Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Haim

Următoarele evenimente cu Haim

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Haim

HAIM - Hallelujah

HAIM - Hallelujah

Haim a lansat o piesă cu un mesaj puternic, intitulată ”Hallelujah”. Melodia este un omagiu adus de formație unui prieten drag, ce și-a pierdut viața.

HAIM - Now I'm In It

HAIM - Now I'm In It

Haim ne ajută să ieșim din stările întunecate ale vieții de zi cu zi lansând o piesă menită să ne revitalizeze. Noul single al celor trei surori se numește ”Now I'm In It” și beneficiază de un videoclip ce ilustrează perfect nevoia de a evada dintr-o rutină apăsătoare.

HAIM - Summer Girl

HAIM - Summer Girl

Haim ne aduce vara la început de august cu o piesă romantică și ușor melancolică intitulată "Summer Girl". Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Paul Thomas Anderson, ce a mai lucrat anterior cu surorile Haim la clipurile “Right Now”, “Little of Your Love” și “Night So Long”.

HAIM - Want You Back

HAIM - Want You Back

Haim a lansat videoclipul noului single ”Want You Back”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Something to Tell You”, așteptat pe piață în luna iulie.

Haim

Ascultă noul single Haim, "Little of Your Love" - AUDIO

Haim a lansat cel de-al treilea single de pe albumul ”Something to Tell You”. Noua piesă a grupului se numește "Want You Back" și poate fi ascultată online.

Haim

Haim a lansat piesa "Want You Back" - AUDIO

Haim a lansat cel de-al doilea single de pe albumul ”Something to Tell You”. Noua piesă se numește "Want You Back" și este compusă de Danielle, Alana și Este Haim împreună cu Ariel Rechtshaid.

HAIM - Right Now

HAIM - Right Now

HAIM a lansat videoclipul noului single ”Right Now”, primul extras de pe discul zvonit a fi intitulat ”Something to Tell You”. Vizualul este regizat de Paul Thomas Anderson și filmat la Valentine Recording Studios, North Hollywood, în California.

Calvin Harris - Pray to God ft. HAIM

Calvin Harris ft. HAIM - Pray to God

Calvin Harris a dezvăluit o nouă colaborare de pe albumul ”Motion”. Noul single al DJ-ului, ”Pray to God”, este înregistrat împreună cu surorile de la HAIM, pentru videoclip acesta colaborând cu regizorul Emil Nava.

Sam Smith

Lista de nominalizări la Premiile Grammy 2015

Lista de nominalizări la Premiile Grammy 2015 a fost dezvăluită. Sam Smith și Beyonce conduc anul acesta topul nominalizărilor, ambii remarcându-se în 6 categorii. Câștigătorii vor fi dezvăluiți în cadrul galei decernării premiilor Grammy, ce se va desfășura pe 8 februarie 2015 la Staples Centre din Los Angeles.

Bastille VS. Haim

Bastille VS. Haim - "Bite Down" - AUDIO

Bastille a dezvăluit o nouă piesă de pe LP-ul de mixtape-uri ”VS. (Other People's Heartache Pt. III)”. Single-ul se numește "Bite Down" și este lansat în colaborare cu surorile de la Haim.

HAIM - My Song 5 ft. A$AP Ferg

Haim ft. A$AP Ferg - My Song 5

Surorile Haim continuă promovarea albumului de debut “Days Are Gone“ prin lansarea unui nou single, ce vine însoțit de videoclip. Piesa se numește "My Song 5" și este o colaborare cu rapper-ul american A$AP Ferg.

Haim - ”If I Could Change Your Mind” (secvență videoclip)

Haim, mai pop ca niciodată în noul videoclip "If I Could Change Your Mind"

Carismaticele surori Haim ne prezintă o coregrafie atipică stilului trupei în noul videoclip "If I Could Change Your Mind". Regia este semnată de Warren Fu, ce a lucrat recent cu Daft Punk pentru clipul "Get Lucky".

Haim

Haim a lansat "If I Could Change Your Mind" - TEASER VIDEOCLIP

Surorile de la Haim au dezvăluit un teaser al noului videoclip "If I Could Change Your Mind". Piesa este extrasă de pe albumul de debut al trupei, "Days Are Gone".

Haim

"Wrecking Ball" a lui Miley Cyrus, în versiune Haim - VIDEO

Haim a realizat un cover după hitul "Wrecking Ball", al lui Miley Cyrus. Cele trei surori, ce și-au adjudecat anul acesta titlul de cea mai bună trupă de festival, au oferit ascultătorilor BBC Radio 1 propria versiune a piesei.

Haim

Haim a lansat "The Wire" - VIDEOCLIP

Haim a lansat un nou videoclip, pentru piesa "The Wire". Single-ul este extras de pe albumul de debut al trupei, "Days Are Gone", ce va apărea pe 30 septembrie 2013.

Haim, aerul anilor '80 prin plămâni tineri - VIDEO

Cu gândul la Bangles, Fleetwood Mac și "The Breakfast Club" vorbim despre Haim, trupa care a câștigat anul acesta titlul de BBC Sound of 2013. Doar sound-ul pare a fi din anii '80. Succesul formației e recent.

CLOSE
CLOSE