Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

James Walsh

Următoarele evenimente cu James Walsh

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre James Walsh

Poze cu James Walsh în concert la București pe 31 iulie 2013

InfoMusic.ro îți oferă o selecție foto de la concertul susținut de James Walsh în deschiderea evenimentului STING - Back to Bass pe 31 iulie 2013 la Romexpo, București.

Sting

Concertul Sting de la București se va transforma într-un festival

Un nou nume important este așteptat să fie confirmat de organizatori pentru 31 iulie 2013, ziua în care Sting va concerta pentru a patra oară în România. Tour promoterul Marcel... Continuare »

Mike & The Mechanics in concert la Rock The City (2.07.2011 / foto: infomusic.ro)

Mike & The Mechanics și James Walsh, în deschiderea concertului Sting - VIDEO

Mike & The Mechanics și James Walsh (Starsailor) au fost invitați de Sting să cânte în deschiderea concertului său de la București. Sting revine în România cu turneul Back to Bass, pe 31 iulie, la Romexpo.

Concert Al Jawala, Bucuresti 2012 #7711

Al Jawala, balkan party fără sfârşit! (FOTO)

Joi, 02.02.2012, după ora 22 :30, a avut loc în Kulturhaus balkan party fără sfârşit marca Al Jawala, cu ocazia turneului Blast Your Ghetto. În deschiderea concertului a antrenat publicul trupa... Continuare »

Madame_Hooligan

Madame Hooligan cântă în deschiderea lui James Walsh (Starsailor)!

Radu Almășan(ex Bosquito), va prezenta pe 4 februarie în The Ark Underground noul său proiect muzical în deschiderea show-ului pe care James Walsh(Starsailor) îl va susține. Madame Hooligan, pe numele... Continuare »

James Walsh

James Walsh (Starsailor) cântă în The Ark!

James Walsh, solistul trupei Starsailor, vine în The Ark Underground pe 4 februarie 2011 pentru un concert acustic. Chiar dacă alături de Starsailor s-a bucurat de un real succes, James... Continuare »

CLOSE
CLOSE