Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Hilary Duff

Următoarele evenimente cu Hilary Duff

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Hilary Duff

Hilary Duff - All About You

Hilary Duff - All About You

Hilary Duff a lansat videoclipul noului single "All About You". Piesa este extrasă de pe albumul de revenire al artistei, ce încheie o pauză discografică de 7 ani. Clipul regizat de Hannah Lux Davis are o tematică western și include câteva momente de coregrafie.

Hilary Duff - All About You (Lyric Video)

Hilary Duff - "All About You" - LYRIC VIDEO

Într-o perioadă în care Taylor Swift merge pe un sound pop, noile piese Hilary Duff par să rezoneze cu vechile compoziții Swift. "All About You" este noul single Hilary Duff și cel de-al doilea extras de pe albumul neintitulat încă, dar programat pentru lansare anul acesta. Până la apariția videoclipului, fanii pot urmări un lyric video.

Hilary Duff a lansat un nou single, "All About You" - AUDIO

Hilary Duff continuă promovarea albumului ce a încheiat o pauză de 7 ani printr-un nou single, intitulat "All About You". Piesa a fost compusă de Savan Kotecha, Carl Falk și Kristian Lundin, sound-ul amintind puțin de Taylor Swift și Avril Lavigne.

Hilary Duff - Chasing The Sun

Hilary Duff - Chasing The Sun

După o pauză de 7 ani de la ultimul său album, "Dignity", Hilary Duff s-a întors, spre încântarea fanilor muzicii pop din anii 2000. Single-ul care sparge gheața se numește "Chasing The Sun" și este, după cum indică și titlul, o piesă de vară.

CLOSE
CLOSE