Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Gamma Ray

Următoarele evenimente cu Gamma Ray

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Gamma Ray

Gamma Ray a lansat "Hellbent" - Lyric Video

Gamma Ray a lansat lyric video-ul realizat pentru noul single "Hellbent". Acesta promovează viitorul album, intitulat "Empire Of The Undead", ce va fi lansat pe 28 martie 2014.

Salvat din incendiul de la studio, noul album GAMMA RAY va fi lansat pe 28 martie - VIDEO

Nemții din Gamma Ray au lucrat anul trecut la cel de-al 11-lea album de studio. Discul "Empire Of The Undead" va fi lansat pe 28 martie 2014, după ce a supraviețuit unui incendiu ce a devastat studioul de înregistrări. Trupa povestește în înregistrarea video din articol ce mare noroc a avut.

Helloween și Gamma Ray - Zbor deasupra Bucureștiului pe ritmuri de power metal - FOTO

Toată suflarea rock-ului a vibrat la Arenele Romane, alături de Helloween și Gamma Ray. Vezi recenzia unui concert power metal de poveste.

Concert Gamma Ray la Arenele Romane pe 16 martie 2013

Nemții de la Gamma Ray au concertat la București pe 16 martie 2013. Ei au deschis concertul Helloween de la Arenele Romane. Urmărește galeria foto de la cântarea Gamma Ray.... Continuare »

Helloween

Programul concertului Helloween și Gamma Ray – REGULI DE ACCES

În seara de 16 martie, Helloween și Gamma Ray vor susține un concert la București. Porțile Arenelor Romane se vor deschide pentru public începând cu ora 19.00 iar prima trupă va urca pe scenă la ora 20.00.

Helloween

Fanii Helloween se pot întâlni personal cu membrii formației

Cei care își achiziționează bilet până pe 25 februarie pentru concertul Helloween intră automat la o extragere, 5 norocoși urmând să întâlnească cu trupa germană.

Gamma Ray

Gamma Ray lansează un nou EP, "Master Of Confusion"

Gamma Ray va lansa pe 15 martie un nou EP intitulat "Master Of Confusion". Trupa va concerta pe 15 martie la București alaturi de Helloween.

Helloween

Ultimele 70 de bilete promoționale la concertul Helloween și Gamma Ray

HELLOWEEN si GAMMA RAY vor sustine concerte la Bucuresti pe 16 martie 2013, iar primele 350 de bilete au fost oferite la prețuri promotionale. Profita de oferta.

Gamma Ray

Gamma Ray lansează un nou DVD

Formatia germana Gamma Ray va lansa pe 30 noiembrie un nou DVD intitulat Skeletons & Majesties Live. Trupa va sustine in luna martie un concert la Arenele Romane din Bucuresti.

CLOSE
CLOSE