Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Jarboe: "Întotdeauna, eu nu sunt altcineva decât Jarboe" INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Foreigner

Imagine Dragons

Imagine Dragons cântau în Provo Utah (SUA) încă din 2008. Albumul de debut al trupei, ”Night Visions”, a apărut însă pe piață mult mai târziu, în septembrie 2012. Piesa care a spart gheața și a propulsat trupa în fruntea clasamentelor a fost „It’s time”, melodie inclusă pe coloana sonoră a filmului ”The Perks of Being a Wallflower”. Au urmat apoi și alte hituri, precum ”Radioactive” și ”Demons”. Cel de-al doilea album al formației indie rock se numește „Smoke + Mirrors” și include single-urile ”I Bet My Life” și ”Gold”. Discul se îndepărtează ca sound de materialul de debut, vocalistul Dan Reynolds indicând influențe rock mai accentuate.

Imagine Dragons are în palmares un premiu Grammy pentru Best Rock Performance, primit în 2014 pentru piesa ”Radioactive”, 5 premii Billboard și un World Music Award.

Următoarele evenimente cu Imagine Dragons

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Imagine Dragons

Imagine Dragons - Next To Me

Imagine Dragons - Next To Me

”Next To Me” deschide pentru Imagine Dragons un nou capitol. Trupa abordează pentru prima oară tematica iubirii, noul single beneficiind de un videoclip de tip scurtmetraj în care ne sunt prezentate efectele dramatice ale disfuncționalității unei relații.

Single Imagine Dragons Next To Me

Imagine Dragons lansează primul single din 2018, "Next To Me" - AUDIO

Direct din inima Las Vegas-ului trupa americană Imagine Dragons a lansat noul single "Next To Me". O baladă romantică, cu un aer old school, această melodie a sosit împreună cu anunţul concertelor grupului din această vară, sub numele de "Evolve World Tour".

Imagine Dragons Live@Ellen

Urmărește trupa Imagine Dragons cântând live "Thunder" la Ellen - VIDEO

Trupa Imagine Dragons a fost invitată de curând în emisiunea lui Ellen DeGeneres. Aflată în perioada de promovare a albumului ”Evolve”, formația a interpretat ”Thunder”, cel de-al doilea single extras de pe disc, pentru prestația live trupa dând liniei melodice un sound mai rock decât pe versiunea de studio.

Imagine Dragons - Whatever It Takes

Imagine Dragons - Whatever It Takes

După un videoclip filmat la 360 de grade, Imagine Dragons lansează un nou video pentru piesa ”Whatever It Takes”. De această dată, formația alunecă spre zona SF, colaborând pe partea de regie cu Matt Eastin și Aaron Hymes.

Imagine Dragons

Imagine Dragons - Whatever It Takes (360°)

Imagine Dragons a lansat un video cu versuri filmat la 360 de grade pentru piesa "Whatever It Takes". Single-ul este extras de pe albumul “ƎVOLVE”, lansat pe piaţă în luna iunie.

Imagine Dragons

Ascultă noul single Imagine Dragons, "Walking The Wire" - AUDIO

Imagine Dragons a lansat o nouă piesă, intitulată "Walking The Wire". Piesa este extrasă de pe albumul “ƎVOLVE”, aşteptat pe piaţă luna aceasta.

Imagine Dragons

Ascultă noul single Imagine Dragons, "Whatever It Takes" - AUDIO

Imagine Dragons a lansat o nouă piesă, intitulată "Whatever It Takes". Piesa este extrasă de pe albumul “ƎVOLVE”, aşteptat pe piaţă în luna iunie.

Imagine Dragons - Thunder

Imagine Dragons - Thunder

Imagine Dragons a lansat videoclipul noului single "Thunder". Vizualul este regizat de Joseph Kahn, cunoscut pentru colaborările cu U2, Lady Gaga, Eminem, Janet Jackson și multe alte nume cu greutate din industria muzicală.

Imagine Dragons

Ascultă noul single Imagine Dragons, "Thunder" - AUDIO

Imagine Dragons continuă seria single-urilor fără referințe discografice cu piesa "Thunder". Melodia a fost lansată de formație atât pe cunoscutele platforme de streaming iTunes și Spotify, cât și pe YouTube.

Imagine Dragons - Believer

Imagine Dragons - Believer

Imagine Dragons a lansat videoclipul noului single ”Believer”. Vizualul este regizat de Matt Eastin.

Imagine Dragons

Ascultă noul single Imagine Dragons, "Believer" - AUDIO

Imagine Dragons a lansat un nou single, intitulat "Believer". Melodia ar putea fi inclusă pe viitorul album al formației.

Jennifer Lawrence și Chris Pratt în ”Passengers”

Ascultă noul single Imagine Dragons - "Levitate" (soundtrack "Passengers") - AUDIO

Imagine Dragons a lansat piesa "Levitate", compusă pentru coloana sonoră a filmului "Passengers". Pelicula îi are în distribuție pe Jennifer Lawrence și Chris Pratt.

Jennifer Lawrence și Chris Pratt în ”Passengers”

Imagine Dragons a compus "Levitate" pentru soundtrack-ul filmului "Passengers" - TRAILER

Imagine Dragons a compus piesa "Levitate" pentru coloana sonoră a filmului "Passengers", cu Jennifer Lawrence și Chris Pratt în rolurile principale. Un fragment din această melodie poate fi ascultat în cel mai recent trailer al peliculei.

Imagine Dragons - Shots

Imagine Dragons - Shots (360°)

Imagine Dragons a lansat un nou videoclip de promovare a piesei ”Shots”. După clipul lansat în februarie 2015, formația revine cu o nouă versiune, filmată la 360°.

Sucker for Pain - Suicide Squad

Imagine Dragons, Lil Wayne, Wiz Khalifa - Sucker for Pain (soundtrack Suicide Squad)

"Sucker for Pain" este noul single extras de pe albumul cu soundtrack-uri al filmului "Suicide Squad". Melodia este interpretată de Lil Wayne, Wiz Khalifa, Imagine Dragons, Logic, Ty Dolla $ign și X Ambassadors.

Imagine din filmul ”Me Before You”

Imagine Dragons a lansat "Not Today" (soundtrack "Me Before You") - AUDIO

Imagine Dragons a compus soundtrack-ul dramei romantice "Me Before You", cu Emilia Clarke (din "Game of Thrones") și Sam Claflin în roluri principale. Melodia se numește ”Not Today” și este disponibilă pe iTunes.

Solistul Imagine Dragons, Dan Reynolds

Imagine Dragons își arată sprijinul pentru refugiați lansând piesa "I Was Me" - AUDIO

Imagine Dragons a lansat o piesă în scop umanitar. Banii din vânzările noului single "I Was Me" vor merge către refugiați printr-un parteneriat cu SAP și Apple AAPL.

Imagine Dragons - Shots

Imagine Dragons - Shots

Imagine Dragons a lansat un nou videoclip, ce promovează piesa ”Shots”. Vizualul este regizat de Robert Hales și inspirat de lucrările pictorului suprarealist Tim Cantor.

Imagine Dragons - ”Shots” (artwork)

Imagine Dragons a lansat o piesă nouă, "Shots" - AUDIO

Imagine Dragons continuă promovarea albumului "Smoke + Mirrors" prin lansarea noii piese "Shots". Melodia poate fi descărcată gratuit de pe iTunes la fiecare precomandă a discului.

Imagine Dragons - Gold

Imagine Dragons - Gold

Imagine Dragons a lansat videoclipul noului single "Gold". Piesa produsă de Alex Da Kid este extrasă de pe albumul "Smoke + Mirrors", pentru clip formația colaborând cu regizorul Isaac Halasima.

CLOSE
CLOSE