi de zi”. Noul single este o piesă sensibilă și emoționantă, despre dragostea care se întoarce, zi de zi, la fel de prezentă și puternică, chiar și în momentele de cumpănă.

Jukebox - Absența ta

Jukebox - Absența ta

Jukebox a lansat o piesă cu un mesaj puternic, intitulată ”Absența ta”. Single-ul și videoclipul ne vorbesc despre ”frământarile care apar atunci când descoperi că omul de care ești pe cale să te desparți este «The One»”.

Jukebox - Am ce nu am

Jukebox - Am ce nu am

Jukebox a lansat o piesă de dragoste intitulată ”Am ce nu am”. Melodia aduce în discuție relațiile toxice în care iubirea devine nocivă.

Jukebox & Bella Santiago

Ascultă noua piesă Jukebox & Bella Santiago, "Sugar Gumalaw" - AUDIO

După ce au ajuns în finala Selecției Naționale Eurovision 2018 și la aniversarea unui an împreună, Jukebox și Bella Santiago lansează single-ul "Sugar Gumalaw".

Mihai, Jukebox & Bella Santiago și Rafael s-au calificat în finala Eurovision 2018

Podiumul celei de-a doua semifinale Eurovision România: Mihai Trăistariu, RAFAEL și Jukebox & Bella Santiago

Mihai Trăistariu, RAFAEL și Jukebox & Bella Santiago au ocupat podiumul celei de-a doua semifinale Eurovision România, desfășurate la Timișoara. Cel mai mare punctaj a fost obținut de formația Jukebox și noua solistă Bella Santiago cu o piesă interpretată în limba română: ”Auzi Cum Bate”.

Jukebox & Bella Santiago - Auzi cum bate

Jukebox și Bella Santiago - Auzi cum bate

Jukebox și Bella Santiago au lansat videoclipul noului single “Auzi cum bate”, o piesă cu un mesaj emoțional puternic. Versurile și imaginile subliniază granița dintre două lumi paralele, dintre vis și realitate, dintre sentimente și rațiune.

Jukebox & Bella Santiago - Vocea ta

Jukebox & Bella Santiago – Vocea Ta

Jukebox a lansat “Vocea Ta”, primul single și videoclip alături de Bella Santiago. Piesa a fost compusă de Cristi Nistor, Bogdan Marinescu, Alex Luft și Alina Coltan.

Ascultă cele 12 piese calificate în semifinala Eurovision România 2016 - AUDIO

Lista celor 12 semifinaliști ai concursului Eurovision România 2016 a fost dezvăluită în cadrul unei conferințe de presă la Teatrul Naţional. Ascultă în articol piesele calificate în semifinala de pe 4 martie.

Iced Earth revine în concert la București

Dupa concertul susținut în luna noiembrie 2011, formația americană Iced Earth revine la București unde va susține un concert pe 28 ianuarie 2014 în clubul Jukebox. Evenimentul va promova viitorul material discografic, al cărui nume nu a fost dat publicității, programat spre lansare la sfârșitul acestui an.

Sugar Blue

Sugar Blue concertează din nou în România

Sugar Blue se întoarce în faţa publicului român pentru 2 noi spectacole în cadrul cărora îşi va promova cel mai nou album, Raw Sugar Blue Live.

Anathema va concerta la Bucuresti pe 23 septembrie

Concert Anathema la București

Formaţia Anathema va concerta pe 23 septembrie în clubul Jukebox din Bucureşti.

Când se termină concertul, rămân ”Celelalte cuvinte” - VEZI FOTO

Recenzie si galerie de fotografii de la concertul trupei Celelalte Cuvinte de pe 21 aprilie din Jukebox.

MIKE PORTNOY, BILLY SHEEHANTONY, MACALPIN,E DEREK SHERINIAN, live la Bucuresti

Mike Portnoy, Billy Sheehan, Tony MacAlpine și Derek Sherinian concertează la București

Jukebox Venue va găzdui pe 20 octombrie 2012 concertul „THE PROGRESSIVE-ROCK DREAM TEAM", ce-i are ca protagonişti pe rockerii Mike Portnoy, Billy Sheehan, Tony MacAlpine și Derek Sherinian. Evenimentul este... Continuare »

The Animals concerteaza in Jukebox

The Animals concertează la București

Formaţia The Animals va reveni la Bucureşti pentru un concert pe data de 10 mai. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment şi va avea loc în clubul Jukebox Venue. The... Continuare »

(HED)p.e. concerteaza la Bucuresti

Concert (HED) p.e. - program

Formaţia (HED) P.E. va concerta în premieră în România pe 6 aprilie 2012 la Jukebox Venue. Show-ul este organizat de Phoenix Entertainment şi va avea loc în cadrul unui eveniment... Continuare »

Steelborn în concertul de lansare Trup de apă (Jukebox, 22 martie 2012)

Rock energic cu Steelborn

Se ia trupa Steelborn, se adaugă un public entuziast şi foarte receptiv, aplauze, emoţii, invitaţi speciali şi rock cât cuprinde. Se agită totul foarte bine şi se aşează în Jukebox.... Continuare »

Concert Steelborn în Jukebox, 22 martie 2012

Steelborn a marcat lansarea primului album "Trup de apă" printr-un concert organizat pe 22 martie 2012 în clubul Jukebox. Alături de Aura, Alex, Cătălin, Mihai și Robert au urcat pe... Continuare »

(HED)p.e. concerteaza la Bucuresti

Coma va deschide concertul trupei (HED) p.e. din Jukebox

Coma va deschide concertul pe care americanii de la (HED) p.e. îl vor susține pe 6 aprilie în Jukebox Venue. Mai multe detalii despre concertul (HED)p.e. la București. Coma a... Continuare »

SteelBorn

Steelborn va lansa albumul Trup de apă în Jukebox

Formaţia Steelborn va concerta pe 22 martie în clubul Jukebox Venue din Bucureşti. În cadrul evenimentului va fi lansat şi albumul de debut al formaţiei - Trup de apă. Pe... Continuare »

(HED) p.e. concerteaza la Bucuresti

Concert (HED) P.E. în Jukebox Venue

Formaţia (HED) P.E. va concerta pentru prima dată în România pe 6 aprilie 2012 în Jukebox Venue. (HED) P.E. a luat naștere în anul 1994 în California și promovează stilul... Continuare »

Concert IRIS la Juckebox, 24 februarie 2012

Iris și Voodoo - Dragobete rock în Jukebox

Fanii formațiilor Iris și Voodoo au sărbătorit Dragobetele în Jukebox Venue, evenimentul marcând prima colaborare din 2012 a celor două trupe. Cu prilejul acestui concert, Voodoo l-a prezentat pe noul lor basist - Șerban... Continuare »

Concert Iris la Jukebox Venue pe 24 februarie 2012

Galerie foto de la concertul Iris & Voodoo din Jukebox

Formațiile Iris și Voodoo au concertat pe 24 februarie 2012 în Jukebox Venue cu ocazia Dragobetelor. Recenzia evenimentului poate fi consultată AICI. Galeria foto de la concertul Iris & Voodoo din Jukebox:... Continuare »

Concerte de Dragobete in Bucuresti

Plăceri muzicale de Dragobete în Bucureşti

Dacă nu sunteţi de acord cu Valentine’s Day, sau dacă pur şi simplu nu aţi sărbătorit destul pe 14 februarie, Bucureştiul oferă de Dragobete o mulţime de opţiuni pentru petrecerea... Continuare »

Opeth concerteaza in Jukebox

Trupa Von Hertzen Brothers deschide concertul Opeth

Trupa Von Hertzen Brothers va deschide concertul pe care Opeth îl va susține pe 29 februarie 2012 în clubul Jukebox Venue din Bucureşti. Finlandezii de la Von Hertzen Brothers se... Continuare »

Taxi concerteaza pe 14 februarie in Jukebox

Concert Taxi de Valentine’s Day în Jukebox

Taxi sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor în Jukebox Venue. Începând cu ora 20.00, formația dedică celor care vor să iubească piese precum “Mi-e dor şi doare”, “Te văd în toate femeile”, “Jumătatea... Continuare »

Zoia_Alecu

Concert Zoia Alecu în Jukebox Venue

Zoia Alecu îşi aşteaptă fanii pe 19 februarie 2012 de la ora 20.00 în clubul Jukebox la o seară specială de folk din care nu vor lipsi piese precum „Cărări... Continuare »

Iris Jukebox 24 februarie

Voodoo deschide concertul IRIS din Jukebox

Iris va concerta pe 24 februarie 2012 în clubul Jukebox Venue din Bucureşti, începând cu ora 21:00. În deschiderea evenimentului, pe scenă va urca trupa Voodoo. Formaţia abordează un gen... Continuare »

Popas_Band in Jukebox

Trupa Popas cântă în Jukebox

Jukebox Venue va găzdui pe 3 februarie 2012, de la ora 21:00, concertul trupei Popas. Popas este o trupă formată din oameni care nu mai cred în sintagma “ce vrea... Continuare »

Iris concerteaza in jukebox

Concert IRIS în Jukebox Venue

Iris va concerta pe 24 februarie 2012 în clubul Jukebox Venue din Bucureşti, începând cu ora 21:00. Astfel, în noaptea de Dragobete se vor auzi cele mai cunoscute piese ale... Continuare »

Afis_Heaven_and_Hell

Heaven and Hell Party cu Trupa 13 în Jukebox!

Trupa 13 vă invită pe 21 ianuarie, de la ora 21.00 în clubul Jukebox la Heaven and Hell Party. Astfel își poți rezerva o masă în Rai (sus) sau în... Continuare »

Concert Voodoo și Changing Skins în Jukebox

Voodoo concertează pe 19 ianuarie în Jukebox Venue începând cu ora 20:00. În deschidere îi vom vedea pe cei de la Changing Skins. Băieții de la Voodoo au venit în mediul... Continuare »

Afis Ioane Ioane_7ianuarie_JukeBoxVenue

Petrecere de Sf. Ion cu Trupa 13 în Jukebox!

Trupa 13 deschide sezonul de concerte pe 2012 în clubul Jukebox din Bucureşti. Sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 21.00 formaţia vă invită la o petrecere de Sf. Ion în... Continuare »

Opeth va concerta la Bucuresti

Concert OPETH la București în 2012!

OPETH va concerta pentru fanii români pe 29 februarie 2012 în Jukebox Venue din Bucureşti. Evenimentul este produs de Show Department şi este inclus în turneul de promovare a celui... Continuare »

Celelalte-Cuvinte

Celelalte Cuvinte, live în Jukebox!

Primul concert de anul acesta al rockerilor de la Celelalte Cuvinte va avea loc pe 28 aprilie în clubul Jukebox din București. Trupa își va încânta publicul cu piese de... Continuare »

Smokin' Joe Kubek & Bnois King

Smokin’ Joe Kubek și Bnois King, live la Jukebox!

Smokin’ Joe Kubek s-a născut să cânte la chitară, iar de aproape 27 de ani pune pe jar fiecare scenă pe care urcă. Anul acesta pe 11 aprilie vine să... Continuare »

George-Baicea

George Baicea cântă la București!

Astăzi, începând cu ora 18.00 în Jukebox, George Baicea va susține un recital alături de trupa sa Baicea Blues Band. Chitarist, compozitor şi vocalist, George Baicea este considerat unul dintre... Continuare »

CLOSE
CLOSE