Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Gabrielle

Următoarele evenimente cu Gabrielle

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Gabrielle

Gabrielle - "Say Goodbye" (secvență videoclip)

Primul single Gabrielle după o pauză de 6 ani - "Say Goodbye" - VIDEOCLIP

Gabrielle, artista britanică recunoscută pentru hitul "Out of Reach", a lansat primul single de pe noul album "Now and Always: 20 Years of Dreaming". Piesa "Say Goodbye" vine după o pauză de 6 ani, perioadă în care artista se împăcase cu gândul că nu va mai lansa compoziții noi. Discul retrospectiv Gabrielle include 34 de piese, dintre care 7 sunt melodii noi.

Gabrielle în concert la Bucuresti, pe 29 octombrie 2010

FOTO: Gabrielle a cântat pentru 800 de persoane la Fratelli Studios

Gabrielle a adus soul-ul britanic pentru 800 de spectatori în Fratelli Studios. Aflată pentru prima oară în România, pe 28 octombrie 2010, artista a cântat hituri precum Dreams, Sunshine și Out of Reach.

Gabrielle, Vaya Con Dios, Melanie Fiona la Fratelli Studios

Funky, retro, romantic, senzual... E timpul pentru o noua serie de evenimente "PURE SENSES PURE SOUND", adresate iubitorilor muzicii de exceptie. Pe 28 octombrie, Gabrielle, cea mai buna cantareata britanica de soul deschide in forta seria, cu un concert in premiera in Romania.

CLOSE
CLOSE