Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Iyeoka

Următoarele evenimente cu Iyeoka

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Iyeoka

Les Elephants Bizarres deschid concertul Iyeoka de la Hard Rock Cafe

După succesul înregistrat cu lansarea albumului „Zoologic” și a single-ului „În culori”, trupa Les Elephants Bizarres a fost aleasă pentru a deschide concertul de la București al artistei americane Iyeoka.

Iyeoka

Iyeoka vine în România împreună cu fiica sa, ce o însoțește în turneu

Aflată în turneul de promovare a noului sau album, ”Say Yes”, Iyeoka va susține două concerte în România: pe 12 aprilie în București, la Hard Rock Cafe și pe 13 aprilie la Constanța, în clubul Doors. Artista va veni însoțită de fiica sa, Ugiagbe Lee.

Interviu Iyeoka & The Rock by Funk Tribe pentru InfoMusic.ro

Iyeoka va concerta în aprilie 2014 la București și la Constanța

Iyeoka revine în România pentru două concerte ce vor avea loc pe 12 și 13 aprilie, la București – în Hard Rock Cafe - și la Constanța – în clubul Doors.

Interviu Iyeoka & The Rock by Funk Tribe pentru InfoMusic.ro

Interviu cu Iyeoka & The Rock by Funk Tribe - VIDEO

Poetă, cântăreață, activistă și educatoare, Iyeoka prezintă împreună cu trupa sa The Rock by Funk Tribe un proiect muzical interesant, ce îmbină jazz-ul cu blues, R&B, funk și gospel. Prezentă în România pentru a concerta la începutul lunii noiembrie la București și Cluj-Napoca, artista și trupa sa au stat de vorbă cu InfoMusic. Urmăriți interviul video.

CLOSE
CLOSE