INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Haggard

Următoarele evenimente cu Haggard


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Haggard

Haggard, Anvision și Hypersonic, confirmate la Maximum Rock Festival 2017

Haggard, Anvision și Hypersonic sunt noile trupe confirmate la Maximum Rock Festival 2017. Evenimentul va avea loc în perioada 13-14 octombrie, la Arenele Romane din București.

Poze cu Haggard la ARTmania 2013

Trupa metal Haggard condusă de Asis Nasseri a concertat la Sibiu cu prilejul Festivalului ARTmania 2013.Urmărește fotografiile pe InfoMusic.ro.

Xandria

Concert Haggard și Xandria la Festivalul ARTmania 2013

Formațiile Haggard și Xandria vor participa la ediția din acest an a festivalului ARTmania ce va avea in perioada 5 - 11 august în Piața Mare din Sibiu.

Xandria, continuarea poveştii Valentine (trailer 2)

Cei de la Xandria se pregătesc pentru lansarea piesei Valentine, pe 14 aprilie. Pentru a le face poftă fanilor, ei postează trailer după trailer. După prima parte a postat continuarea... Continuare »

crow7

Crow7 cântă în deschidere la Haggard

Turneul european "The Dark Symphony", îi va aduce pe germanii de la Haggard la București într-un concert la The Silver Church Club pe 8 mai 2011. Evenimentul organizat de Prod.... Continuare »

haggard

Concert Haggard: Doar 100 de bilete rămase!

Organizatorii concertului Haggard la Bucureşti au anunţat că în prezent mai sunt disponibile la vânzare doar 100 de bilete. Evenimentul de rock simfonic se va desfăşura în clubul Silver Church... Continuare »

Haggard

Rock simfonic cu Haggard la București

Haggard revine în România pentru a treia oară cu ocazia turneului "The Dark Symphony”. Concertul va avea loc la București în The Silver Church Club pe 8 mai 2011. Trupa... Continuare »

CLOSE
CLOSE