Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Journey

Următoarele evenimente cu Journey

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Journey

Neal Schon

Urmărește noul clip Neal Schon, The Calling - VIDEOCLIP

Chitaristul trupei Journey, Neal Schon, a lansa un nou album solo intitulat The Calling. Primul videoclip este pentru piesa de titlu si poate fi urmarit mai jos.

Neal Schon

Chitaristul trupei Journey lanseaza un nou album solo

Chitaristul Neal Schon, celebru pentru cariera alături de trupa Journey, va lansa un nou album solo. Cel de-al 7-lea disc al artistului poarta numele The Calling si va iesi pe piata in data de 19 octombrie.

Journey

Journey - Resonate (videoclip)

Journey a lansat videoclipul melodiei Resonate. Piesa este inclusă pe Eclipse, ultimul album lansat de formaţie. Clipul a fost filmat în San Francisco şi Los Angeles şi include și momente... Continuare »

Rush

Rush are cel mai bun spectacol live din lume

Trupa Rush a fost votată ca fiind formația cu cea mai bună prestație live din lume, potrivit unui clasament realizat de revista MusicRadar. În urma votării, se pare că spectacolele... Continuare »

Journey

Journey prezintă "Eclipse" (new album)

Albumul "Eclipse", semnat de trupa Journey va apărea pe piață pe 30 mai 2011. Materialul, al 15 lea din cariera rockerilor originari din California, pare a fi un album concept.... Continuare »

CLOSE
CLOSE