Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack

Fleetwood Mac

Următoarele evenimente cu Fleetwood Mac

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Fleetwood Mac

Harry Styles la BBC Radio 1 Live Lounge

Harry Styles a cântat o piesă de la Fleetwood Mac la BBC Radio 1 Live Lounge - VIDEO

Harry Styles pare să nu rateze nicio șansă de a cânta live. Cu o schimbare de stil muzical ce nu a ajuns încă la urechile tuturor, tânărul artist profită de orice ocazie pentru a demonstra că pentru el rock-ul, blues-ul și folk-ul nu sunt mofturile unei tranziții derizorii. Invitat la BBC Radio 1 Live Lounge, Harry a oferit publicului noi motive de a-i aprecia talentul. Artistul a interpretat un cover după o piesă clasică de la Fleetwod Mac, ”The Chain”.

Coloana sonora Guardians of the Galaxy Volume 2

Guardians of the Galaxy Vol 2 are coloana sonoră dezvăluită oficial: hituri din anii 70 şi 80

Cel mai aşteptat film al primăverii este "Guardians Of The Galaxy Volume 2", care ca şi predecesorul va avea o coloană sonoră plină de nostalgie. Personajul principal, Peter Quill/Starlord e obsedat de anii 70 şi 80 şi muzica pe care o ascultă reflectă acest lucru. Coloana sonoră a noii pelicule a fost anunţată oficial în această săptămână.

Stevie Nicks

Stevie Nicks a lansat un nou single, "The Dealer" - LYRIC VIDEO

Stevie Nicks a lansat un lyric video pentru primul single extras de pe noul album "24 Karat Gold: Songs from the Vault". Discul este cel de-al optulea din cariera solo a solistei Fleetwood Mac și va fi lansat pe piață pe 7 octombrie 2014.

Christine McVie, solista și compozitoarea Fleetwood Mac

Christine McVie revine oficial în Fleetwood Mac

Christine McVie, autoarea celor mai importante hituri Fleetwood Mac, revine oficial în formație. Publicistul trupei vehiculează ideea unui turneu Fleetwood Mac în 2014.

Fleetwood Mac

Fleetwood Mac a lansat EP-ul "Extended Play"

După anunțul primului turneu din ultimii trei ani, Fleetwood Mac a lansat în sfârșit primul material după o pauză de 10 ani. Este vorba despre EP-ul "Extended Play" care conține trei piese noi - “Sad Angel,” “It Takes Time” și “Miss Fantasy” și o versiune nouă a melodiei “Without You”.

Fleetwood Mac

Fleetwood Mac a cântat live o melodie nouă - AUDIO

După 3 ani de pauză Fleetwood Mac a început pe 4 aprilie un nou turneu mondial. Cu această ocazie trupa a cântat o piesă nouă intitulată "Sad Angel".

Fleetwood Mac

Turneu European Fleetwood Mac

Formația britanică Fleetwood Mac va începe în luna septembrie 2013 un nou turneu European, până în prezent fiind confirmate 17 date.

Fleetwood Mac

Fleetwood Mac lansează ediția aniversară a albumului Rumours

Pentru a sărbătorii 35 de ani de la apariția albumului Rumours, formația britanică Fleetwood Mac, va lansa pe 29 ianuarie ediția aniversară a discului. Acesta va conține piese în premieră, înregistrări live, un DVD documentar, un vinil pluse multe variante demo.

Fleetwood Mac

Fleetwood Mac revine pe scenă în 2013, datele unui nou turneu au fost anunțate

După 3 ani de la ultimul turneu, membrii Fleetwood Mac au confirmat revenirea pe scenă în 2013. Datele noului turneu au fost deja anunțate, urmând ca seria concertelor să înceapă în aprilie, anul viitor.

Fleetwood Mac

Fleetwood Mac se reunesc și lanseaza un nou album în 2013

Fleetwood Mac se va reuni si va pleca anul viitor intr-un nou turneu și a confirmat faptul ca lucreaza la un nou album de studio.

Bob Welch

Bob Welch (ex-Fleetwood Mac) s-a sinucis

Bob Welch, fostul chitarist și vocal de la Fleetwood Mac a fost găsit fără suflare în locuința sa din Nashville. Potrivit televiziunii locale WKRN, artistul a fost descoperit de soția sa ieri, 7 iunie, împușcat în piept.

Viaţa lui Dennis Wilson (The Beach Boys) apare pe marile ecrane

Ultimii ani din viaţă, curele de dezalcoolizare, legăturile amoroase, toate se vor regăsi în filmul The Drummer, în care fanii lui Dennis Wilson vor putea afla detalii despre viaţa starului... Continuare »

CLOSE
CLOSE