Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Hugh Laurie

Următoarele evenimente cu Hugh Laurie

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Hugh Laurie

Hugh Laurie with the Copper Bottom Band în concert la Sala Palatului pe 12 iulie 2014

Hugh Laurie a scos din "the secret, secret, secret stash" un show de Vicodin

Actorul și muzicianul britanic Hugh Laurie și The Copperbottom Band ne-au oferit în seara de 12 iulie 2014 un spectacol viu, care a inclus ”oldies but goldies,” conversații sclipitoare și umor fin în fața unei Săli a Palatului plină până la refuz. Citește în continuare recenzia concertului lui Hugh Laurie.

Hugh Laurie with the Copper Bottom Band în concert la Sala Palatului pe 12 iulie 2014

Poze concert Hugh Laurie la Sala Palatului 2014

Urmărește galeria de poze cu Hugh Laurie în deschiderea concertului său de la Sala Palatului București pe 12 iulie 2014. Cunoscut publicului internațional pentru rolul medicului din Doctor House, Hugh Laurie este și un bun interpret de blues. El și-a promovat la București albumul “Didn’t It Rain”, fiind însoțit de The Copper Bottom Band.

Bilete pentru concertul Hugh Laurie (Dr. House) mutat la Sala Palatului

Primul concert în România al carismaticului Hugh Laurie (Dr. House) va avea loc la Sala Palatului și nu în locația anunțată inițial - Pavilionul Central Romexpo. Biletele pentru acest show, ce va fi gustat cu siguranță de fanii muzicii blues și jazz, au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 125 și 310 lei.

Concert Hugh Laurie (Dr. House) în premieră la București în iulie

Hugh Laurie, devenit celebru pentru pentru rolul principal din serialul "Dr. House", va concerta in premiera la Bucuresti pe 12 iulie, in Pavilionul Central Romexpo.

"Evenin'" cu Hugh Laurie (Dr. House) live de la studioul Ocean Way - VIDEO

Ascultă noua piesă a lui Hugh Laurie (Dr. House), "Evenin", interpretată live la studioul Ocean Way.

CLOSE
CLOSE