Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Jarboe: "Întotdeauna, eu nu sunt altcineva decât Jarboe" INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Foreigner

Hurts

Următoarele evenimente cu Hurts


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Hurts

Hurts - Chaperone

Hurts - Chaperone

Hurts renunță la artificiile de producție și lansează o piesă îmbrăcată doar în emoție - ”Chaperone”. Noul single vine acompaniat de un videoclip simplu, ce lasă ca versurile melodiei să vorbească de la sine.

Hurts

Ascultă noul single lansat de Hurts, "Hold on to Me" - AUDIO

Hurts a lansat o piesă nouă, intitulată "Hold on to Me". Melodia este extrasă de pe albumul "Desire", așteptat pe piață la sfârșitul lunii septembrie.

Hurts - Ready to Go

Hurts - Ready to Go

Așa cum și-a obișnuit fanii, Hurts continuă parcursul cinematic tipic formației cu videoclipul piesei ”Ready to Go”. Solistul Theo Hutchcraft se declară deloc impresionat de moarte, fredonând pe refren că ”este gata să plece” când îi va sosi clipa.

Hurts

Hurts a lansat o versiune acustică a piesei "Beautiful Ones" - AUDIO

Hurts prezintă publicului o versiune acustică a celui mai recent single, "Beautiful Ones". În varianta originală, melodia se va regăsi pe următorul album al formației, ”Desire”

Videoclip Hurts Beautiful Ones

Hurts - Beautiful Ones

Duo-ul britanic synthpop Hurts revine în 2017 cu piesa "Beautiful Ones", cu mesaj puternic pro-diversitate. Melodia primeşte un videoclip care încurajează acceptarea celor diferiţi şi acceptatea fluidităţii sexelor din ziua de azi.

Ellie Goulding și Hurts, confirmați la Untold 2017

Ellie Goulding și Hurts, pe lista noilor nume confirmate la UNTOLD 2017

Ellie Goulding și Hurts se află pe lista ultimelor confirmări la UNTOLD Festival 2017, alături de MØ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire și Jasmine Thompson. Cea de-a treia ediție a festivalului se va desfășura în perioada 3 - 6 august, la Cluj-Napoca.

Poze concert Hurts la Summer Well 2016

Urmărește galeria de poze cu trupa Hurts la Summer Well 2016. Theo Hutchcraft și Adam Anderson au revenit la festivalul de pe Domeniul Știrbey dupa 4 ani. Hurts a cântat ca headliner în seara de 13 august 2016.

Hurts - Wings

Hurts - Wings

Hurts a lansat videoclipul noului single ”Wings”. Pentru acest vizual, duo-ul a lucrat cu regizorul Dawn Shadforth, cunoscut pentru colaborările cu Björk, Primal Scream, Florence + the Machine și Goldfrapp.

Hurts - Wish

Hurts - Wish

Hurts a lansat videoclipul noului single ”Wish”. Vizualul a fost regizat de Bryan Adams, muzicianul întorcându-i astfel favoarea lui Theo Hutchcraft de a apărea în cel mai recent clip al său, ”Brand New Day”.

Hurts - Slow

Hurts a lansat o piesă nouă, "Slow" - AUDIO

Hurts a lansat cel de-al 4-lea single de pe albumul ”Surrender”. Noua piesă a duo-ului se numește "Slow" și poate fi ascultată în articol.

Hurts - Lights

Hurts - Lights

Hurts a lansat videoclipul noului single ”Lights”. Piesa încorporează în sound influențe de funk, în stil Prince.

Hurts - Lights

Hurts a lansat o piesă nouă, "Lights" - AUDIO

Hurts continuă promovarea albumului ”Surrender” prin lansarea noului single "Lights". Piesa încorporează în sound influențe de funk, în stil Prince.

Hurts

Piesă nouă Hurts, "S.O.S." (B-Side "Some Kind of Heaven" ) - AUDIO

O nouă piesă Hurts ajunge la fani înaaintea lansării albumului ”Surrender”. Melodia se numește "S.O.S." și este un B-Side al single-ului "Some Kind of Heaven".

Hurts

Hurts a lansat o piesă nouă, "Rolling Stone" - AUDIO

Hurts a lansat o nouă piesă, intitulată "Rolling Stone". Melodia este extrasă de pe cel de-al 3-lea album al trupei, ”Surrender”, așteptat pe piață în octombrie 2015.

Hurts - Some Kind Of Heaven

Hurts - Some Kind of Heaven

Hurts a lansat videoclipul noului single ”Some Kind of Heaven”. Piesa este extrasă de pe cel de-al treilea material de studio al grupului, ”Surrender”, așteptat pe piață anul acesta.

Hurts

Hurts a lansat o piesă nouă, "Some Kind of Heaven" - AUDIO

O nouă piesă Hurts a apărut online înainte de lansarea oficială. Noul single al duo-ului britanic se numește "Some Kind of Heaven" și poate fi ascultat în articol.

Secvență videoclip Calvin Harris & Alesso - "Under Control" feat. Hurts

Calvin Harris & Alesso feat. Hurts - "Under Control" - VIDEOCLIP

Calvin Harris a lansat videoclipul piesei "Under Control", realizată în colaborare cu Alesso și Theo Hutchcraft de la Hurts. Melodia este extrasă de pe albumul de debut al DJ-ului suedez Alesso.

CLOSE
CLOSE