Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Franz Ferdinand

Următoarele evenimente cu Franz Ferdinand

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Franz Ferdinand

Videoclip Franz Ferdinand Feel the Love Go

Franz Ferdinand - Feel the Love Go

La 2 săptămâni de la lansarea single-ului "Feel the Love Go", piesa celor de la Franz Ferdinand primeşte un videoclip extras parcă din altă epocă. Muzicienii cântă îmbrăcaţi ca în anii '60 şi '70 şi se exteriorizează în faţa camerei. Puteţi urmări noul clip mai jos.

Single Franz Ferdinand Feel the Love Go

Ascultă noul single Franz Ferdinand, "Feel the Love Go" - AUDIO

Franz Ferdinand e în vâltoarea creaţiei, prezentând publicului două piese în ultimele 24 de ore. După ce au cântat live "Paper Cages" muzicienii au lansat şi single-ul "Feel the Love Go". Piesa poate fi ascultată mai jos şi este doldora de influenţe electronice.

Franz Ferdinand - Always Ascending

Franz Ferdinand - Always Ascending

Trupa indie rock Franz Ferdinand începe promovarea celui de-al 5-lea album de studio cu piesa care le denumește LP-ul - ”Always Ascending”. Piesa este acompaniată de un vizual hipnotizant, în care membrii trupei plutesc ocazional în aer, de parcă gravitația n-ar avea niciun efect asupra lor.

Single Franz Ferdinand Always Ascending

Trupa Franz Ferdinand revine cu melodia "Always Ascending" şi oferă detalii despre noul album

Au trecut 4 ani de la ultimul album de studio Franz Ferdinand, iar fanii trupei aproape pierduseră speranţa că vor auzi ceva nou prea curând. Asta până în săptămâna curentă, când scoţienii au revenit în mare formă, cu single-ul "Always Ascending", anunţând şi un nou album.

Franz Ferdinand - Stand On The Horizon

Franz Ferdinand - Stand On The Horizon

Franz Ferdinand a lansat videoclipul noului single "Stand On The Horizon". Melodia cu aer melancolic este compusă de vocalistul trupei Franz Ferdinand, Alex Kapranos, versurile făcând referire la copilăria sa, petrecută în Sunderland.

Franz Ferdinand

Franz Ferdinand a lansat un nou single, "Stand On The Horizon" - AUDIO

Inspirat de copilăria petrecută în Sunderland, vocalistul trupei Franz Ferdinand, Alex Kapranos, a compus o piesă melancolică - "Stand On The Horizon". Noul single al formației este extras de pe albumul "Right Thoughts, Right Words, Right Action", ce a debutat anul trecut pe prima poziție în UK Indie Chart.

Franz Ferdinand a lansat "Fresh Strawberries" - VIDEOCLIP

Franz Ferdinand a lansat un nou videoclip, single-ul promovat fiind "Fresh Strawberries". Piesa este extrasă de pe ultimul album al trupei, "Right Thoughts, Right Words, Right Action", lansat în august 2013.

Franz Ferdinand - "Bullet" (secvență videoclip)

Franz Ferdinand a lansat "Bullet" - VIDEOCLIP

Franz Ferdinand a lansat un nou videoclip, single-ul promovat fiind "Bullet". Piesa este extrasă de pe ultimul album al trupei, "Right Thoughts, Right Words, Right Action", lansat în august 2013.

Franz Ferdinand a lansat un clip horror, "Evil Eye" - VIDEOCLIP

Franz Ferdinand a lansat pe 27 august 2013 albumul "Right Thoughts, Right Words, Right Action". Noul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "Evil Eye" și poate fi urmărit pe InfoMusic.

Franz Ferdinand a lansat un nou clip, "Love Illumination" - VIDEOCLIP

Franz Ferdinand va lansa pe 27 august 2013 un nou album intitulat "Right Thoughts, Right Words, Right Action". Primul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "Love Illumination" și poate fi urmărit pe InfoMusic.

Franz Ferdinand lansează albumul "Right Thoughts, Right Words, Right Action"

Franz Ferdinand va lansa pe 27 august 2013 cel de-al 4-lea album intitulat "Right Thoughts, Right Words, Right Action". Vezi album trailer și tracklistul.

Jane's Addiction

Noul album Jane’s Addiction poate fi ascultat pe iTunes inainte de lansare

Nu mai este mult timp până va avea loc lansarea oficială a primul material discografic din ultimii 8 ani semnat de Jane’s Addiction – ”The Great Escape Artist” – astfel că... Continuare »

CLOSE
CLOSE