Concerte The Dire Straits Experience
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Geri Halliwell

Următoarele evenimente cu Geri Halliwell

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Geri Halliwell

Geri Halliwell - Angels in Chains

Geri Halliwell - Angels in Chains

Geri Halliwell a lansat videoclipul noului single ”Angels in Chains”. Piesa a fost compusă de artistă în memoria lui George Michael, cei doi fiind buni prieteni.

Geri Halliwell - "Half of Me" (secvență videoclip)

Geri Halliwell a lansat "Half of Me" - VIDEOCLIP

Geri Halliwell dansează cu animale de pluș și bărbați la bustul gol în videoclipul noului single "Half of Me". Piesa va fi inclusă pe următorul disc al artistei, la care încă se lucrează. Fosta membră Spice Girls a lansat ultimul album în 2005.

Primul single Geri Halliwell după o pauză de 8 ani - "Half of Me" - AUDIO

Geri Halliwell a lansat un nou single, intitulat "Half of Me". Fosta membră Spice Girls lucrează momentan la un nou album, pentru partea de compoziție colaborând cu Ed Sheeran. Noua piesă a artistei vine după o pauză discografică de 8 ani, ultimul album, "Passion", fiind lansat în 2005.

Mel B

Mel B pregătește piese noi și un posibil duet cu Geri Halliwell

Fosta membră Spice Girls, Mel B a dezvăluit că a înregistrat câteva piese noi. În plus, sunt mari șanse ca aceasta să lanseze un duet cu fosta sa colegă, Geri Halliwell.

geri-halliwell

Geri Halliwell revine pe scenă cu un album nou

Geri Halliwell, fosta membră Spice Girls, plănuieşte să revină pe scena muzicală prin lansarea unui nou album în 2011. Cântăreaţa a părăsit formaţia în 1998 şi a început o carieră... Continuare »

CLOSE
CLOSE