Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

John Mayall

Următoarele evenimente cu John Mayall

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre John Mayall

Concertul John Mayall de la Sala Palatului, 11 noiembrie 2012

RECENZIE: Blues fără vârstă și pasiune fără de sfârșit alături de John Mayall - FOTO

În concertul din seara de 11 noiembrie, de la Sala Palatului, John Mayall a dat viață blues-ului pe care încă îl simte pulsând în același ritm cu al inimii lui, reamintind publicului că o pasiune adevarata nu moare niciodată.

Poze de la concertul John Mayall de la Sala Palatului

Pe 11 noiembrie 2012, John Mayall a susținut un concert la Sala Palatului din București. Urmăriți galeria de poze cu John Mayall și instrumentiștii săi, cât și fotografiile cu Harry Tavitian în... Continuare »

Poze cu Harry Tavitian în deschiderea concertului John Mayall de la Sala Palatului

Cântărețul de jazz Harry Tavitian a cântat la Sala Palatului în deschiderea concertului lui John Mayall. Urmăriți galeria de poze de la evenimentul din 11 noiembrie 2012, cât și fotografiile cu John... Continuare »

John Mayall va concerta la Bucuresti

Câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul John Mayall

Mai este foarte puțin până la concertul celebrului John Mayall iar InfoMusic trimite 2 membrii ai clubului la eveniment. Vezi cine este câștigător.

John Mayall

Doar câteva zile până la concertul John Mayall de la București

Ne mai despart doar cateva zile pana cand John Mayall va concerta la Sala Palatului din Bucuresti. Evenimentul va avea loc duminică, 11 noiembrie, iar in deschidere va concerta pianistul si solistul roman Harry Tavitian.

Harry Tavitian

Harry Tavitian este invitat în concertul lui John Mayall

Managementul bluesman-ului John Mayall a decis să invite un artist român la concertul pe care părintele mișcării britanice de blues îl va susține la București. Astfel, publicul prezent pe 11 noiembrie la Sala Palatului va avea ocazia să-l asculte pe Harry Tavitian.

CLOSE
CLOSE