Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Jason Newsted

Următoarele evenimente cu Jason Newsted

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Jason Newsted

Jason Newsted explică trecerea de la metal la un sound acustic: "Nu pot cânta ca Slipknot"

Jason Newsted a renunțat la metal pentru un sound acustic. Fostul basist Metallica și-a justificat schimbarea de stil odată cu prezentarea noului său proiect, Would and Steal.

Jason Newsted a pus bazele unui nou proiect, Would and Steal

Fostul basist Metallica, Jason Newsted, a pus bazele unui nou proiect, intitulat Would and Steal. Trupa va fi prezentată publicului pe 22 iulie.

Jason Newsted a lansat un nou clip, "...As The Crow Flies" - VIDEOCLIP

Newsted, noua trupă a fostului basist Metallica, Jason Newsted, a lansat pe 6 august 2013 albumul de debut intitulat "Heavy Metal Music". Al treilea videoclip de promovare este piesa "...As The Crow Flies" și poate fi urmărit mai jos.

Jason Newsted spune pentru prima dată din ce cauză a părăsit Metallica

La 13 ani de la plecarea din Metallica, basistul Jason Newsted a povestit pentru prima dată din ce cauză a părăsit Metallica. Se pare că motivul principal a fost proiectul Echobrain care a fost înființat în 2000.

Jason Newsted (ex-Metallica) a lansat un nou clip, "King of the Underdogs" - VIDEOCLIP

Newsted, noua trupă a fostului basist Metallica, Jason Newsted, a lansat pe 6 august 2013 albumul de debut intitulat "Heavy Metal Music". Al doilea videoclip de promovare este piesa "King of the Underdogs".

Jason Newsted a lansat un nou single, "Heroic Dose"- AUDIO

Newsted, noua trupă a fostului basist Metallica, Jason Newsted, va lansa pe 6 august 2013 albumul de debut intitulat "Heavy Metal Music". Discul conține 11 melodii care continua linia EP-ului "Metal", apărut la începutul acestui an, iar primul extras pe single poartă numele "Heroic Dose".

Jason Newsted a lansat primul clip Newsted: Soldierhead - VIDEOCLIP

Jason Newsted (ex-Metallica) a lansat primul clip cu noua trupă Newsted. Piesa aleasă poartă numele "Soldierhead" și este inclusă pe EP-ul "Metal". CD-ul a ieșit pe piață în data de 8 ianuarie 2013 prin intermediul rețelei iTunes și conține patru piese.

Jason Newsted

Jason Newsted (ex-Metallica) a lansat prima piesă solo, Soldierhead - AUDIO

Fostul basist Metallica, Jason Newsted (Voivod, Flotsam & Jetsam, Echobrain, WhoCares) a lansat primul single cu noua trupă intitulată Newsted. Piesa poartă numele Soldierhead și poate fi ascultată pe InfoMusic... Continuare »

Jason Newsted

Jason Newsted va debuta cu noua trupă în ianuarie 2013

Jason Newsted a finalizat lucrul la prima melodie a noii sale trupe. Fostul basist de la Metallica va cânta cu o trupă nouă care îi va purta numele. Jason va fi deopotrivă basist și vocal.

Metallica a aniversat 30 de ani! credit foto - blogs.sfweekly.com

Metallica - 30 de ani de muzică - 4 piese noi! (audio)

Săptămâna trecută, Metallica a sărbătorit alături de fostul basist Jason Newsted 30 de ani de activitate. Concertele aniversare au avut loc în San Francisco la Fillmore Theater în zilele de 5,... Continuare »

metallica-aniversare-30-ani- Foto credit: blogs.sfweekly.com

Metallica - Just a Bullet Away, piesă nouă (audio)

De două ori în aceeaşi săptămână Metallica ne bucură cu ocazia aniversării a 30 ani de activitate....sau poate doar încearcă să ne facă să uităm de Lulu. După ce în... Continuare »

Jason Newsted cu Metallica la Fillmore Theater din San Francisco pe 5 dec 2011

Metallica - Hate Train, piesă nouă (audio)

Metallica a cântat luni, 5 decembrie 2011, la Fillmore Theater din San Francisco piesa Hate Train. Melodia, nelansată până acum, a fost lăsată în afara albumului Death Magnetic (2008), însă... Continuare »

Metallica aniversează 30 de ani cu participarea fostului basist Jason Newsted

În aceste zile, Metallica sărbătorește alături de fostul basist Jason Newsted 30 de ani de activitate la Fillmore Theater din San Francisco. Ca orice sărbătoare de poveste hard & metal... Continuare »

CLOSE
CLOSE