Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

George Michael

Următoarele evenimente cu George Michael

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre George Michael

George Michael

George Michael a murit la 53 de ani

George Michael s-a stins din viață pe 25 decembrie 2016 în urma unui atac de cord. Cântărețul avea 53 de ani.

George Michael

George Michael a lansat "Feeling Good" - VIDEOCLIP

George Michael a lansat pe 17 martie un nou album, "Symphonica", iar acum ne propune spre vizionare videoclipul "Feeling Good". Celebrul designer Jean Paul Gaultier apare la inceputul clipului care a fost filmat în timpul concertului său de la Opera Palais Garnier, din Paris. Pe fundal sunt proiectate imagini provocatoare cu Dita von Teese.

George Michael - ”Let Her Down Easy”

George Michael a lansat videoclipul noului single "Let Her Down Easy"

George Michael a dezvăluit videoclipul piesei "Let Her Down Easy", primul single extras de pe albumul "Symphonica". Clipul alb-negru ce pune în valoare arta fotografică este regizat de Vaughan Arnell, vechi colaborator al lui Robbie Williams. Pentru rolul principal din videoclip, George Michael a ales-o pe Hannah Janes, un model relativ obscur.

George Michael

George Michael a lansat un nou single, "Let Her Down Easy" - AUDIO

George Michael a dezvăluit primul single de pe noul album "Symphonica". Piesa se numește "Let Her Down Easy" și este un cover după melodia lansată de Terence Trent D'Arby's în 1993.

George Michael

George Michael lansează un nou album, "Symphonica" - TRACKLIST

Noul album George Michael se numește "Symphonica" și va fi lansat oficial pe 17 martie sub egida Virgin EMI/Universal Music Group. Primul single ce va fi extras de pe noul disc este "Let Her Down Easy", acesta urmând să fie dezvăluit în aceeași zi cu lansarea albumului.

George Michael

George Michael lucrează la un nou album după o pauză de 9 ani

George Michael lucrează la un nou album după o pauză discografică de 9 ani. Deși artistul se află încă în recuperări după accidentul de mașină în care a fost implicat, acesta se simte deja mult mai bine.

George Michael

George Michael a fost externat din spital, după un accident de mașină

George Michael a fost externat din spital, la 2 săptămâni după accidentul de mașină. Artistul se simte bine și este recunoscător fanilor pentru susținere

george-michael

George Michael anunță un nou single și reunirea cu Wham!

George Michael anunță un nou single și reunirea cu trupa Wham! la 30 de ani de la lansarea single-ului Club Tropicana.

George-Michael

George Michael a fost externat din spital!

George Michael a fost externat din spitalul vienez unde era tratat de pneumonie. Așa cum anunța în urmă cu câteva zile Fadi Fawaz, partenerul său de viață, artistul va petrece sărbătorile... Continuare »

George-Michael

Starea de sănătate a lui George Michael s-a îmbunătățit!

Luna trecută George Michael a fost internat de urgenţă într-un spital din Viena, suferind de o formă agresivă de pneumonie. Până pe 1 decembrie, artistul în vârstă de 48 de... Continuare »

CLOSE
CLOSE