Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

George Gâdei

Următoarele evenimente cu George Gâdei

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre George Gâdei

George Gâdei, solistul Travka, în concert în CLub Control

Travka, o nouă atitudine live în Control

După turneul de promovare al albumului Okean, Travka, una din cele mai îndrăgite trupe de rock alternativ din underground-ul românesc, a început un nou turneu prin țară. Bucureștenii au fost invitați să participe la primul din aceste concerte, care s-a desfășurat în clubul Control pe 17 octombrie 2013.

Regăsire sufletească alături de Travka - FOTO

Recenzia concertului TRAVKA din Club Control de pe 18 aprilie 2013. Parcă nu au fost aproape două ore de muzică, ci câteva secunde care au trecut cu o viteză a sunetelor amețitoare.

Concertul TRAVKA din Club Control pe 18 aprilie 2013

Trupa TRAVKA a susținut un concert în Club Control pe 18 aprilie 2013. Urmăriți galeria foto cu imagini de la cântarea live. Pentru impresii, vă invităm să accesați recenzia concertului... Continuare »

Formaţia Travka

Trupa Travka anunță noi concerte în țară - VIDEO

Travka va susține patru reprezentații în luna aprilie. Concertele vor promova cel mai recent disc lansat de trupă în toamna anului trecut, "OKEAN".

Interviu Travka la InfoMusic

Renașterea Travka privită prin OKEAN - VIDEO

Travka vorbește despre albumul OKEAN într-un video interviu InfoMusic. I-am putea spune Capitol despre renaștere, dată fiind discuția despre muzică, planurile și viziunea trupei. Un vis, o promisiune, o continuitate și o mare taină... a sunetelor.

Concert TRAVKA in Silver Church

RECENZIE: TRAVKA - Un Okean de sentimente

Trupa Travka a concertat pe 8 noiembrie 2012 in club The Silver Church. Citeste recenzia concertului si vezi setlistul ce a cuprins si noua piesa Continental.

CLOSE
CLOSE