Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger

Incubus

Următoarele evenimente cu Incubus

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Incubus

Incubus - Our Love

Incubus - Our Love

Incubus a revenit cu un nou single, intitulat ”Our Love”. Melodia nu este inclusă încă pe niciun album, dar ar putea apărea pe noul EP ”Trust Fall (Side B)”.

Videoclip Incubus No Fun

Incubus - No Fun

După o perioadă îndelungată de concerte şi un turneu prelungit de promovare pentru ultimul album, Incubus a adunat filmările din concerte şi le prezintă publicului sub forma videoclipului "No Fun". Acesta a debutat recent şi poate fi vizionat mai jos.

Videoclip Incubus Loneliest

Incubus - Loneliest

Incubus invocă sentimentul de singurătate printr-un dans lasciv în clipul "Loneliest". Piesa marchează trecerea de la rock alternativ la trip-hop a trupei, iar clipul dezvăluie o latură mai întunecată a grupului.

Coperta single Incubus Undefeated

Incubus prezintă piesa "Undefeated", un imn rock optimist şi plin de energie

Incubus a lansat cu câteva zile în urmă albumul "8", LP-ul fiind al optulea din istoria trupei. Azi descoperim un nou single, "Undefeated", care se aliniază la tonul optimist al precedentelor release-uri de pe acest disc.

Videoclip Incubus Nimble Bastard

Incubus - Nimble Bastard

Incubus a lansat un nou videoclip pentru piesa "Nimble Bastard", primul single extras de pe viitorul album, "8". Acesta este şi primul clip asociat noului disc şi e unul foarte haios, cu personaje necuvântătoare.

Incubus

Incubus - Glitterbomb

Incubus a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Glitterbomb”. Piesa a fost mixată și produsă de Skrillex.

Incubus coperta album 8

Noul single Incubus, "Glitterbomb" e mixat şi produs de Skrillex, ca şi viitorul album

Aflam la începutul anului că Incubus se află în studio cu Skrillex şi credeam că e vorba doar de o colaborare pe un single. Am văzut şi imagini din studio şi am aflat apoi că Skrillex a fost de fapt producătorul şi cel care a mixat noul album "8". Un prim rezultat al influenţei sale este resimţit pe noul single, "Glitterbomb".

Skrillex Chino Moreno Incubus in studio

Skrillex, Incubus şi solistul Deftones, Chino Moreno lucrează la noi melodii, oferă un teaser video

Pe măsură ce ne apropiem de debutul noului album Incubus, aflăm mai multe detalii despre acest material. Ştiam că există o colaborare cu celebrul DJ Skrillex, dar acum şi solistul Deftones, Chino Moreno intră în ecuaţie. Skrillex, Incubus şi Chino au postat un teaser video direct din studio.

Coperta single Incubus Nimble Bastard

Incubus lansează piesa "Nimble Bastard", ceva mai heavy decât ultimul album

Incubus a lansat o nouă piesă numită "Nimble Bastard", la pachet cu un lyric video. Melodia e mai heavy decât precedentele release-uri ale trupei şi e primul single extras de pe viitorul album numit "8". Acesta debutează pe 21 aprilie şi va fi urmat de un turneu nord-american.

Incubus

Incubus anunță noul single "Nimble Bastard" și o colaborare cu Skrillex

Incubus va lansa peste două săptămâni piesa "Nimble Bastard", primul single de pe noul album al trupei. Discul va conține, de asemenea, o piesă înregistrată în colaborare cu Skrillex.

Incubus

Incubus a finalizat înregistrările unui nou album, primul după o pauză de 6 ani

Incubus va lansa anul acesta un nou album de studio, primul după o pauză discografică de 6 ani. Trupa a finalizat recent LP-ul, anunțând cu acest prilej că va pleca în turneu pentru a promova noul disc.

Incubus

Incubus a lansat un lyric video pentru noul single "Trust Fall"

Incubus a lansat un lyric video pentru piesa care dă titlul noului EP al formației, "Trust Fall". Lansarea vine la doar câteva zile de la dezvăluirea videoclipului pentru primul single extras de pe acest metarial, ”Absolution Calling”.

Incubus - Absolution Calling

Incubus - Absolution Calling

Incubus a lansat videoclipul noului single ”Absolution Calling”. Piesa este extrasă de pe noul EP al formației, ”Trust Fall (Side A)”.

Incubus

Incubus - "Absolution Calling" - LYRIC VIDEO

După o pauză de 4 ani de la apariția albumului ”If Not Now, When?”, Incubus revine cu prima piesă de pe noul EP în lucru. Single-ul se numește "Absolution Calling" și este însoțit de un lyric video ce poate fi urmărit în articol.

Brandon Boyd

Solistul Incubus, Brandon Boyd, a înregistrat un nou album solo - VIDEO

Brandon Boyd va lansa al doilea album solo din carieră în această vară, producătorul acestuia fiind Brendan O'Brien.

Incubus

Incubus lanseaza un album Best Of... - TRACKLIST

Incubus va lansa pe 22 octombrie un album Best Of... intitulat The The Essential. Discul contine 28 de piese extrase din intreaga discografie a trupei.

Incubus

Incubus va lua încă o pauză, iar Brandon Boyd va lansa un nou album solo

Brandon Boyd anunță vești proaste pentru fani. Dacă nu ați apucat încă să vedeți Incubus live, șanse sunt să nu mai apară ocazia de a-i vedea prea curând.

Incubus

Incubus lansează un DVD și CD Live

Incubus a anunțat că va lansa un nou album live și un DVD în luna august. Grupul a pregătit 3 pachete separate, intitulate Incubus HQ Live.

Clipul Zilei: Incubus – ”Friends And Lovers” (Video)

Incubus a lansat la începutul acestei luni un nou videoclip realizat pentru piesa ”Friends And Lovers”. Cântecul este inclus pe noul material discografic al trupei, ”If Not Now, When?”, care... Continuare »

Incubus

Incubus Live în Germania! (Video – concert integral)

În timp ce presa internațională este preocupată de Festivalul Glastonbury din Marea Britanie, la care au  participat U2, Coldplay și Beyonce, Germania găzduiește și ea un festival, intitulat Hurricane. În... Continuare »

Incubus

Incubus a lansat clipul ”Promises, Promises” (Video)

După clipul piesei ”Adolescents”, Incubus vine cu un nou videoclip, de data aceasta pentru cel de-al doilea single lansat, ”Promises, Promises”. Cântecul este inclus pe viitorul album al grupului, intitulat... Continuare »

Incubus

Incubus vorbește despre noul album

Cei de la Incubus se pregătesc să lanseze un nou album în această vară. Discul se intitulează ”If Not Now, When?” și va apărea pe data de 12 iulie. Solistul... Continuare »

incubus

Incubus a lansat un nou videoclip (Video)

Incubus a lansat un nou videoclip pentru piesa ”Adolescents”, pe care îl puteți vedea mai jos. Pentru acest clip trupa a ales să folosească efecte clasice din cinematografie precum lumini... Continuare »

incubus

Incubus, album nou în august!

După 5 ani de la lansarea "Light Grenade", trupa Incubus a anunțat că a închieat înregistrările la un nou material. De pe site-ul lor oficial al trupei aflăm că noul... Continuare »

CLOSE
CLOSE