Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)Shawn Mendes lansează albumul "Wonder" - VIDEO TEASER VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus

Godsmack

Godsmack este una dintre cele mai proeminente trupe de heavy și alternative metal. Fondată în 1995, formația compusă din Sully Erna, Tony Rombola, Robbie Merrill și Shannon Larkin a lansat în cei 19 ani de activitate 6 albume de studio, dintre care 3 (”Faceless”, ”IV” și ”The Oracle”) s-au clasat pe prima poziție în topul Billboard 200. Cu peste 20 de milioane de albume vândute la nivel internațional, Godsmack deține, de asemenea, recordul pentru cele mai multe single-uri în Top 10 ale unei trupe rock, totalizând 20 de astfel de piese.

Următoarele evenimente cu Godsmack

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Godsmack

Godsmack renunță la toate planurile de turneu pentru 2020

Sully Erna a anunțat că planurile de turneu ale trupei Godsmack se suspendă pentru întregul an. Deși își menține optimismul, vocalistul e de părere că și în situația eradicării rapide a virusului COVID-19 vor exista efecte de lungă durată.

Solistul Godsmack nu s-ar mira să afle că s-a infectat cu COVID-19 și i-a trecut

Sully Erna, solistul trupei Godsmack, a povestit într-un live pe Facebook despre o serie de simptome pe care le-a avut și care l-au făcut să creadă că a contractat COVID-19. Din fericire, vocalistul se simte mult mai bine acum.

Godsmack: When Legends rise Arenele Romane go nuts

Godsmack a concertat la Arenele Romane pe 31 martie și 1 aprilie 2019. Sully Erna și colegii săi de trupă au revenit la Arenele Romane în încheierea turneului european. Citește impresii de la primul show.

Poze concert Godsmack la Arenele Romane pe 31 martie 2019

Urmărește galeria de poze de la concertul Godsmack de la Arenele Romane de pe 31 martie 2019. Formația americană condusă de Sully Erna a revenit în București pentru două concerte în zile consecutive.

Sully Erna în concert la Arenele Romane

TOP 5 Godsmack - Cele mai tari piese

Ascultă o selecție TOP 5: Cele mai tari melodii Godsmack, regăsind hiturile pe care orice rocker le-a avut la un moment dat în playlist.

Godsmack

Godsmack susține încă un concert la București în aprilie 2019

Datorită cererii mari de bilete pentru concertul Godsmack de pe 31 martie, organizatorii au programat încă un show la București. Godsmack va concerta anul viitor și pe 1 aprilie, evenimentul urmând să aibă loc în aceeași locație, la Arenele Romane.

Godsmack concertează în 2019 la București - UPDATE

Americanii de la Godsmack revin în Romania pe 31 martie 2019 la Arenele Romane din București. 

Coperta album Godsmack When Legends Rise

Ascultă noua piesă a trupei Godsmack, "Bulletproof", extrasă de pe albumul viitor - AUDIO

Godsmack a oferit primele detalii despre viitorul său album, "When Legends Rise", cu această ocazie lansând şi single-ul "Bulletproof". Cel mai nou release al trupei din ultimii 4 ani soseşte în aprilie, iar primul single poate fi ascultat mai jos.

Godsmack și cel mai bun duet de tobe pe care l-a văzut Bucureștiul

Pe 27 iunie 2015, la Arenele Romane din București, au concertat în premieră în România metaliștii din Boston, Godsmack. Americanii au călătorit prin toată lumea de la lansarea albumului 1000HP, disc ce a fost foarte apreciat atât de critici cât și de fani.

Poze concert Godsmack - București 2015

Urmărește galeria de poze de la primul concert Godsmack în România. Pe 27 iunie 2015, Sully Erna și colegii săi au adus la Arenele Romane din București hituri ca „Whatever”, „Voodoo”, „Awake”, „The Enemy”, „I Stand Alone”, dar și cu piese de pe „1000hp”, albumul apărut în august 2014.

Godsmack

Program și reguli de acces pentru concertul Godsmack

Trupa Godsmack va susține primul concert în România pe 27 iunie, la Arenele Romane din București. În articol puteți consulta programul și regulile de acces comunicate de organizatori.

Godsmack

Godsmack concertează pentru prima oară în România în iunie 2015

Godsmack va susține primul concert în România pe 27 iunie 2015. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București. Sully Erna & Co ne vor delecta cu hituri precum "Whatever", "Voodoo", "Awake", "The Enemy", "I Stand Alone", dar și cu piese de pe "1000hp", albumul apărut în august 2014.

Godsmack

Godsmack - "1000hp", cel mai bun album hard rock al anului 2014

Discul "1000hp" al trupei Godsmack a primit titlul de ”Cel mai bun album hard rock al anului 2014” din partea publicației Artist Direct. Materialul lansat în august 2014 s-a clasat anul acesta pe prima poziție în topurile US Billboard Hard Rock Albums și US Billboard Alternative Albums.

Godsmack - Live and Inspired

Godsmack face cover după The Beatles - VIDEOCLIP

Godsmack a lansat un videoclip în care interpretează piesa Come Together a celor de la The Beatles. Regizat de Ian Barrett, clipul prezintă secvențe surprinse chiar în timpul înregistrării materialului Live and Inspired, primul album live al trupei.

Trupa Godsmack

Godsmack anulează următoarele concerte din Europa

Godsmack a anunțat pe site-ul oficial că își anulează concertele programate în Europa. Trupa urma să cânte pe 30 iunie în cadrul festivalului Rock The City 2012 de la Romexpo. Trupa a fost nevoită să renunțe la următoarele spectacole din cadrul turneului european din cauza problemelor de sănătate ale solistului Sully Erna.

Godsmack

Godsmack - Rocky Mountain Way - VIDEOCLIP

Godsmack, una dintre trupele ce vor încinge spiritele la Festivalul Rock the City, a pus la dispoziţia fanilor clipul piesei Rocky Mountain Way, extrase de pe albumul Live & Inspired.

Godsmack

Godsmack va aduce albumul Live & Inspired la București

Godsmack va lansa albumul Live & Inspired, primul material live din cariera de peste 17 ani, pe data de 15 mai. Pe 30 iunie trupa va concerta la București.

Rock the city 2012

Bilete la Rock the City 2012

Festivalul Rock the City 2012 se va desfăşura în perioada 29 iunie - 1 iulie sub tutela Tuborg Greenfest. Timp de trei zile, complexul Romexpo din Bucureşti va găzdui concerte... Continuare »

Rock the City 2012

Rock the City 2012: Machine Head, Godsmack, Black Label Society & alții

Reprezentanţii D&D East Entertainment, organizatorii festivalului Rock the City, au susţinut la Hard Rock Cafe o conferinţă de presă în cadrul căreia au fost anunţate trupele care vor cânta în... Continuare »

The Strange Case of....Halestorm

Dacă e să fie hard, atunci să fie Halestorm. Trupa se pregăteşte pentru luna aprilie, când lansează albumul The Strange Case Of…. Pentru a-i pune pe fani în temă cu apariţia... Continuare »

Sully Erna

Sully Erna (Godsmack) își arată genunchiul pe Twitter (foto)

Vocalistul de la Godsmack, Sully Erna nu vrea să stea departe de fani nici chiar atunci când se află pe patul de spital. Deoarece nu prea are ce noutăţi să... Continuare »

Top 5 piese pe care să nu le asculți la volan! Voi ce alte propuneri aveți?

Oprești regulamentar la semafor, că-i roșu. Lângă tine oprește o mașină, evident albă, evident mai scumpă ca a ta, evident cu cel puțin zece cruciulițe atârnate la oglindă și probabil... Continuare »

CLOSE
CLOSE