Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Fergie

Următoarele evenimente cu Fergie

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Fergie

Videoclip Fergie Tension

Fergie - Tension

Fergie continuă lansările de videoclipuri pentru piesele de pe albumul cel nou, "Double Dutchess". De această dată a debutat melodia "Tension", cu un clip care prezintă un grup de 3 fete care petrec la festivaluri de muzică.

Videoclip Fergie Enchante

Fergie - Enchante (Carine) ft. Axl Jack

Fergie a revenit, cu un album vizual şi unul muzical, sub numele de "Double Dutchess". Odată cu debutul său au sosit şi câteva clipuri video, dintre care se remarcă "Enchante", care o are pe Kendall Jenner în prim plan.

Fergie - You Already Know ft. Nicki Minaj

Fergie - You Already Know ft. Nicki Minaj

Fergie face tot ce îi stă în putință pentru a recâștiga popularitatea de care se bucura în urmă cu 11 ani, când lansa albumul de debut solo, ”The Dutchess”. Noul single al artistei, ”You Already Know”, are un beat ce te pune imediat în mișcare, videoclipul având, la rândul său, un impact puternic.

Videoclip Fergie Rick Ross Hungry

Fergie - Hungry ft. Rick Ross

Videoclipurile alb-negru vor fi mereu trendy, dar dacă le adaugi şi o lumină stroboscopică le faci de-a dreptul o curiozitate vizuală. Fergie nu se teme de astfel de riscuri, adoptând această abordare în clipul "Hungry", pentru piesa cu acelaşi nume, pe care o cântă cu Rick Ross.

Fergie

Fergie a lansat un teaser pentru următorul său single

După o pauză de doi ani, Fergie revine în atenția fanilor și lansează un teaser al următorului său single, pe care îl puteți asculta în articolul de mai jos.

Fergie - L.A.LOVE (la la) ft. YG

Fergie - L.A.LOVE (la la) ft. YG

Fergie a dezvăluit videoclipul primului single lansat după o pauză de 8 ani. "L.A.LOVE (la la)" este acea piesă menită să răspândească iubirea pentru noile beat-uri, intrigând curiozitatea fanilor care așteaptă de ani buni cel de-al doilea material discografic al artistei.

Fergie

Fergie răspândește iubirea - "L.A.LOVE (la la)" - AUDIO

Fergie știe că după o pauză de 8 ani nu te poți întoarce oricum în lumina reflectoarelor. "L.A.LOVE (la la)" este acea piesă menită să răspândească iubirea pentru noile beat-uri, intrigând curiozitatea fanilor care așteaptă de ani buni cel de-al doilea material discografic al artistei.

Fergie - "A Little Party Never Killed Nobody" (secvență clip)

Fergie a lansat "A Little Party Never Killed Nobody" - VIDEOCLIP

Fergie a lansat videoclipul piesei "A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)". Single-ul este inclus pe albumul de soundrack-uri "Music from Baz Luhrmann's Film The Great Gatsby", material discografic lansat pe 6 mai 2013 și vândut în Statele Unite, până la începutul lunii iulie, în peste 300 de mii de copii.

Vedete prost îmbrăcate (foto) – Episodul 2

Statutul de star le conferă numeroase avantaje, dar și expunerea în fața criticilor. Uneori artistele sunt lăudate pentru alegerile făcute, alteori sunt dur criticate pentru vestimentații lipsite de gust, exagerate,... Continuare »

Slash, dependent de Angry Birds?

Mai butonăm și noi Angry Birds pe telefon sau iPad, dar se pare că Slash nu se poate opri din joacă zilele acestea. Aflăm de pe Twitter-ul său că jocul... Continuare »

Fergie

Fergie lucrează la un nou material

Deşi nu intenţiona să lanseze alt album solo prea curând, concentrându-se pe "The Beginning", noul album Black Eyed Peas, Stacy Ferguson a hotărât deja ce vrea să facă pentru noua... Continuare »

CLOSE
CLOSE