Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Joe Satriani

Următoarele evenimente cu Joe Satriani

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Joe Satriani

Joe Satriani numește cel mai prost disc al său și cel mai bun album al tuturor timpurilor

Joe Satriani a răspuns provocării lansate de Louder Sound și a dezvăluit care este, în opinia sa, cel mai bun album al tuturor timpurilor. A acceptat să numească chiar și cel mai prost material al său, motivându-și alegerea.

Coperta album Joe Satriani Shapeshifting

Ascultă noua piesă a lui Joe Satriani, "Nineteen Eighty" şi află când soseşte noul album - AUDIO

Joe Satriani ne face cadou o nouă mostră de virtuozitate odată cu piesa "Nineteen Eighty", care anticipează albumul cu numărul 17 al artistului. Acesta se numeşte "Shapeshifting" şi va sosi în luna aprilie. Până atunci vă invităm să ascultaţi noul single în articol.

Joe Satriani anunță cel de-al 17-lea album de studio - "Shapeshifting"

Joe Satriani lansează anul acesta cel de-al 17-lea album din carieră. Discul se numește "Shapeshifting" și va fi urmat de un turneu european.

Poze de la concertul Joe Satriani de la Arenele Romane - 2018

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Joe Satriani la Arenele Romane din București pe 15 iulie 2018. Joe Satriani a susținut trei concerte în România: două la București și unul la Cluj. Primul a avut loc la București, în 2013, cele mai recente desfășurându-se în octombrie 2015. Celebrul chitarist și-a purtat fanii prin întreaga sa discografie, călătorind astfel în timp și spațiu. A fost pentru a patra oară când Joe Satriani a concertat în România, după alte două concerte la București și unul la Cluj.

Program și reguli de acces la concertul Joe Satriani de la Arenele Romane

Joe Satriani revine pe 25 iulie în România pentru a concerta la Arenele Romane din București. În deschiderea evenimentului va cânta Arthur, una dintre revelațiile industriei muzicale românești. Pentru o bună desfășurare a concertului, organizatorii au transmis programul și regulile de acces.

Joe Satriani concertează din nou la București - PREȚURI BILETE

Reputatul chitarist Joe Satriani revine pe 25 iulie în România, la 3 ani de la concertele susținute la București și Cluj-Napoca. Noul show va avea loc la Arenele Romane, făcând parte din turneul "What Happens Next".

Joe Satriani a găsit cheia unui riff bun: "Simplitatea este extrem de importantă"

Joe Satriani a vorbit în cadrul unui interviu despre micile detalii ce construiesc un riff bun și despre cât de important este, de fapt, să reușești să creezi un nou univers prin muzica ta. Muzicianul este de părere că simplitatea este calea sigură către un riff memorabil, dându-l drept exemplu pe Jimi Hendrix.

Ascultă noua piesă a lui Joe Satriani, "Energy" - AUDIO

Joe Satriani începe promovarea noului album ”What Happens Next” cu piesa "Energy". Cel de-al 16-lea album de studio al chitaristului va fi lansat la începutul anului viitor.

Concertele și festivalurile anului 2015

TOP 10: Cele mai populare concerte și festivaluri din 2015, după căutările pe Google

Pe final de an, Google ne oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai populare concerte și festivaluri din 2015. Conform centralizării căutărilor pe Google, primele două poziții în topul popularității evenimentelor muzicale sunt ocupate de două premiere: Untold Festival (aflat la prima ediție) și concertul Robbie Williams.

Chitarele lui Joe Satriani s-au reaprins la București

Legendarul chitarist Joe Satriani a susținut în data de 12 octombrie 2015 la Sala Polivalentă un concert incendiar în cadrul „Shockwave World Tour”. A fost cea de-a doua cucerire a Bucureștiului, iar fanii rock s-au predat în vraja ritmurilor melodioase ale lui Satriani.

Poze concert Joe Satriani - București 2015

Urmăriți galeria de poze de la concertul susținut de Joe Satriani la Sala Polivalentă din capitală. Celebrul chitarist a revenit la București pe 12 octombrie 2015.

Joe Satriani in deschiderea concertului de la Bucuresti

Joe Satriani a lansat "Shockwave Supernova", piesa ce dă titlul celui de-al 15-lea album - AUDIO

Joe Satriani a lansat piesa ce poartă numele noului său album, "Shockwave Supernova". Discul va fi promovat anul acesta în cadrul concertelor de la București și Cluj-Napoca, de pe 12, respectiv 13 octombrie.

Joe Satriani la primul concert în România - Sala Palatului, 20 mai 2013

Joe Satriani a lansat "On Peregrine Wings", prima piesă de pe noul album "Shockwave Supernova" - AUDIO

Joe Satriani a dezvăluit prima piesă de pe noul album "Shockwave Supernova". Intitulată "On Peregrine Wings", melodia a avut ca inspirație serialul de animație ”Crystal Planet”, creat de Satriani împreună cu chitaristul Ned Evett.

2015 - Anul chitariștilor de top în România

Trei dintre cei mai importanți chitariști din lume își vor face apariția în 2015 în România, spre bucuria fanilor rockului și ai chitarei electrice. Iată câteva informații despre fiecare dintre aceștia: Yngwie Malmsteen, Slash și Joe Satriani.

Joe Satriani la primul concert în România - Sala Palatului, 20 mai 2013

Joe Satriani revine în România pentru 2 concerte, la București și Cluj

Joe Satriani revine toamna aceasta în România. Pe 12 octombrie 2015, legendarul chitarist va concerta la Sala Polivalentă din București, iar pe 13 octombrie va urca pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca. Muzicianul va fi însoțit de membrii trupei sale, Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) și Mike Keneally (clape, chitară). Biletele sunt disponibile la prețuri de presale până pe data de 30 iunie inclusiv.

Joe Satriani la primul concert în România - Sala Palatului, 20 mai 2013

Joe Satriani, sunete extinse în eter sub impulsul momentului - FOTO

Recenzia concertului Joe Satriani, Sala Palatului, 20 mai 2013. Citește impresiile de la concert și vezi galeria de poze. Satriani a dus publicul în delir.

Joe Satriani la primul concert în România - Sala Palatului, 20 mai 2013

Concertul Joe Satriani la Sala Palatului pe 20 mai 2013

Chitaristul Joe Satriani a susținut primul său concert în România. Evenimentul sold-out de la Sala Palatului de pe 20 mai a promovat cel mai recent album, "Unstoppable Momentum". Urmăriți galeria... Continuare »

Nicu Patoi & Platonic Band

Concertul Joe Satriani este Sold Out. Nicu Patoi & Platonic Band cântă în deschidere

Biletele la concertul Joe Satriani din 20 mai sunt integral epuizate. În deschidere, de la ora 20:00, va cânta Nicu Patoi & Platonic Band.

Joe Satriani

Joe Satriani a lansat clipul "A Door Into Summer" - VIDEOCLIP

Chitaristul Joe Satriani va lansa pe 7 mai 2013 cel de-al 14-lea material discografic intitulat "Unstoppable Momentum". Discul va fi distribuit prin intermediul casei de discuri Sony Music iar primul videoclip de promovare este piesa "A Door Into Summer".

Joe Satriani

Joe Satriani a lansat un nou single, "A Door Into Summer" - AUDIO

Chitaristul Joe Satriani va lansa pe 7 mai 2013 cel de-al 14-lea material discografic intitulat "Unstoppable Momentum". Discul va fi distribuit prin intermediul casei de discuri Sony Music iar primul single de promovare este piesa "A Door Into Summer".

Joe Satriani

Mai puțin de 1000 de bilete rămase pentru concertul Joe Satriani

Biletele la prețul de 160 de lei pentru concertul pe care chitaristul Joe Satriani pe care acesta îl va susţine în premieră la Bucureşti pe 20 mai sunt epuizate. În acest moment au rămas în vânzare mai puțin de o mie de locuri.

Joe Satriani

O nouă categorie de bilete epuizată pentru concertul Joe Satriani

După epuizarea biletelor VIP, organizatorii concertului Joe Satriani au anunțat că o nouă categorie de bilete este sold out. Astfel biletele din categoria A, la prețul de 200 de lei, sunt vândute în totalitate, iar sectoarele B, C, D, E sunt aproape pline, cu doar câteva locuri rămase disponibile.

Joe Satriani

Joe Satriani a dat publicității numele noului album

Chitaristul Joe Satriani va lansa pe 7 mai 2013 cel de-al 14-lea material discografic intitulat "Unstoppable Momentum". Pe 20 mai vom avea ocazia să-l vedem live într-un recital la Sala Palatului din București, în cadrul turneului european din 2013.

Biletele din categoria VIP pentru concertul Joe Satriani s-au epuizat

La doar trei zile de la punerea biletelor în vânzare, locurile la categoria VIP pentru concertul Joe Satriani au fost deja rezervate. Legendarul chitarist va ajunge pentru prima dată la București pe 20 mai 2013 cu recitalul programat la Sala Palatului din București.

Joe Satriani

Joe Satriani concertează în premieră în România - VIDEO

Chitaristul Joe Satriani va ajunge pentru prima dată la București, unde va susține un concert la Sala Palatului pe 20 mai 2013. Vezi prețurile biletelor.

Joe Satriani

Joe Satriani anunță un nou album

Joe Satriani, unul dintre cei mai talentati si respectati chitaristi din lume, va lansa cel de-al 12-lea material discografic in luna mai 2013 prin intermediul casei de discuri Sony Music. Dupa lansare celebrul chitarist va pleca intr-un turneu de promovare.

A fost lansat DVD-ul Learn To Play Chickenfoot

În curând vor fi tot mai mulţi Satriani pe scenă. Asta se va întâmpla, mai ales că a fost lansat DVD-ul Learn To Play Chickenfoot, în care sunt incluse două... Continuare »

Joe Satriani debutează pe marele ecran (trailer)

Joe Satriani iese pe marele ecran. Chitaristul de la Chickenfoot a devenit personaj în pelicula Satchurated, un film-concert care va fi prezentat 3D şi 7.1 Dolby Surround Sound, în luna... Continuare »

CLOSE
CLOSE