Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

Fall Out Boy

Următoarele evenimente cu Fall Out Boy

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Fall Out Boy

Videoclip Weezer Can't Knock the Hustle

Weezer - Can't Knock The Hustle (starring Rivers Wentz)

Weezer a anunţat un nou album şi a început promovarea sa prin lansarea single-ului "Can't Knock the Hustle". Trupa propune un vizual inedit pentru această piesă, cu Pete Wentz de la Fall Out Boy ca personaj principal. Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

Trupa Fall Out Boy lanseaza trei piese noi - AUDIO

Trupa Fall Out Boy a pregătit o surpriză pentru fani - trei piese noi de pe un mini-EP, denumit "Llamania". Vă invităm să le ascultați mai jos.

Videoclip Fall Out Boy Church

Fall Out Boy - Church

Fall Out Boy sărbătoreşte lansarea noului său album "M A N I A" prin intermediul videoclipului piesei "Church". Este o poveste plină de nuanţe mov, tineri care se strecoară la party-uri trăznite şi sunete corale îmbinate cu muzică pop.

Videoclip Fall Out Boy Wilson Expensive Mistakes

Fall Out Boy: Wilson (Expensive Mistakes)

Cum vă sună ideea de a cumpăra Fall Out Boy? Băieţii se scot la vânzare la teleshopping în cel mai nou clip, cel al piesei "Wilson (Expensive Mistakes)". Este o parodie plină de meniuri suprapuse cu preţuri, oferte şi "Call Now", pe care trebuie să o vizionaţi mai jos.

Fall Out Boy - HOLD ME TIGHT OR DON’T

Fall Out Boy - Hold Me Tight Or Don’t

Trupa Fall Out Boy continuă promovarea albumului ”Mania” cu piesa ”Hold Me Tight Or Don’t”. Single-ul este acompaniat de un videoclip în care ne sunt prezentate tradițiile sărbătorii Dia de Los Muertos.

Videoclip Fall Out Boy The Last of the Real Ones

Fall Out Boy - The Last Of The Real Ones

Atunci când vezi un videoclip care începe cu "Viewer discretion is advised" ştii că e ceva special. Fall Out Boy ne propune un clip inedit pentru piesa "The Last of the Real Ones", regizat de către Justus Meyer.

Fall Out Boy - Champion

Fall Out Boy - Champion

Trupa Fall Out Boy a lansat videoclipul oficial al piesei ”Champion”. Melodia este extrasă de pe albumul "M A N I A".

Videoclip Fall Out Boy Champion

Fall Out Boy - Champion

În avanpremiera viitorului album "M A N I A", Fall Out Boy a lansat single-ul "Champion". Melodia primeşte un videoclip plin de skateboarderi şi trickuri, pe care îl puteţi vedea mai jos. Şi muzicienii au participat la sesiunea de skating.

Videoclip Fall Out Boy Young and Menace

Fall Out Boy - Young And Menace

Fall Out Boy a revenit în atenţia fanilor cu un release surpriză, piesa "Young and Menace" apărând fără prea multe teasere sau anunţuri. Melodia este însoţită de un videoclip foarte bizar şi de o schimbare de sound, e drept aşteptată într-un 2017 al noilor direcţii.

Secvență videoclip Fall Out Boy - "Just One Yesterday" feat. Foxes

Trupa Fall Out Boy este salvată de Foxes în noul clip "Just One Yesterday" - VIDEOCLIP

Trupa Fall Out Boy a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Acesta a fost realizat pentru melodia "Just One Yesterday", cântată în colaborare cu Foxes.

Secvență clip "Young Volcanoes" - Fall Out Boy

Fall Out Boy a lansat "Young Volcanoes" - VIDEOCLIP EXPLICIT

Urmareste noul videoclip Fall Out Boy, realizat pentru piesa "Young Volcanoes". Clipul transmite ideea de opulența și lipsa bunelor moravuri pentru o distracție în afara cadrelor sociale îngăduite de mase.

Fall Out Boy - "Save Rock & Roll"

Fall Out Boy a lansat clipul noului single "The Phoenix" - VIDEOCLIP

Fall Out Boy a lansat noul clip sângeros "The Phoenix". Acesta este al 2-lea extras depe viitorul album "Save Rock & Roll". Vezi ce se întâmplă cu solistul.

Patrick Stump - This City

Ascultă noul single lansat de Patrick Stump – ”This City”! (Audio)

Patrick Stump, solistul de la Fall Out Boy a lansat primul single extras de pe albumul solo de debut, ”Soul Punk”. Acesta se numește ”This City” și reprezintă o colaborare... Continuare »

Patrick Stump (Fall Out Boy)

Vocalul de la Fall Out Boy lansează albumul solo de debut

Patrick Stump, vocalul trupei Fall Out Boy, a confirmat zvonurile conform cărora lucrează la un album solo. Astfel, artistul a anunțat că va lansa albumul solo de debut, ”Soul Punk”,... Continuare »

Pete-Wentz

Pete Wentz de la Fall Out Boy lansează albumul de debut cu noua sa trupa

După ce trupa Fall Out Boy a anunțat că ia o pauză, fiecare membru al formației a început un nou proiect muzical. Astfel, basistul Pete Wentz anunță acum că pregătește... Continuare »

CLOSE
CLOSE