Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Geanina Militaru

Geanina Militaru Geanina Militaru are 29 de ani și cântă de la o vârstă fragedă. Tânăra a fost membră în trupa de pop dance folclor, Etnic. După turnee atât în România, cât și în străinătate, Geanina a părăsit formația și a plecat în Lincolnshire pentru a studia și mai serios muzica. A reușit să își definească un stil vocal și să învețe diferite tehnici muzicale ca să pună bazele unei cariere pe gustul său.

Geanina s-a mutat la Paris și cântă la metrou, în vagoane, "meserie" pe care a învățat-o de la tatăl său, care face același lucru.

Participă la Vocea României 2018, la audițiile pe văzute din 19 octombrie interpretând piesa "Oops!...I Did It Again". Toți antrenorii s-au întors. Geanina a mers în echipa lui Smiley

Următoarele evenimente cu Geanina Militaru

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Geanina Militaru

Antrenorii de la Vocea României 2018

Cine ajunge în live-urile de la Vocea României 2018 după ultimul episod de knockout

Ultima seară de knockout de la Vocea României 2018 a avut loc pe 24 noiembrie. Află cum a decurs ediția și cine sunt concurenții care merg mai departe.

Cristian Alexa și Joel Benson în confruntările de la Vocea României 2018

Concurenții care au trecut de prima serie a duelurilor de la Vocea României 2018 - VIDEO

Prima seară a confruntărilor de la Vocea României 2018 a avut loc pe 26 octombrie. Antrenorii au făcut primele eliminări și au ales concurenții care merg în etapa următoare a competiției vocilor.

Andreea Popa, Geanina Militaru și Lavinia Rusu în confruntările de la Vocea României 2018

Primul trio din confruntările de la Vocea României - VIDEO

Prima seară a confruntărilor de la Vocea României 2018 a avut loc pe 26 octombrie și a adus o premieră: echipa Smiley a creat un moment format din trei concurenți.

Geanina Militaru în audiții la Vocea României 2018

Vocea României: Tudor către extra-concurenta lui Smiley: "Mie-mi pare rău că ești aici [...] pentru ideea de libertate a menestrelului de stradă"

În ultima seară a audițiilor pe nevăzute, Geanina Militaru a impresionat jurații cu momentul său. Concurenta l-a făcut pe Smiley să încalce regulile emisiunii. Află mai multe detalii în articol.

CLOSE
CLOSE