Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Jake Bugg

Următoarele evenimente cu Jake Bugg

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Jake Bugg

Jake Bugg - How Soon The Dawn

Jake Bugg - How Soon The Dawn

La doar un an de la apariția albumului ”On My One”, Jake Bugg revine cu un single nou, ce anunță cel de-al patrulea album de studio. Noua melodie se numește ”How Soon The Dawn” și este acompaniată de un videoclip ce-l suprinde pe tânărul artist cu zâmbetul pe buze, îndrăgostit.

Jake Bugg - Bitter Salt

Jake Bugg - Bitter Salt

Jake Bugg a lansat videoclipul noului single ”Bitter Salt”. Vizualul a fost filmat în Tokyo.

Jake Bugg - On My One (Live at Music Bank)

Jake Bugg - On My One (Live at Music Bank)

Jake Bugg a lansat un videoclip filmat live pentru piesa ”On My One”. Melodia dă titlul noului album al artistului britanic, așteptat pe piață luna aceasta.

Jake Bugg - Love, Hope & Misery

Jake Bugg - Love, Hope And Misery

Jake Bugg a lansat videoclipul noului single ”Love, Hope And Misery”. Piesa este extrasă de pe albumul “On My One”, așteptat pe piață în luna iunie.

Jake Bugg - Gimme The Love

Jake Bugg a lansat piesa "Love, Hope and Misery" - AUDIO

Jake Bugg a lansat un nou single, intitulat "Love, Hope and Misery". Piesa este extrasă de pe albumul “On My One”, așteptat pe piață în iunie.

Jake Bugg - Gimme The Love

Jake Bugg - Gimme The Love

Jake Bugg a lansat videoclipul noului single "Gimme The Love". Piesa este extrasă de pe cel de-al 3-lea album din cariera artistului britanic, “On My One”

Jake Bugg a lansat un nou videoclip, "Messed Up Kids"

Jake Bugg pregătește lansarea unui EP ce va include o piesă de pe albumul "Shangri La" și 3 melodii noi: "A Change In The Air", "Strange Creatures" and "The Odds". Single-ul ce dă titlul EP-ului se numește "Messed Up Kids" și este promovat printr-un videoclip nou.

Imagine Dragons, Skrillex, Jake Bugg și London Grammar cântă la Sziget

Organizatorii Sziget 2014 au anunțat noi nume pe afișul festivalului. Este vorba despre Imagine Dragons, Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex, Jake Bugg, London Grammar, Tom Odell, Darkside, The Big Pink, Borgore și Brody Dalle.

Jake Bugg - "A Song About Love" (videoclip nou)

Jake Bugg este romantic în noul videoclip "A Song About Love"

"Asta este tot ce vrei? Cântece despre iubire?", întreabă Jake Bugg pe un ton melancolic în videoclipul piesei "A Song About Love". Artistul în vârstă de 19 ani intră pentru prima oară în pielea adolescentului îndrăgostit, dat peste cap de sentimentele pe care le are față de persoana iubită.

Jake Bugg - "Slumville Sunrise" (secvență videoclip)

Jake Bugg a lansat "Slumville Sunrise" - VIDEOCLIP

Jake Bugg a dezvăluit videoclipul celui de-al doilea single de pe noul album, "Shangri La". Piesa promovată se numește "Slumville Sunrise" și beneficiază de un clip haios, în regia lui Shane Meadows.

Jake Bugg - "What Doesn't Kill You" (secvență videoclip)

Jake Bugg a lansat "What Doesn't Kill You" - VIDEOCLIP

Jake Bugg a dezvăluit primul single de pe noul său album, "Shangri La". Piesa se numește "What Doesn't Kill You" și beneficiază de un clip vintage, alb-negru. Melodia a fost înregistrată în studioul lui Rick Rubin din Malibu, cel de-al doilea disc al artistului purtând de altfel amprenta cunoscutului producător american.

Jake Bugg - "Broken" (secvență clip)

Jake Bugg a lansat "Broken" - VIDEOCLIP

Jake Bugg are, conform publicației Clash "un talent precoce și un sound care creează fuziunea perfectă dintre folk-ul retro și riff-urile rock-ului contemporan". Ascultă "Broken",noul single al artistului, și află mai multe despre colaborarea sa cu producătorul Rick Rubin pentru această piesă.

Jake Bugg, vocea care "a speriat" pop-ul - VIDEO

Despre Jake Bugg criticii spun că este înzestrat cu un "talent precoce", având "un sound care creează fuziunea perfectă dintre folk-ul retro și riff-urile rock-ului contemporan". Inspirația sa vine de la The Beatles, Jimi Hendrix și Johnny Cash, fără a exista însă vreo urmă de plagiat.

Jake Bugg

Noua descoperire britanică, Jake Bugg a lansat un nou clip - VIDEOCLIP

Jake Bugg este artistul care a devenit cunoscut odată cu prestația sa de anul trecut de la celebrul festival Glastonbury. La doar 17 ani, s-a urcat pe scenă cu chitara și a cucerit imediat publicul cu stilul său.

CLOSE
CLOSE