Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Ian Brown

Următoarele evenimente cu Ian Brown

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Ian Brown

the stone roses

Toboșarul The Stone Roses a părăsit scena în timpul concertului din Amsterdam - VIDEO

Toboșarul The Stone Roses a părăsit scena în timpul concertului din Amsterdam și a refuzat să mai urce pe scenă. Vezi VIDEO.

The Stone Roses

The Stone Roses se reunește!

Ian Brown, John Squire, Gary "Mani" Mounfield şi Alan "Reni" Wren au anunţat într-o conferinţă de presă ce a avut loc la Londra că formaţia The Stone Roses se va... Continuare »

The Stone Roses

The Stone Roses se reunește !? (Video)

Se pare că Ian Brown a confirmat că mult discutata reuniune a trupei The Stone Roses va avea loc. Potrivit The Sun, magicianul Dynamo, care este bun prieten cu artistul,... Continuare »

control day out

Ian Brown la Control Day Out - program!

Ian Brown va aduce în acest weekend la Bucureşti brit-rockul pentru care este apreciat în întreaga lume. Artistul va concerta în cadrul evenimentului Control Day Out pe 10 septembrie 2011... Continuare »

Ian Brown

Ian Brown cântă la București

Ian Brown va aduce pentru publicul român o demonstraţie de brit-rock autentic pe 10 septembrie 2011 la Arenele Romane din Bucureşti. Show-ul se va desfăşura în cadrul Control Day Out,... Continuare »

CLOSE
CLOSE