Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Jeff Buckley

Următoarele evenimente cu Jeff Buckley

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Jeff Buckley

Penn Badgley (Dan Humphrey - Gossip Girl)

Penn Badgley (Gossip Girl) face cover după Jeff Buckley – VEZI VIDEO

Starul din serialul de televiziune Gossip Girl, Penn Badgley a interpretat un cover după Jeff Buckley, în cadrul unui eveniment din New York. Prestația acestuia pare să susțină faptul că îl va juca pe Buckley într-un film documentar.

Cover mai bun decât orginalul - ep. 1

Unii artiști reușesc să interpreteze cover-urile într-un mod atât de original, încât transformă piesele. Aceștia ”adoptă” cântecele altor muzicieni și își pun amprenta pe întreaga compoziție. Astfel, unele cover-uri sunt... Continuare »

Reeve Carney

Actorul Reeve Carney va interpreta rolul lui Jeff Buckley

Jake Scott, regizorul filmului biografic despre Jeff Buckley a confirmat faptul că Reeve Carney va interpreta rolul celebrului cântăreț și compozitor, care s-a stins din viață la vârsta de 30... Continuare »

Penn Badgley

Penn Badgley va fi Jeff Buckley într-un film dedicat artistului

Viața celebrului artist Jeff Buckley va fi subiectul unui film biografic, al cărui scenariu este scris de Ryan Jaffe și inspirat din cartea lui David Browne, intitulată ”Dream Brother: The... Continuare »

CLOSE
CLOSE