Concerte The Dire Straits Experience
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Fall Out Boy

Următoarele evenimente cu Fall Out Boy

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Fall Out Boy

Fall Out Boy - HOLD ME TIGHT OR DON’T

Fall Out Boy - Hold Me Tight Or Don’t

Trupa Fall Out Boy continuă promovarea albumului ”Mania” cu piesa ”Hold Me Tight Or Don’t”. Single-ul este acompaniat de un videoclip în care ne sunt prezentate tradițiile sărbătorii Dia de Los Muertos.

Videoclip Fall Out Boy The Last of the Real Ones

Fall Out Boy - The Last Of The Real Ones

Atunci când vezi un videoclip care începe cu "Viewer discretion is advised" ştii că e ceva special. Fall Out Boy ne propune un clip inedit pentru piesa "The Last of the Real Ones", regizat de către Justus Meyer.

Fall Out Boy - Champion

Fall Out Boy - Champion

Trupa Fall Out Boy a lansat videoclipul oficial al piesei ”Champion”. Melodia este extrasă de pe albumul "M A N I A".

Videoclip Fall Out Boy Champion

Fall Out Boy - Champion

În avanpremiera viitorului album "M A N I A", Fall Out Boy a lansat single-ul "Champion". Melodia primeşte un videoclip plin de skateboarderi şi trickuri, pe care îl puteţi vedea mai jos. Şi muzicienii au participat la sesiunea de skating.

Videoclip Fall Out Boy Young and Menace

Fall Out Boy - Young And Menace

Fall Out Boy a revenit în atenţia fanilor cu un release surpriză, piesa "Young and Menace" apărând fără prea multe teasere sau anunţuri. Melodia este însoţită de un videoclip foarte bizar şi de o schimbare de sound, e drept aşteptată într-un 2017 al noilor direcţii.

Secvență videoclip Fall Out Boy - "Just One Yesterday" feat. Foxes

Trupa Fall Out Boy este salvată de Foxes în noul clip "Just One Yesterday" - VIDEOCLIP

Trupa Fall Out Boy a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Acesta a fost realizat pentru melodia "Just One Yesterday", cântată în colaborare cu Foxes.

Secvență clip "Young Volcanoes" - Fall Out Boy

Fall Out Boy a lansat "Young Volcanoes" - VIDEOCLIP EXPLICIT

Urmareste noul videoclip Fall Out Boy, realizat pentru piesa "Young Volcanoes". Clipul transmite ideea de opulența și lipsa bunelor moravuri pentru o distracție în afara cadrelor sociale îngăduite de mase.

Fall Out Boy - "Save Rock & Roll"

Fall Out Boy a lansat clipul noului single "The Phoenix" - VIDEOCLIP

Fall Out Boy a lansat noul clip sângeros "The Phoenix". Acesta este al 2-lea extras depe viitorul album "Save Rock & Roll". Vezi ce se întâmplă cu solistul.

Patrick Stump - This City

Ascultă noul single lansat de Patrick Stump – ”This City”! (Audio)

Patrick Stump, solistul de la Fall Out Boy a lansat primul single extras de pe albumul solo de debut, ”Soul Punk”. Acesta se numește ”This City” și reprezintă o colaborare... Continuare »

Patrick Stump (Fall Out Boy)

Vocalul de la Fall Out Boy lansează albumul solo de debut

Patrick Stump, vocalul trupei Fall Out Boy, a confirmat zvonurile conform cărora lucrează la un album solo. Astfel, artistul a anunțat că va lansa albumul solo de debut, ”Soul Punk”,... Continuare »

Pete-Wentz

Pete Wentz de la Fall Out Boy lansează albumul de debut cu noua sa trupa

După ce trupa Fall Out Boy a anunțat că ia o pauză, fiecare membru al formației a început un nou proiect muzical. Astfel, basistul Pete Wentz anunță acum că pregătește... Continuare »

CLOSE
CLOSE