Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Jake Bugg

Următoarele evenimente cu Jake Bugg

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Jake Bugg

Jake Bugg - How Soon The Dawn

Jake Bugg - How Soon The Dawn

La doar un an de la apariția albumului ”On My One”, Jake Bugg revine cu un single nou, ce anunță cel de-al patrulea album de studio. Noua melodie se numește ”How Soon The Dawn” și este acompaniată de un videoclip ce-l suprinde pe tânărul artist cu zâmbetul pe buze, îndrăgostit.

Jake Bugg - Bitter Salt

Jake Bugg - Bitter Salt

Jake Bugg a lansat videoclipul noului single ”Bitter Salt”. Vizualul a fost filmat în Tokyo.

Jake Bugg - On My One (Live at Music Bank)

Jake Bugg - On My One (Live at Music Bank)

Jake Bugg a lansat un videoclip filmat live pentru piesa ”On My One”. Melodia dă titlul noului album al artistului britanic, așteptat pe piață luna aceasta.

Jake Bugg - Love, Hope & Misery

Jake Bugg - Love, Hope And Misery

Jake Bugg a lansat videoclipul noului single ”Love, Hope And Misery”. Piesa este extrasă de pe albumul “On My One”, așteptat pe piață în luna iunie.

Jake Bugg - Gimme The Love

Jake Bugg a lansat piesa "Love, Hope and Misery" - AUDIO

Jake Bugg a lansat un nou single, intitulat "Love, Hope and Misery". Piesa este extrasă de pe albumul “On My One”, așteptat pe piață în iunie.

Jake Bugg - Gimme The Love

Jake Bugg - Gimme The Love

Jake Bugg a lansat videoclipul noului single "Gimme The Love". Piesa este extrasă de pe cel de-al 3-lea album din cariera artistului britanic, “On My One”

Jake Bugg a lansat un nou videoclip, "Messed Up Kids"

Jake Bugg pregătește lansarea unui EP ce va include o piesă de pe albumul "Shangri La" și 3 melodii noi: "A Change In The Air", "Strange Creatures" and "The Odds". Single-ul ce dă titlul EP-ului se numește "Messed Up Kids" și este promovat printr-un videoclip nou.

Imagine Dragons, Skrillex, Jake Bugg și London Grammar cântă la Sziget

Organizatorii Sziget 2014 au anunțat noi nume pe afișul festivalului. Este vorba despre Imagine Dragons, Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex, Jake Bugg, London Grammar, Tom Odell, Darkside, The Big Pink, Borgore și Brody Dalle.

Jake Bugg - "A Song About Love" (videoclip nou)

Jake Bugg este romantic în noul videoclip "A Song About Love"

"Asta este tot ce vrei? Cântece despre iubire?", întreabă Jake Bugg pe un ton melancolic în videoclipul piesei "A Song About Love". Artistul în vârstă de 19 ani intră pentru prima oară în pielea adolescentului îndrăgostit, dat peste cap de sentimentele pe care le are față de persoana iubită.

Jake Bugg - "Slumville Sunrise" (secvență videoclip)

Jake Bugg a lansat "Slumville Sunrise" - VIDEOCLIP

Jake Bugg a dezvăluit videoclipul celui de-al doilea single de pe noul album, "Shangri La". Piesa promovată se numește "Slumville Sunrise" și beneficiază de un clip haios, în regia lui Shane Meadows.

Jake Bugg - "What Doesn't Kill You" (secvență videoclip)

Jake Bugg a lansat "What Doesn't Kill You" - VIDEOCLIP

Jake Bugg a dezvăluit primul single de pe noul său album, "Shangri La". Piesa se numește "What Doesn't Kill You" și beneficiază de un clip vintage, alb-negru. Melodia a fost înregistrată în studioul lui Rick Rubin din Malibu, cel de-al doilea disc al artistului purtând de altfel amprenta cunoscutului producător american.

Jake Bugg - "Broken" (secvență clip)

Jake Bugg a lansat "Broken" - VIDEOCLIP

Jake Bugg are, conform publicației Clash "un talent precoce și un sound care creează fuziunea perfectă dintre folk-ul retro și riff-urile rock-ului contemporan". Ascultă "Broken",noul single al artistului, și află mai multe despre colaborarea sa cu producătorul Rick Rubin pentru această piesă.

Jake Bugg, vocea care "a speriat" pop-ul - VIDEO

Despre Jake Bugg criticii spun că este înzestrat cu un "talent precoce", având "un sound care creează fuziunea perfectă dintre folk-ul retro și riff-urile rock-ului contemporan". Inspirația sa vine de la The Beatles, Jimi Hendrix și Johnny Cash, fără a exista însă vreo urmă de plagiat.

Jake Bugg

Noua descoperire britanică, Jake Bugg a lansat un nou clip - VIDEOCLIP

Jake Bugg este artistul care a devenit cunoscut odată cu prestația sa de anul trecut de la celebrul festival Glastonbury. La doar 17 ani, s-a urcat pe scenă cu chitara și a cucerit imediat publicul cu stilul său.

CLOSE
CLOSE