Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Herbie Hancock

Herbie Hancock

Următoarele evenimente cu Herbie Hancock

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Herbie Hancock

Herbie Hancock in concert la Bucuresti

Herbie Hancock, felicitat de Nicolas Cage la București

Herbie Hancock e o legendă vie, iar publicul de vineri (29 octombrie 2010) de la Sala Palatului poate fi mândru că l-a văzut pe scenă. Spectacolul i-a sedus cei 3000... Continuare »

Herbie Hancock

Herbie Hancock va cânta vineri la Sala Palatului

Herbie Hancock va urca vinerea aceasta pe scena Salii Palatului din Bucuresti pentru un concert de muzica jazz ce va aduce in prim plan piese de pe cel mai recent... Continuare »

Herbie Hancock

Herbie Hancock aduce The Imagine Project in Romania!

Herbie Hancock, unul dintre numele reprezentative ale muzicii jazz, va prezenta publicului roman cel mai recent proiect al sau - o suita de colaborari cu artisti din toate colturile lumii... Continuare »

CLOSE
CLOSE