Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Iulian Moga

Următoarele evenimente cu Iulian Moga

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Iulian Moga

Secvență din videoclipul lui What's UP - Taxi

What's UP a lansat videoclipul piesei "Taxi"

What's UP a lansat videoclipul oficial al piesei "Taxi", un material regizat de Iulian Moga. Descoperim un actor cu potențial în scenariul unei despărțiri nocive. Urmărește-l pe InfoMusic.

Secvență videoclip "Dacă noi ne iubim", Holograf

Holograf a lansat "Dacă noi ne iubim" - VIDEOCLIP

Holograf a lansat videoclipul piesei "Dacă noi ne iubim". Scenariul urmărește povestea unei pugiliste îndrăgostite de antrenorul ei, rolul arbitrului fiind jucat de Mihai Leu.

Secvență videoclip "Dacă noi ne iubim", Holograf

Holograf a filmat un videoclip pentru piesa "Dacă noi ne iubim"

Trupa Holograf a filmat recent un nou videoclip, pentru single-ul "Dacă noi ne iubim". Vezi primele imagini de la filmări.

Coperta clipului ONOARE - Guess Who

Guess Who lansează clipul piesei Onoare

Noul videoclip semnat de Guess Who se numește „Onoare”. Lansarea concomitentă (7 decembrie 2012, ora 18.00) pe Music Channel, MTV, KissTV și UTV vine la o lună după o premieră exclusiv online.

Mihai Mărgineanu - Cu fotografia ta Video

Mihai Mărgineanu retrăiește viața de trubadur în clipul Cu fotografia ta - VIDEOCLIP

Mihai Mărgineanu a lansat noul clip Cu fotografia ta realizat în colaborare cu Dan Tudor și Iulian Moga. Inspirat din viața artistului, clipul spune povestea unui trubadur îndrăgostit.

CLIPUL ZILEI: Radio Killer – ”Don’t Let The Music End”

Radio Killer a lansat un nou videoclip pentru piesa ”Don’t Let The Music End”, pe care îl puteți vedea mai jos. Clipul, regizat de Iulian Moga, vrea să transmită următorul... Continuare »

CLOSE
CLOSE