Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Jean-Michel Jarre

Cu renumitele sale concerte de mărimea unui oraș întreg, Jarre a stabilit recoduri mondiale Guinness pe tot mapamondul, inclusiv unul pentru o audiență de 2.5 milioane de fani organizat în fața La Défense, Paris, urmând ca imediat după aceea tot el să își depășească propriul record în Moscova, când pentru cea de-a 850-a aniversare a orașului, Jean-Michel Jarre a susținut un concert pentru un număr impresionant de 3.5 milioane de fani.

Jean-Michel Jarre a susţinut până acum 2 concerte în România, în 2008, respectiv 2011, ambele la București. Pe 11 noiembrie 2016 va concerta pentru prima dată la Cluj-Napoca.

Următoarele evenimente cu Jean-Michel Jarre

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Jean-Michel Jarre

Jean-Michel Jarre, Edward Snowden - Exit

Jean-Michel Jarre, Edward Snowden - Exit

Jean-Michel Jarre a colaborat cu Edward Snowden, fost angajat al CIA și NSA, pentru un single nou, cu iz politic, intitulat ”Exit”. Piesa este prezentată publicului împreună cu un videoclip creat de Laurent Blin și Louis Hallonet.

CLOSE
CLOSE