Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi

Jennifer Batten

Următoarele evenimente cu Jennifer Batten

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Jennifer Batten

Concert tribut Michael Jackson în România, iulie 2016

Show-ul lui Michael Jackson, adus în Piața Constituției de echipa de turneu a muzicianului - PREȚURI BILETE

Show-ul "The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute - LIVE" va fi pus în scenă la București de către echipa completă de muzicieni, coregrafi și dansatori cu care supranumitul ”Rege al muzicii pop” mergea în turneu. Evenimentul va avea loc pe 7 iulie 2016 în Piața Constituției. Prețurile biletelor pentru acest show pornesc de la 80 de lei.

Poze concert Jennifer Batten / Stu Hamm / Craig Blundell - Bucuresti 2015

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Jennifer Batten (chitară), Stu Hamm (bas), Craig Blundell (tobe) și Nazzareno Zacconi (chitară ritmică) pe 26 martie 2015 în Club Tribute din București. Evenimentul a deschis seria Music Masters Live.

Craig Blundell

Chad Wackerman a fost înlocuit de Craig Blundell în turneul Batten | Hamm | Wackerman

Din cauza unor probleme familiale, bateristul Chad Wackerman a fost nevoit să părăsească turneul Batten / Hamm / Wackerman după doar trei concerte. Acesta a fost inlocuit cu Craig Blundell, un toboșar foarte apreciat din tânăra generație.

Chitarista Jennifer Batten alături de Michael Jackson

Interviu cu Jennifer Batten: "Chitara este o evadare emoțională"

După ce a colaborat cu Michael Jackson și Jeff Beck, chitarista Jennifer Batten și-a continuat cariera pe cont propriu, lansând mai multe albume solo și proiecte multimedia. Nu a abandonat colaborările, iar cea mai recentă - sub forma unui super grup - o readuce la București. Vă invităm să citiți interviul acordat pentru InfoMusic.

Chitarista Jennifer Batten alături de Michael Jackson

Chitarista lui Michael Jackson concertează la București într-o companie selectă

Jennifer Batten, chitarista care l-a însoțit pe Michael Jackson în 3 turnee mondiale, va concerta la București pe 26 martie 2015 în Club Tribute. Ea face echipă cu basistul Stuart Hamm și bateristul Chad Wackerman într-un supergrup ce va inaugura seria de evenimente Music Masters Live.

CLOSE
CLOSE