Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Iced Earth

Următoarele evenimente cu Iced Earth

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Iced Earth

Videoclip Iced Earth Black Flag

Iced Earth - Black Flag

Iced Earth invocă experienţa piraterească de acum sute de ani în clipul piesei "Black Flag". Cu un scenariu extras parcă din filmele "Piraţii din Caraibe", clipul poate fi urmărit mai jos.

Stu Block, solistul trupei Iced Earth

Recenzie: Iced Earth în Silver Church - metal înghețat - POZE

Citește recenzia concertului Iced Earth la București. Trupa heavy metal a revenit în România pentru promovarea albumului "Plagues of Babylon". Alături de impresii, consultă setlistul și vezi poze de la concertul de pe 28 ianuarie 2014, din Silver Church.

Poze de la concertul Iced Earth de pe 28 ianuarie 2014

Urmăriți galeria de poze de la concertul Iced Earth. Trupa lui Jon Schaffer a revenit la București pe 28 ianuarie 2014, în fața fanilor strânși la Silver Church.

Stu Block, solistul Iced Earth în concert.

Interviu cu Stu Block, solistul Iced Earth - AUDIO

"Abia așteptăm să venim în România și să cântăm pentru voi", a declarat Stu Block, solistul trupei Iced Earth. Cu puțin timp înainte de a concerta în Silver Church, acesta a stat de vorbă cu InfoMusic despre conceptul noului album "Plagues of Babylon", turneu și viața personală. Ascultă interviul audio.

Iced Earth revine în concert la București

Dupa concertul susținut în luna noiembrie 2011, formația americană Iced Earth revine la București unde va susține un concert pe 28 ianuarie 2014 în clubul Jukebox. Evenimentul va promova viitorul material discografic, al cărui nume nu a fost dat publicității, programat spre lansare la sfârșitul acestui an.

Matt Barlow (fost Iced Earth), cum nu l-aţi mai văzut până acum (video)

Matt Barlow, fostul vocalist Iced Earth nu a renunţat de tot la muzică, desi nu mai face parte din trupa americanilor. În momentul de faţă el este membru în echipa... Continuare »

Concert Iced Earth, Bucuresti, 22 noiembrie 2011

Iced Earth - Anthem (videoclip)

Iced Earth a lansat clipul piesei Anthem, ce aparține albumului Dystopia. Videoclipul, un colaj de scene din concertele susţinute în cadrul turneului european de promovare a fost produs şi regizat... Continuare »

Concert Iced Earth, Bucuresti, 22 noiembrie 2011

Iced Earth a făcut senzație cu noul Dystopia

Pentru prima oară în România. Un concert de promovare al noului album, Dystopia. Promisiunea că vor reveni, pentru că publicul a fost la înălţime. Da, au fost Iced Earth, în... Continuare »

Afis Concert Iced Earth

Concert Iced Earth la București – Reguli de acces

Trupa Iced Earth va concerta pentru prima dată în România, pe 22 noiembrie, în Clubul Silver Church din București. Spectacolul face parte dintr-un turneu de promovare a noului album ”Dystopia”,... Continuare »

Iced earth la Bucuresti

Iced Earth: “Concertul din România va fi o experiență unică!”

Formaţia Iced Earth va concerta în premieră pentru România pe 22 noiembrie în clubul The Silver Church din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare al albumului Dystopia. Vorbind despre concertul din... Continuare »

Iced Earth

Iced Earth la Silver Church în toamnă!

The Silver Church Club ne provoacă la rock în această toamnă. Pe 22 noiembrie vin la Bucureşti cei de la Iced Earth, una dintre cele mai reprezentative formaţii americane de... Continuare »

CLOSE
CLOSE