Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Foals

Foals Foals este o trupă indie rock formată în 2005 în Oxford, Anglia. Formația îi are în componență pe: Yannis Philippakis (voce/chitară), Jimmy Smith (chitară/clape), Walter Gervers (bas), Jack Bevan (tobe) și Edwin Congreave (clape).

Foals are în discografie albumele ”Antidotes” (2008), ”Total Life Forever” (2010), ”Holy Fire” (2013) și ”What Went Down” (2015). Formația a susținut turnee mondiale și a cântat la festivaluri mari, precum Glastonbury, Coachella și Roskilde.

Albumul “What Went Down” a propulsat trupa Foals către cel mai înalt nivel al carierei. Single-ul “What Went Down” a avut parte de susținerea Radio1, care l-a declarat “Hottest Record in the World”, “Tune of the Week” și “Track of the Day”, înregistrând totodată peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube. De asemenea, discul le-a adus celor de la Foals titlul de “Best Act in the World Today” în cadrul galei Q Awards.

Concerte Foals în România


Foals a concertat în România în 2015, în cadrul festivalului Summer Well.

Următoarele evenimente cu Foals

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Foals

Twenty One Pilots (Screenshot)

Electric Castle 2020 marchează primul concert Twenty One Pilots în România

La Electric Castle 2020 se va împlini un vis mai vechi al fanilor festivalului: prezența în România a trupei americane Twenty One Pilots. Pe lista primelor confirmări se află și trupele Foals și The Neighbourhood.

FOALS - Exits

FOALS - Exits

Trupa britanică FOALS a lansat un videoclip futuristic pentru noul single ”Exits”. Melodia oferă fanilor o primă impresie cu privire la direcția muzicală și tematică a viitoarelor două albume ale trupei, ”Everything Not Saved Will Be Lost” Part 1 și 2.

De Record Store Day, Foals lansează piesa "Rain" - AUDIO

O piesă Foals înregistrată cu ceva timp în urmă și nelansată oficial până acum va ajunge la fani în format vinil cu ocazia Record Store Day. Melodia se numește ”Rain” și poate fi ascultată în articol.

Foals

Foals - Birch Tree

Britanicii de la Foals au început 2016 în forță, lansând single-ul “Birch Tree”. Piesa vine însoțită de un videoclip regizat de Dave Ma, ce poate fi urmărit în exclusivitate pe InfoMusic.

Solistul Yannis Philippakis în concert Foals la SummerWell pe 8 august 2015

Summer Well 2015: Poze concert Foals

Urmăriți poze de la concertul Foals în cadrul festivalului Summer Well 2015. Trupa indie rock a fost headlinerul primei zile de festival și le-a oferit un show incendiar celor prezenți pe Domeniul Știrbey din Buftea. Spre finalul concertului, solistul Yannis Philippakis a făcut inclusiv crowd-surfing, spre surpriza și bucuria spectatorilor din primele rânduri.

Foals

Foals lansează un nou album la sfârşitul verii

Foals lansează un nou album la sfârşitul verii, iar primul single de pe el va fi dezvăluit pe 16 iunie. Trupa va concerta şi în România, în cadrul Festivalului Summer Well.

The Maccabees / Kasabian la Summer Well 2015

Trupe Summer Well 2015: Kasabian, The Maccabees - LINEUP COMPLET

Kasabian, The Maccabees, Foals și La Roux vor concerta în cadrul celei de-a 5-a ediții a festivalului Summer Well, ce va avea loc pe Domeniul Știrbey în weekendul 8-9 august 2015. Lineup-ul complet, disponibil în articol, cuprinde 10 trupe.

CLOSE
CLOSE