Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Jose Carreras

Următoarele evenimente cu Jose Carreras

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Jose Carreras

José Carreras a cântat pentru "îngeri"

Cu câteva zile înainte de împlinirea vârstei de 69 de ani, cunoscutul tenorul José Carreras le-a făcut un cadou românilor, susţinând un nou concert la Romexpo. Alături de el, pe scenă s-au aflat soprana Nataliya Kovalova şi Orchestra Filarmonică "George Enescu" din Bucureşti, sub bagheta dirijoului David Gimenez. Pe scurt, o "Odă închinată muzicii".

Poze concert José Carreras la București 2015

Urmăriți galeria de poze de la concertul susținut de José Carreras la Pavilionul Central Romexpo din București pe 26 noiembrie 2015. Celebrul tenor în vârstă de 69 de ani a cântat alături de soprana Nataliya Kovalova.

Concert Jose Carreras, 25 mai 2012, Sala Palatului

Concert Jose Carreras la București - Program și reguli de acces

José Carreras va concerta pentru ultima oară la București pe 26 noiembrie. Tenorul va fi acompaniat de soprana Nataliya Kovalova și de una dintre cele mai mari orchestre din lume – Filarmonica George Enescu. În articol puteți consulta programul și regulile de acces.

Concert Jose Carreras, 25 mai 2012, Sala Palatului

José Carreras revine în România

José Carreras va reveni cu un nou concert în România, pe care îl va susține pe 26 noiembrie la Romexpo. Artistul a concertat ultima dată în România în 2013, în cadrul unei Gale de Crăciun.

Jose Carreras, aplaudat îndelung la București

Jose Carreras a concertat duminică, 15 Decembrie 2013 la Romexpo, (Pavilion Central), pentru prima oară într-o Gală de Crăciun, oferindu-le tuturor spectatorilor o amintire frumoasă. Cunoscutul tenor a fost acompaniat de invitata sa specială - soprana Natalia Ushakova, de Orchestra Națională Radio și Corul Academic Radio, întregul concert derulându-se sub bagheta celebrului său nepot - dirijorul David Gimenez Carreras.

Poze de la concertul Jose Carreras de la București de pe 15 decembrie 2013

Urmăriți galeria de poze de la concertul susținut de Jose Carreras la București pe 15 decembrie 2013. Cel mai cunoscut tenor al zilelor noastre a concertat duminica, 15 Decembrie 2013 la Romexpo, (Pavilion Central), pentru prima oara intr-o Gala de Craciun, oferindu-le tuturor spectatorilor o amintire extraordinara.

O nouă promoție cu reduceri de 25% pentru concertele Scorpions și Jose Carreras

Project Events, organizatorul concertelor Scorpions și Jose Carreras de la București, oferă fanilor un cadou. Timp de 24 de ore, începând cu ora 00.00 a zilei de 11 decembrie 2013, acesștia pot cumpăra bilete la concertul preferat cu 25% ma ieftin. Reducerea este valabilă pentru toate categoriile de bilete.

Scorpions

Black Friday - Bilete reduse la Scorpions, Jose Carreras și Demis Roussos

Revelionul reducerilor a început, iar isteria Black Friday i-a cuprins încet, încet pe toți românii amatori de reduceri și promoții. Astfel, în weekendul 22-24 noiembrie 2013, cei pasionați de muzica au ocazia sa cumpere bilete reduse la cele mai așteptate evenimente ale sfârșitului de an - concertele Scorpions, Jose Carreras și Demis Roussos.

Concert Jose Carreras, 25 mai 2012, Sala Palatului

Tenorul, soprana și ploaia - VEZI FOTO

Recenzie si galerie de fotografii de la concertul sustinut de Jose Carreras la Sala Palatului pe 25 mai 2012.

Jose-Carreras-concerteaza-la-Bucuresti-pe-25-mai

Jose Carreras concertează la București alături de dirijorul David Gimenez şi soprana Nataliya Kovalova

Jose Carreras concertează la București alături de dirijorul David Gimenez şi soprana Nataliya Kovalova

Jose Carreras va concerta la Bucuresti in 2012

José Carreras revine pe scena Sălii Palatului pe 25 mai

Tenorul italian José Carreras revine pe 25 mai 2012 de la ora 20.00 pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pentru un nou concert din care nu vor lipsi piesele La... Continuare »

CLOSE
CLOSE