Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Gabrielle

Următoarele evenimente cu Gabrielle

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Gabrielle

Gabrielle - "Say Goodbye" (secvență videoclip)

Primul single Gabrielle după o pauză de 6 ani - "Say Goodbye" - VIDEOCLIP

Gabrielle, artista britanică recunoscută pentru hitul "Out of Reach", a lansat primul single de pe noul album "Now and Always: 20 Years of Dreaming". Piesa "Say Goodbye" vine după o pauză de 6 ani, perioadă în care artista se împăcase cu gândul că nu va mai lansa compoziții noi. Discul retrospectiv Gabrielle include 34 de piese, dintre care 7 sunt melodii noi.

Gabrielle în concert la Bucuresti, pe 29 octombrie 2010

FOTO: Gabrielle a cântat pentru 800 de persoane la Fratelli Studios

Gabrielle a adus soul-ul britanic pentru 800 de spectatori în Fratelli Studios. Aflată pentru prima oară în România, pe 28 octombrie 2010, artista a cântat hituri precum Dreams, Sunshine și Out of Reach.

Gabrielle, Vaya Con Dios, Melanie Fiona la Fratelli Studios

Funky, retro, romantic, senzual... E timpul pentru o noua serie de evenimente "PURE SENSES PURE SOUND", adresate iubitorilor muzicii de exceptie. Pe 28 octombrie, Gabrielle, cea mai buna cantareata britanica de soul deschide in forta seria, cu un concert in premiera in Romania.

CLOSE
CLOSE