Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

INXS

Următoarele evenimente cu INXS

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre INXS

Michael Hutchence în trailerul filmului ”Mystify”

Urmărește primul trailer al documentarului despre Michael Hutchence, "Mystify" - VIDEO

"Mystify", filmul documentar ce captează aventuroasa și controversata viață a carismaticului Michael Hutchence, va ajunge în curând în cinematografe. Primul trailer a fost recent dezvăluit, oferind publicului șansa de a asculta fragmente din testimonialele unor prieteni apropiați, precum și a fostei sale iubite, Kylie Minogue.

Michael Hutchence de la INXS va fi subiectul unui documentar

Deși au trecut 20 de ani de la moartea lui Michael Hutchence, fostul solist INXS a rămas în continuare un artist admirabil pentru cei din industria muzicală. Universal Music Group și regizorul Richard Lowenstein vor produce un documentar despre viața cântărețului, care va avea premiera la finalul anului 2017.

Michael Jackson și Lisa Marie Presley

10 cupluri de artiști care au făcut istorie

Dragostea sună atât de bine în cântece, dar oare ce rol joacă în relațiile de cuplu ale artiștilor? Am trecut în revistă 10 povești de dragoste dintre muzicieni, precum Avril Lavigne și Chad Kroeger, John Lennon și Yoko Ono, Cher și Sonny, Michael Hutchence (INXS) și Kylie Minogue, Michael Jackson și Lisa Marie Presley, Kurt Cobain și Courtney Love. Vă invităm să aflați mai multe despre trecutul lor tumultuos.

The Weeknd - Earned it

TOP 10: Melodii pline de erotism

Versuri pline de sexualitate şi note fierbinţi, interpretate de cei mai hot artişti ai tuturor timpurilor- toate într-un singur top. Află mai jos care a fost sursa de inspiraţie şi povestea celor mai erotice hituri şi spune-ne dacă ştii şi alte piese care trezesc fantezii.

Michael Hutchence

Trupa INXS este subiect de serial în Australia

Un serial despre activitatea trupei INXS va fi produs de către Seven Network. Acesta se va intitula "Never Tear Us Apart: The Untold Story of INXS".

Michael Hutchene (solistul INXS)

Filmul biografic după viața solistului de la INXS, Michael Hutchence, este în lucru

Viața celebrului solist de la INXS, Michael Hutchence, va fi transpusă pe peliculă, într-un film biografic intitulat Two Worlds Colliding. Casting-urile vor începe în 2013.

INXS

După 35 de ani de rock, INXS se destramă

Dupa 35 de ani de activitate muzicala formatia austaliana INXS se destrama. Anuntul a fost facut de bateristul trupei Jon Farriss.

Ciaran Gribbin

INXS a dezvăluit numele noului solist (Video)

Noul solist al trupei INXS este compozitorul și cântărețul Ciaran Gribbin pe care îl puteți asculta pe demo-ul, ”Tiny Summer”, postat pe site-ul oficial al grupului - www.inxs.com. INXS a... Continuare »

CLOSE
CLOSE