Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Gotye

Următoarele evenimente cu Gotye

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Gotye

Lana Del Rey

Lana Del Rey, Florence + The Machine și Jay Z au compus pentru "The Great Gatsby" - TRAILER

Lana Del Rey, Florence + The Machine, Gotye, Jack White și Jay Z au compus piese pentru filmul "The Great Gatsby".Vezi trailerul si consultă tracklistul albumului cu soundtrack-uri ce va fi lansat în mai anul acesta.

Gotye - Somebody That I Used To Know

Gotye – Somebody That I Used To Know este cel mai vândut single în 2012

Somebody That I Used To Know al lui Gotye este cel mai vândut single din Regatul Unit în 2012. În top 10 mai apar Nicki Minaj, Carly Rae Jepsen, Jessie J, Maroon 5 și coreanul PSY.

Gotye - Somebodies: A YouTube Orchestra Video

Gotye a realizat un nou single din cover-uri și parodii după el, Somebodies - VIDEOCLIP

O nouă variantă a piesei Somebody That I Used To Know a apărut pe internet. De această dată clipul este realizat chiar de Gotye care demonstrează că are simțul umorului și că este extrem de creativ.

Gotye - Save Me Video

Clip nou Gotye, Save Me - VIDEOCLIP

Gotye prezintă un nou videoclip, animat 100% pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa Save Me, inclusă pe albumul Making Mirrors, lansat în decembrie anul trecut.

True Blood

Gotye este prea popular pentru serialul TV True Blood - AUDIO

Producătorii serialului True Blood nu au mai folosit piesa lui Gotye în ultimul episod deoarece aceasta a devenit prea cunoscută și a apărut în serialul Glee. În schimb a fost folosită melodia cu același titlu, lansată de Elliot Smith în 2000.

Gotye

CNN: Gotye s-a sinucis, Gotye: Nu sunt mort

Gotye a fost nevoit să anunțe pe Twitter că nu este mort, după ce CNN a raportat că s-a sinucis.

Kimbra

Kimbra - Come Into My Head, piesă nouă (audio)

Kimbra, cântăreaţa ce a devenit cunoscută datorită piesei Somebody That I Used To Know a lui Gotye, a cântat în premieră o piesă nouă pe scena Festivalului SXSW. Melodia se... Continuare »

Somebody That I Used to Know - Walk off the Earth (Gotye - Cover)

Walk off the Earth - Somebody That I Used to Know (Gotye - Cover)

La mijlocul anului trecut, mai exact pe 6 iulie, Gotye şi Kimbra au lansat melodia Somebody That I Used to Know, extrasă de pe albumul Making Mirrors. Rapid, piesa a... Continuare »

Gotye - Somebody That I Used To Know

Gotye - Somebody I used to know, 5 premii ARIA! (video)

ARIA Music Awards reprezintă acronimul pentru Premiile Muzicale ale Asociaţiei Australiene din Industria Înregistrărilor. Ceremonia are loc în fiecare an şi celebrează industria muzicală australiană. Pe 27 noiembrie s-a desfăşurat... Continuare »

CLOSE
CLOSE