Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Joe Satriani

Următoarele evenimente cu Joe Satriani

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Joe Satriani

Ascultă noua piesă a lui Joe Satriani, "Energy" - AUDIO

Joe Satriani începe promovarea noului album ”What Happens Next” cu piesa "Energy". Cel de-al 16-lea album de studio al chitaristului va fi lansat la începutul anului viitor.

Concertele și festivalurile anului 2015

TOP 10: Cele mai populare concerte și festivaluri din 2015, după căutările pe Google

Pe final de an, Google ne oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai populare concerte și festivaluri din 2015. Conform centralizării căutărilor pe Google, primele două poziții în topul popularității evenimentelor muzicale sunt ocupate de două premiere: Untold Festival (aflat la prima ediție) și concertul Robbie Williams.

Chitarele lui Joe Satriani s-au reaprins la București

Legendarul chitarist Joe Satriani a susținut în data de 12 octombrie 2015 la Sala Polivalentă un concert incendiar în cadrul „Shockwave World Tour”. A fost cea de-a doua cucerire a Bucureștiului, iar fanii rock s-au predat în vraja ritmurilor melodioase ale lui Satriani.

Poze concert Joe Satriani - București 2015

Urmăriți galeria de poze de la concertul susținut de Joe Satriani la Sala Polivalentă din capitală. Celebrul chitarist a revenit la București pe 12 octombrie 2015.

Joe Satriani in deschiderea concertului de la Bucuresti

Joe Satriani a lansat "Shockwave Supernova", piesa ce dă titlul celui de-al 15-lea album - AUDIO

Joe Satriani a lansat piesa ce poartă numele noului său album, "Shockwave Supernova". Discul va fi promovat anul acesta în cadrul concertelor de la București și Cluj-Napoca, de pe 12, respectiv 13 octombrie.

Joe Satriani la primul concert în România - Sala Palatului, 20 mai 2013

Joe Satriani a lansat "On Peregrine Wings", prima piesă de pe noul album "Shockwave Supernova" - AUDIO

Joe Satriani a dezvăluit prima piesă de pe noul album "Shockwave Supernova". Intitulată "On Peregrine Wings", melodia a avut ca inspirație serialul de animație ”Crystal Planet”, creat de Satriani împreună cu chitaristul Ned Evett.

2015 - Anul chitariștilor de top în România

Trei dintre cei mai importanți chitariști din lume își vor face apariția în 2015 în România, spre bucuria fanilor rockului și ai chitarei electrice. Iată câteva informații despre fiecare dintre aceștia: Yngwie Malmsteen, Slash și Joe Satriani.

Joe Satriani la primul concert în România - Sala Palatului, 20 mai 2013

Joe Satriani revine în România pentru 2 concerte, la București și Cluj

Joe Satriani revine toamna aceasta în România. Pe 12 octombrie 2015, legendarul chitarist va concerta la Sala Polivalentă din București, iar pe 13 octombrie va urca pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca. Muzicianul va fi însoțit de membrii trupei sale, Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) și Mike Keneally (clape, chitară). Biletele sunt disponibile la prețuri de presale până pe data de 30 iunie inclusiv.

Joe Satriani la primul concert în România - Sala Palatului, 20 mai 2013

Joe Satriani, sunete extinse în eter sub impulsul momentului - FOTO

Recenzia concertului Joe Satriani, Sala Palatului, 20 mai 2013. Citește impresiile de la concert și vezi galeria de poze. Satriani a dus publicul în delir.

Joe Satriani la primul concert în România - Sala Palatului, 20 mai 2013

Concertul Joe Satriani la Sala Palatului pe 20 mai 2013

Chitaristul Joe Satriani a susținut primul său concert în România. Evenimentul sold-out de la Sala Palatului de pe 20 mai a promovat cel mai recent album, "Unstoppable Momentum". Urmăriți galeria... Continuare »

Nicu Patoi & Platonic Band

Concertul Joe Satriani este Sold Out. Nicu Patoi & Platonic Band cântă în deschidere

Biletele la concertul Joe Satriani din 20 mai sunt integral epuizate. În deschidere, de la ora 20:00, va cânta Nicu Patoi & Platonic Band.

Joe Satriani

Joe Satriani a lansat clipul "A Door Into Summer" - VIDEOCLIP

Chitaristul Joe Satriani va lansa pe 7 mai 2013 cel de-al 14-lea material discografic intitulat "Unstoppable Momentum". Discul va fi distribuit prin intermediul casei de discuri Sony Music iar primul videoclip de promovare este piesa "A Door Into Summer".

Joe Satriani

Joe Satriani a lansat un nou single, "A Door Into Summer" - AUDIO

Chitaristul Joe Satriani va lansa pe 7 mai 2013 cel de-al 14-lea material discografic intitulat "Unstoppable Momentum". Discul va fi distribuit prin intermediul casei de discuri Sony Music iar primul single de promovare este piesa "A Door Into Summer".

Joe Satriani

Mai puțin de 1000 de bilete rămase pentru concertul Joe Satriani

Biletele la prețul de 160 de lei pentru concertul pe care chitaristul Joe Satriani pe care acesta îl va susţine în premieră la Bucureşti pe 20 mai sunt epuizate. În acest moment au rămas în vânzare mai puțin de o mie de locuri.

Joe Satriani

O nouă categorie de bilete epuizată pentru concertul Joe Satriani

După epuizarea biletelor VIP, organizatorii concertului Joe Satriani au anunțat că o nouă categorie de bilete este sold out. Astfel biletele din categoria A, la prețul de 200 de lei, sunt vândute în totalitate, iar sectoarele B, C, D, E sunt aproape pline, cu doar câteva locuri rămase disponibile.

Joe Satriani

Joe Satriani a dat publicității numele noului album

Chitaristul Joe Satriani va lansa pe 7 mai 2013 cel de-al 14-lea material discografic intitulat "Unstoppable Momentum". Pe 20 mai vom avea ocazia să-l vedem live într-un recital la Sala Palatului din București, în cadrul turneului european din 2013.

Biletele din categoria VIP pentru concertul Joe Satriani s-au epuizat

La doar trei zile de la punerea biletelor în vânzare, locurile la categoria VIP pentru concertul Joe Satriani au fost deja rezervate. Legendarul chitarist va ajunge pentru prima dată la București pe 20 mai 2013 cu recitalul programat la Sala Palatului din București.

Joe Satriani

Joe Satriani concertează în premieră în România - VIDEO

Chitaristul Joe Satriani va ajunge pentru prima dată la București, unde va susține un concert la Sala Palatului pe 20 mai 2013. Vezi prețurile biletelor.

CLOSE
CLOSE