Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ian Brown

Următoarele evenimente cu Ian Brown

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Ian Brown

the stone roses

Toboșarul The Stone Roses a părăsit scena în timpul concertului din Amsterdam - VIDEO

Toboșarul The Stone Roses a părăsit scena în timpul concertului din Amsterdam și a refuzat să mai urce pe scenă. Vezi VIDEO.

The Stone Roses

The Stone Roses se reunește!

Ian Brown, John Squire, Gary "Mani" Mounfield şi Alan "Reni" Wren au anunţat într-o conferinţă de presă ce a avut loc la Londra că formaţia The Stone Roses se va... Continuare »

The Stone Roses

The Stone Roses se reunește !? (Video)

Se pare că Ian Brown a confirmat că mult discutata reuniune a trupei The Stone Roses va avea loc. Potrivit The Sun, magicianul Dynamo, care este bun prieten cu artistul,... Continuare »

control day out

Ian Brown la Control Day Out - program!

Ian Brown va aduce în acest weekend la Bucureşti brit-rockul pentru care este apreciat în întreaga lume. Artistul va concerta în cadrul evenimentului Control Day Out pe 10 septembrie 2011... Continuare »

Ian Brown

Ian Brown cântă la București

Ian Brown va aduce pentru publicul român o demonstraţie de brit-rock autentic pe 10 septembrie 2011 la Arenele Romane din Bucureşti. Show-ul se va desfăşura în cadrul Control Day Out,... Continuare »

CLOSE
CLOSE