Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Fun.

Următoarele evenimente cu Fun.

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Fun.

Fun. - "Harsh Light", piesă nouă live la Jimmy Fallon - VIDEO

Fun., trupa indie care în 2012 lansa hitul "We Are Young", a revenit cu prima compoziție nouă după o pauză de 2 ani. Single-ul "Harsh Light" a fost interpretat live în premieră în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon. Momentul poate fi urmărit în articol.

Eminem - "Headlights" feat. Nate Ruess (secvență videoclip)

Eminem îi scrie mamei sale - "Headlights" ft. Nate Ruess - VIDEOCLIP

Eminem a lansat videoclipul noului single "Headlights". Pentru această piesă, dedicată mamei sale, rapper-ul a colaborat cu vocalistul trupei Fun., Nate Ruess.

Fun. a lansat "One Foot" - LYRIC VIDEO

Urmărește un lyric video al noul single Fun. - "One Foot". Piesa este al cincilea extras de pe albumul "Some Nights" și transmite pe un ton sarcastic dorința unei schimbări în mecanismul gândirii la nivel de societate.

Muzica Fun. e în valiză - "Why Am I The One" - VIDEOCLIP

Cu muzica purtată simbolic în valiză, Fun. sugerează prin versurile și imaginile clipului "Why Am I The One" valurile industriei muzicale ce te poartă dintr-un loc în altul fără a avea, de multe ori, răgazul de a reacționa.

Câștigătorii Premiilor Grammy 2013

Ediția 55 a Premiilor Grammy și-a desemnat învingătorii. Află cine a fost inclus pe lista câștigătorilor în 2013.

Adevărul despre iubire pe versuri Pink și Nate Reuss - "Just Give Me A Reason" - VIDEOCLIP

O nouă filă din albumul despre iubire al lui Pink a prins conturul unui videoclip. "Just Give Me A Reason" este cel de-al treilea single extras de pe materialul "The Truth About Love" și scoate la iveală latura sensibilă a artistei, o decamuflare a sentimentelor ascunse adeseori în spatele sarcasmului specific Pink.

Pink (2012)

Pink va lansa single-ul "Just Give Me A Reason" la mijlocul lunii martie - LYRIC VIDEO

Just Give Me A Reason nu este singurul duet de pe albumul din 2012. Pink a mai cântat alături de Eminem (Here Comes the Weekend) și Lily Allen (True Love).

Fun. - cocktail-ul de indie rock și pop cu un twist de Grammy - VIDEO

Pentru membrii trupei Fun. distractiv înseamnă sound fresh, ciudat, dificil de categorisit și etichetat, dar care îți intră pe sub piele de la prima ascultare. Și din același registru alt "distracției" vin și cele 6 nominalizări la premiile Grammy de anul acesta, suficiente chiar și pentru egalarea recordului Adele din 2011. Detaliile despre Fun. le aflați la o nouă ediție JOINewArtist.

CLOSE
CLOSE