Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Hozier

Următoarele evenimente cu Hozier

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Hozier

Hozier - Better Love (From The Legend of Tarzan - Film Version)

Hozier - Better Love (The Legend of Tarzan - Film Version)

Hozier va apărea pe coloana sonoră a filmului "The Legend of Tarzan". Piesa compusă de artist pentru această peliculă se numește "Better Love" și este lansată împreună cu un videoclip ce conține secvențe din film.

Hozier apare pe coloana sonoră a filmului ”The Legend Of Tarzan”

Hozier lansează "Better Love", soundtrack al filmului "The Legend of Tarzan" - TEASER

Hozier va apărea pe coloana sonoră a filmului "The Legend of Tarzan". Piesa compusă de artist pentru această peliculă se numește "Better Love" și va fi lansată în curând. Până atunci, fanii pot asculta un scurt fragment audio.

Hozier: Cherry Wine (Live)

Hozier - "Cherry Wine", live în emisiunea lui James Corden - VIDEO

Hozier a fost invitat la ”The Late Late Show with James Corden” pentru a interpreta cel mai recent single, ”Cherry Wine”. Acompaniat doar de chitară, timbrul cald al artistului irlandez s-a făcut ușor auzit, emoția piesei ajungând la public nealterată de artificii de producție.

Hozier - Cherry Wine

Hozier - Cherry Wine

Hozier a lansat videoclipul noului single ”Cherry Wine”. Regizat de Dearbhla Walsh, clipul atrage atenția asupra răspânditelor cazuri de violență domestică. Personajele din videoclip sunt interpretate de actorii Saoirse Ronan și Moe Dunford.

Hozier - Jackie and Wilson

Hozier - Jackie And Wilson

Hozier a lansat un nou videoclip, ce promovează piesa ”Jackie And Wilson”. Melodia este extrasă de pe albumul de debut al artistului irlandez.

Cover artist: Sofia Karlberg reinterpretează Take Me to Church și Crazy in Love

Odată ce o melodie devine populară, oamenii se vor bucura să o audă cât mai des și în variante diferite, de aceea artiștii care fac coveruri au de multe ori un succes spectaculos. Am ales o artistă cu o voce deosebită pentru voi săptămâna asta: Sofia Karlberg.

Hiturile anului 2015

Hiturile anului 2015 la început de iulie - TOP 10

Official Charts Company a dat publicității lista pieselor cu cele mai mari vânzări în UK de la începutul lui 2015 până la finalul lunii iunie. În articol puteți consulta lista primelor 10 melodii din topul hiturilor anului 2015.

Hozier - Work Song

Hozier - Work Song

După succesul înregistrat cu piesa ”Take Me To Church”, Hozier continuă promovarea albumului de debut prin lansarea unui nou single, însoțit de videoclip. ”Work Song” ni-l prezintă pe artistul irlandez pe scenă, în postura de interpret, în vreme ce perechi de dansatori aflați în public transmit starea piesei printr-o coregrafie impresionantă.

Hozier - Someone New

Hozier - Someone New

Hozier, artistul irlandez nominalizat anul acesta la Grammy pentru piesa ”Take Me To Church”, a lansat videoclipul noului single ”Someone New”. Rolul principal din clip este interpretat de ”fantastica” actriță Natalie Dormer, după cum muzicianul o prezintă fanilor.

Sergei Polunin dansând pe ”Take Me To Church”

"Take Me To Church", în pași de dans cu Sergei Polunin - VIDEO

"Take Me To Church", piesa lui Hozier nominalizată anul acesta la Grammy, a fost dusă într-o nouă dimensiune artistică. Tânărul dansator ucrainean Sergei Polunin, denumit în breaslă și ”băiatul rău al baletului”, a transpus și accentuat prin interpretarea sa fiecare notă muzicală a piesei, oferind privitorilor o demonstrație de balet la cele mai înalte standarde.

AC/DC și Madonna la Gala Premiilor Grammy 2015

Momente Grammy 2015: AC/DC, Rihanna, Madonna - VIDEO

Gala Premiilor Grammy 2015 a stat sub emblema varietății. Fiecare gen muzical a fost pus în valoare pe scena din Staples Center prin prestații live solo sau duete mai mult sau mai puțin surprinzătoare. AC/DC au aprins rock-ul, Madonna a reinventat încă o dată pop-ul, Rihanna, Kanye West și Paul Mccartney au îmbinat clasicul si modernul, Sam Smith și Mary J Blige au adus soul-ul, Lady Gaga și Tony Bennet jazz-ul. Live-urile serii pot fi urmărite în articol.

Annie Lennox & Hozier / Adam Levine & Gwen Stefani

Duete Grammy 2015: Hozier & Annie Lennox, Adam Levine & Gwen Stefani

Gala Premiilor Grammy 2015 va găzdui o serie de duete memorabile, ce vor sta sub emblema ”artiști consacrați & artiști ai noii generații”. Astfel, Hozier va cânta cu Annie Lennox, Adam Levine cu Gwen Stefani, Lady Gaga va veni la braț cu Tony Bennett, iar Jessie J îl va avea alături pe Tom Jones.

Damon Albarn / Paloma Faith

Lista nominalizărilor la Brit Awards 2015

Nominalizările la Brit Awards 2015 au fost anunțate la ITV Studios din Londra. Sam Smith pare a fi artistul momentului, întrunind 5 nominalizări, ce se adaugă celor 6 primite la Grammy. Pe lista nominalizărilor se află și Damon Albarn (Blur, Gorillaz) și Paloma Faith.

Hozier

Hozier, "nerușinat de romantic" și intrigant de sincer - VIDEO

Hozier crede, ca și Son House, că singurul blues e cel dintre un bărbat și o femeie. Cu o listă consistentă de artiști legendari din blues, soul și jazz pe care îi ascultă de când avea 7 - 8 ani, tânărul artist irlanez a înțeles destul de repede care sunt valorile muzicii și unde își dorește să ajungă. Blues-ul și iubirile adolscentine i-au conturat compozițiile, pe care deja le consideră "nerușinat de romantice", reproșându-și cumva că a rămas captiv unui subiect. Considerând, însă, că ”Take Me To Church” este nominalizată la Grammy în categoria ”Piesa anului”, noi credem că un astfel de romantism nu i-ar strica industriei muzicale.

CLOSE
CLOSE