Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Haggard

Următoarele evenimente cu Haggard

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Haggard

Haggard, Anvision și Hypersonic, confirmate la Maximum Rock Festival 2017

Haggard, Anvision și Hypersonic sunt noile trupe confirmate la Maximum Rock Festival 2017. Evenimentul va avea loc în perioada 13-14 octombrie, la Arenele Romane din București.

Poze cu Haggard la ARTmania 2013

Trupa metal Haggard condusă de Asis Nasseri a concertat la Sibiu cu prilejul Festivalului ARTmania 2013.Urmărește fotografiile pe InfoMusic.ro.

Xandria

Concert Haggard și Xandria la Festivalul ARTmania 2013

Formațiile Haggard și Xandria vor participa la ediția din acest an a festivalului ARTmania ce va avea in perioada 5 - 11 august în Piața Mare din Sibiu.

Xandria, continuarea poveştii Valentine (trailer 2)

Cei de la Xandria se pregătesc pentru lansarea piesei Valentine, pe 14 aprilie. Pentru a le face poftă fanilor, ei postează trailer după trailer. După prima parte a postat continuarea... Continuare »

crow7

Crow7 cântă în deschidere la Haggard

Turneul european "The Dark Symphony", îi va aduce pe germanii de la Haggard la București într-un concert la The Silver Church Club pe 8 mai 2011. Evenimentul organizat de Prod.... Continuare »

haggard

Concert Haggard: Doar 100 de bilete rămase!

Organizatorii concertului Haggard la Bucureşti au anunţat că în prezent mai sunt disponibile la vânzare doar 100 de bilete. Evenimentul de rock simfonic se va desfăşura în clubul Silver Church... Continuare »

Haggard

Rock simfonic cu Haggard la București

Haggard revine în România pentru a treia oară cu ocazia turneului "The Dark Symphony”. Concertul va avea loc la București în The Silver Church Club pe 8 mai 2011. Trupa... Continuare »

CLOSE
CLOSE