Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Indila

Numele său real este Adila Sedraia, jurnaliștii francezi numind-o “artista fără trecut”. Primul său album, “Mini world“, a fost lansat pe 24 februarie, înregistrând vânzări de peste 40.000 de exemplare în doar prima săptămână. Deși mulți au aflat de Indila după lansarea single-ului de debut, “Derniere Danse“, cariera muzicală a artistei a început de fapt în 2010. În primii ani, artista nu a lansat însă compoziții solo, ci s-a axat pe colaborări. A lucrat cu rapperi cunoscuți din Franța, precum Soprano, Rohff sau Youssoupha, compunând piese alături de M. Pokora, Admiral T, DJ Abdel şi Axel Tony.

Următoarele evenimente cu Indila

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Indila

Indila - Parle à ta tête

Indila - Parle à ta tête

Indila ne invită în lumea magică a noului ei videoclip - ”Parle à ta tête”. Deși nu apar ”fantastic beasts”, ca în scrierile lui J.K. Rowling, inspirația vine fără îndoială din acea zonă.

Concert Indila - Bucuresti 2014

Ascultă noul single Indila, "Parle à ta tête" - AUDIO

Indila, cântăreaţa de origine franceză care cucerit publicul cu hitul "Derniere Danse", a lansat piesa "Parle à ta tête", primul single extras de pe următorul album al artistei. Melodia vorbește despre infinitatea timpului universal.

Cele mai vizionate videoclipuri muzicale de pe YouTube în România (2005-2015)

10 ani de YouTube, 10 videoclipuri cu număr record de vizionări în România (2005 - 2015)

YouTube a împlinit în luna mai 10 ani de la lansarea primei versiuni. Pentru a marca această aniversare, Google a publicat topul celor mai vizualizate videoclipuri de pe YouTube în România, de la începutul serviciului și până în prezent. În articol veți descoperi și alte date interesante despre cei 10 ani de YouTube.

Concert Indila - Bucuresti 2014

Indila la București - un concert "dislocat"

Indila a concertat în premieră la București, oferind două reprezentații la Sala Palatului pe 7 decembrie 2014. Ambele concerte au fost deschise de Delia Matache și trupa sa. Citește impresii de la primul eveniment.

Concert Indila - Bucuresti 2014

Poze concert INDILA - București 2014

Urmărește galeria de poze de la concertul INDILA de la Sala Palatului de pe 7 decembrie 2014. Cântăreața hiturilor "Dernière Danse", "Tourner dans le vide" și "S.O.S" a concertat în premieră în România, oferind 2 reprezentații deschise de Delia Matache și trupa ei. Imaginile de la jos sunt de la prima reprezentație a Indilei.

Secventa videoclip Indila - Love Story

Indila - Love Story

Urmărește videoclipul oficial al piesei "Love Story", extrasă de Indila de pe albumul de debut: "Mini World". Piesa este compusă de Indila alături de Skalpovich, videoclipul fiind regizat de Karim Ouaret ca și în cazul celui precedent - "S.O.S.".

Indila

Un nou concert Indila la București

Indila va susține un nou concert la București. Vânzările accelerate de bilete la concertul anunțat pe 7 decembrie 2014 i-au convins pe organizatori să programeze încă o reprezentație, în aceeași zi, de la ora 16:00. Biletele pentru noul concert Indila pot fi cumpărate la preț de presale până pe data de 10 noiembrie.

Delia, în deschidere la Indila

Delia va cânta în deschiderea concertului Indila de la București

Delia Matache va deschide primul concert Indila în România. Artista a fost desemnată oficial de managementul care se ocupă de promovarea Indilei. Concertul va avea loc pe 7 decembrie 2014 la Sala Palatului din București, biletele pentru acest eveniment vânzându-se în ritm alert.

Indila

Indila concertează în premieră la București

Indila, tânăra artistă care a cucerit o lume întreagă cu al său ultim dans ("Derniere Danse" ), va concerta anul acesta în premieră pentru publicul din România. Evenimentul va avea loc pe 7 decembrie 2014, la Sala Palatului din București.

Secvență din videoclipul Indila - SOS

Indila - S.O.S.

Indila revine cu un nou videoclip după ilustrarea primelor două single-uri "Dernière Danse" și "Tourner dans le vide". "S.O.S" este cea de-a treia piesă extrasă de pe albumul"Mini World" care beneficiază de un clip.

"Derniere Danse" (Indila) în versiune Amadeus la vioară, violoncel și pian - VIDEO

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis, respectiv cele patru artiste din trupa Amadeus, au lansat un cover al hitului “Derniere Danse”, interpretat de Indila. Videoclipul noii versiuni a fost filmat în București, prezentând orașul ca Micul Paris pregătit să fie descoperit de potențialii turiști străini.

Indila într-o secvență din videoclipul Tourner Dans Le Vide

Indila a lansat clipul "Tourner Dans Le Vide" - VIDEOCLIP

Urmărește cel de-al doilea videoclip lansat de Indila: "Tourner Dans Le Vide". "Artista fără trecut" a debutat discografic cu materialul "Mini world" pe 24 februarie 2014.

Indila - "Tourner dans le vide" (secvență videoclip)

Indila - "Tourner Dans Le Vide" - TEASER al unui videoclip misterios

"Tourner Dans Le Vide" este noul single Indila, ce continuă să captiveze publicul printr-un stil nemaiîntâlnit până acum. Misterul pare a fi elementul ce pune în valoare fiecare piesă a artistei, așa încât nu ar fi putut lipsi nici din teaserul noului său videoclip.

Indila

Indila, misterul rezonanțelor orientale și pariziene într-un ultim dans - VIDEO

Indila s-a născut pentru a face muzică, orice alt aspect din viața sa trecând în plan secund. Deși a cucerit o lume întreagă cu al său ultim dans ("Derniere Danse" ), tânăra artistă refuză să-și expună viața privată, vorbind mereu doar despre muzica sa. Misterul ce o învăluie pare să o pună și mai mult în lumina reflectoarelor, cu fiecare întrebare fără răspuns publicul fiind nevoit a se întoarce la piesele sale, "compuse într-un mod neînțeles încă".

CLOSE
CLOSE