Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Slipknot

God Is An Astronaut

God Is An Astronaut God Is An Astronaut este una dintre cele mai apreciate formații din zona post-rock-ului actual. Încă de la înființare, în 2002, trio-ul irlandez a fost considerat un adevărat reper în spectrul trupelor din zona instrumentală, cu elemente din zona muzicii electronice, krautrock și space rock și, cel mai important, reminiscente din universul muzical Tangerine Dream.

Și-au început activitatea în 2002, la inițiativa lui Torsten Kinsella (voce, chitara, clape), a fratelui său geaman, Niels Kinsella, (bass, chitara, visuals), și a lui Lloyd Hanney (tobe, synth). În același an a văzut lumina zilei primul material de studio, ”The End of the Beginning”, lansat la propria casă de producție.

Două dintre clipurile trupei – “The End of the Beginning” și “From Dust to the Beyond“ - au fost difuzate la MTV UK și la posturile MTV de pe întreg continentul european.

Concerte God Is An Astronaut în România


God Is An Astronaut a susținut mai multe concerte în România. În martie 2012, trupa a concertat la The Silver Church, în București, revenind în capitală doi ani mai târziu, pentru a cânta în Farbrica. Tot în 2014 au concertat și la Cluj.

În 2018 au susținut alte două concerte în țara noastră: pe 3 octombrie în Brașov, iar pe 9 octombrie la Cluj.

Următorul concert al formației va avea loc pe 22 iulie 2019. God Is An Astronaut va cânta în Piața Constituției din București.

Următoarele evenimente cu God Is An Astronaut

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre God Is An Astronaut

The Cure

Consultă programului concertului The Cure de la București - REGULI ACCES

Pentru prima oară în România, The Cure va concerta pe 22 iulie, în Piața Constituției. God is An Astronaut și Editors se alătură concertului The Cure. Pe scenă vor mai urca, în deschidere, Coma și Days of Confusion. Află programul complet al evenimentului.

The Cure

The Cure susține primul concert la București în iulie 2019 - PREȚURI BILETE

The Cure va susține pe 22 iulie 2019 primul concert în România. Alături de celebra trupă britanică va concerta și grupul irlandez de post-rock God Is An Astronaut. Evenimentul va avea loc în Piața Constituției din București, fiind prezentat de Rock The City.

God Is an Astronaut

God Is an Astronaut, primul eveniment Sabotage

Primul eveniment confirmat sub platforma Sabotage îi va aduce la București pe membrii trupei irlandeze God Is an Astronaut, cunoscută drept una dintre cele mai bune trupe de rock instrumental din lume. Concertul va avea loc pe data de 12 aprilie, în clubul Fabrica din București.

Concert God is an Astronaut, 12 martie 2012, The Silver Church

Călătoria psihedelică în spaţiu cu God Is An Astronaut (foto și video)

Aseară, 12 martie 2012, puțin după ora 22:00, cei prezenţi în The Silver Church au fost purtați de muzica celor de la God is an Astronaut într-o călătorie psihedelică care... Continuare »

Concert God is an Astronaut, 12 martie 2012, The Silver Church

Galerie de fotografii de la concertul God is An Astronaut la București

Formația God is An Astronaut a concertat pe 12 martie 2012 din nou la București în clubul The Silver Church. Aproape două ore publicul a asistat la un concert psihedelic... Continuare »

god-is-an-astronaut-2012 la the silver church

God Is An Astronaut, live la The Silver Church!

God Is An Astronaut va concerta pe 12 martie 2012 de la ora 22.00 în clubul The Silver Church din Bucureşti. După ce anul acesta în luna aprilie, concertul trupei... Continuare »

CLOSE
CLOSE