Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Jan Akkerman

Următoarele evenimente cu Jan Akkerman

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Jan Akkerman

Poze concert Jan Akkerman - 2015

Urmărește o galerie de poze de la concertul susținut de Jan Akkerman pe 20 august 2015 în Hard Rock Cafe. Chitaristul olandez a revenit la București după trei ani.

Jan Akkerman in concert la Hard Rock Cafe Bucuresti pe 23 noiembrie 2012

Jan Akkerman - Minor Details. Major Pleasure

La 17 ani distanță de la primul concert în România, Jan Akkerman a revenit la București. Recitalul său a făcut parte din turneul ce promovează cel mai recent material discografic, "Minor Details" din 2011. Akkerman a adunat vineri seara în Hard Rock Cafe fani de toate vârstele îndrăgostiți de chitara olandezului.

jan akkerman

Jan Akkerman deschide seria concertelor Guitar Masters la Hard Rock Cafe

Chitaristul Jan Akkerman va deschide primul eveniment din seria Guitar Masters ce va avea loc vineri, 23 noiembrie, in Hard Rock Cafe din Bucuresti. Evenimentul incepe la ora 21.00 iar pretul unui bilet este cuprins intre 80 si 400 lei.

jan akkerman

Jan Akkerman concertează pe 23 noiembrie la Hard Rock Cafe

Chitaristul Jan Akkerman va concerta pe 23 noiembrie la Hard Rock Cafe în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al său, Minor Details, lansat în 2011.

CLOSE
CLOSE