Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Helloween

Următoarele evenimente cu Helloween

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Helloween

Poze concert Helloween - Pumpkins United la Romexpo - 2017

Urmărește galeria de poze de la concertul Helloween - Pumpkins United desfășurat la Romexpo București pe 15 decembrie 2017. Evenimentul i-a reunit în România pentru prima dată pe aceeași scenă pe Kai Hansen, Michael Weikath, Sascha Gerstner, Michael Kiske, Andi Deris, Daniel Löble și Markus Grosskopf.

Lyric video Helloween Pumpkins United

Helloween- Pumpkins United

Cu 2 săptămâni înainte de Halloween trupa Helloween pregăteşte dovlecii odată cu apariţia piesei "Pumpkins United". Melodia a primit un lyric video tematic, pe care îl puteţi admira mai jos.

Solistul Andi Deris - Concert Helloween la București pe 1 iulie 2015

Poze concert Helloween - București 2015

Urmărește galeria de poze de la concertul Helloween din București de pe 1 iulie 2015. Nemții au urcat pe scena de la Romexpo înaintea trupei Judas Priest. Andi Deris (voce), Michael Weikath (chitară), Sascha Gerstner (chitară), Markus GROßKOPF (bas) și Daniel Löble (tobe) au cântat și de pe noul album “My God-Given Right”.

Judas Priest - Redeemer of Souls Tour

Concert Judas Priest la București: Program și locuri de parcare

Judas Priest revine pe 1 iulie în România cu “Redeemer of Souls Tour”, în deschiderea concertului de la Romexpo urmând a cânta Helloween și 9.7 RICHTER. Detaliile privind accesul la eveniment, programul și locurile de parcare (pentru mașini și motociclete) pot fi consultate în articol.

Sascha Gerstner, chitaristul de la Helloween: "Bucurați-vă de viață și de muzică, veniți la concert și trăiți momentul!"

Trupa Helloween va concerta în București alături de Judas Priest pe data de 1 iulie 2015. Chitaristul Sascha Gerstner a acceptat să participe la un interviu cu Infomusic, dezvăluind câte ceva despre gândurile și sentimentele din spatele muzicii Helloween.

Helloween va deschide concertul Judas Priest din România

Una dintre cele mai cunoscute trupe de power metal, Helloween va cânta pe 1 iulie 2015 la Romexpo, în deschiderea concertului Judas Priest.  Prețurile biletelor la eveniment pornesc de la 130 de lei.

Helloween și Gamma Ray - Zbor deasupra Bucureștiului pe ritmuri de power metal - FOTO

Toată suflarea rock-ului a vibrat la Arenele Romane, alături de Helloween și Gamma Ray. Vezi recenzia unui concert power metal de poveste.

Concertul Helloween de la Arenele Romane din 16 martie 2013

Trupa Helloween a cântat pe 16 martie 2013 la Arenele Romane din București. Urmărește galeria noastră de poze de la concert. Trupa Helloween a fost însoțită în turneul european “Hellish Rock Part... Continuare »

Helloween

Programul concertului Helloween și Gamma Ray – REGULI DE ACCES

În seara de 16 martie, Helloween și Gamma Ray vor susține un concert la București. Porțile Arenelor Romane se vor deschide pentru public începând cu ora 19.00 iar prima trupă va urca pe scenă la ora 20.00.

Helloween

Fanii Helloween se pot întâlni personal cu membrii formației

Cei care își achiziționează bilet până pe 25 februarie pentru concertul Helloween intră automat la o extragere, 5 norocoși urmând să întâlnească cu trupa germană.

Gamma Ray

Gamma Ray lansează un nou EP, "Master Of Confusion"

Gamma Ray va lansa pe 15 martie un nou EP intitulat "Master Of Confusion". Trupa va concerta pe 15 martie la București alaturi de Helloween.

Helloween - mister și istorie in clipul Nabataea - VIDEOCLIP

După apariția primului single, Burning Sun, Helloween, una din trupele etalon al genului power metal, a lansat și primul videoclip extras de pe noul album intitulat Straight Out of Hell. Clipul oartă numele Nabataea și poate fi urmărită pe InfoMusic mai jos.

Helloween

Helloween a lansat un nou single, Nabataea - AUDIO

Nabataea, al doilea single al viitorului album Helloween poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos. Discul, intitulat Straight Out of Hell, va fi lansat pe 18 ianuarie 2013 iar în luna martie trupa va concerta la București.

Helloween

Ultimele 70 de bilete promoționale la concertul Helloween și Gamma Ray

HELLOWEEN si GAMMA RAY vor sustine concerte la Bucuresti pe 16 martie 2013, iar primele 350 de bilete au fost oferite la prețuri promotionale. Profita de oferta.

Helloween

Ascultă primul single al noului album Helloween - Burning Sun

Burning Sun, primul single al viitorului album Helloween poate fi ascultat mai jos. Discul, intitulat Straight Out of Hell, va fi lansat pe 18 ianuarie 2013 iar in luna martie trupa va concerta la Bucuresti.

Concert Helloween

Concert Helloween la București în 2013

Trupa Helloween se va întoarce în Româmia anul viitor în cadrul turneului de promovare HELLISH ROCK PART II 2013. Concertul va avea loc pe 16 martie 2013 la Arenele Romane din București.

artmania 2011

Prezențe românești la ARTmania 2011

Organizatorii ARTmania 2011, au anunţat primele prezenţe româneşti în line-up festivalului. Printre numele cele mai importante se numără: Interitus Dei, Monarchy, Guerrillas, Reckoning, Ethernus şi Heavy Duty. Pe lângă noile... Continuare »

Helloween

Trupa Helloween vine la ARTmania Festival 2011

Germanii de la Helloween vor concerta anul acesta în cadrul Festivalului ARTmania. Pionierii stilului power metal în Germania vin în Piaţa Mare din Sibiu pe 12 august 2011 pentru o... Continuare »

CLOSE
CLOSE