Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Evgeni Plushenko

Următoarele evenimente cu Evgeni Plushenko

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Evgeni Plushenko

Evgeni Plushenko la Kings On Ice! credit foto Alex Barbulescu

Evgeni Plushenko, medalie de aur și un nou record la Jocurile Olimpice

Evgeni Plushenko, cel mai premiat si apreciat patinator rus, a obtinut duminică seară medalia de aur la proba de patinaj artistic pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Sochi. Acesta a stabilit astfel un nou record, devenind primul patinator din istoria modernă a sportului care a reușit să câștige patru titluri consecutive la Jocurile Olimpice.

Evgeni Plushenko la Kings On Ice! credit foto Alex Barbulescu

Evgeni Plushenko reprezintă Rusia la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi

În urma deciziei oficiale venite din partea Federației Ruse de Patinaj Artistic și aprobată de Comitetul Olimpic Rus și de Ministerul Sporturilor, Evgeni Plushenko devine singurul reprezentant al Rusiei în probele masculine de patinaj artistic din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă ce vor avea loc luna viitoare la Sochi.

Kings On Ice 2013

Brian Joubert, Irina Slutskaya și Johnny Weir vin la Kings On Ice 2013

Gala aniversară Kings On Ice, ce va avea loc pe 30 martie 2013 la patinoarul Mihai Flamaropol din București, va reuni campionii mondiali ai patinajului artistic contemporan, primele nume confirmate alaturi de Evgeni Plushenko, fiind celebrii Irina Slutskaya, Johnny Wier și Brian Joubert.

Kings On Ice 2013

Kings On Ice 2013 – ediție aniversară la București

Kings On Ice aniversează cea de-a 5-a ediție la București cu un regal absolut în 2013. Evenimentul va avea loc pe 30 martie la patinoarul Mihai Flamaropol, iar biletele sunt puse în vânzare începând de azi.

Kings on Ice 2012

Kings on Ice 2012 - acces și program

Cea de-a patra ediţie Kings On Ice va avea loc pe 7 aprilie, la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucureşti şi va include două reprezentaţii: de la ora 15:00 şi de... Continuare »

evgeni-plushenko-edvin-marton

Evgeni Plushenko şi Edvin Marton vorbesc despre spectacolul Kings on Ice

Patinatorul Evgeni Plushenko şi violonistul Edvin Marton au susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia au discutat atât despre cele două spectacole Kings On Ice, cât şi despre proiectele... Continuare »

Fiona Zaldua - Dmitri Sukhanov credit foto Alex Barbulescu

Noi confirmări la Kings on Ice 2012

Perechile Ekaterina Bobrova - Dmitri Soloviev, Vera Bazarova - Yuri Larionov și Fiona Zaldua - Dmitri Sukhanov se alătură lui Evgeni Plushenko, Fumie Suguri, Surya Bonaly, Stephane Lambiel și Brian Joubert... Continuare »

Celebrele Fumie Suguri și Surya Bonaly vin la Kings On Ice 2012

Fumie Suguri și Surya Bonaly sunt primele prezențe feminine confirmate în programul celei de-a patra ediții Kings On Ice, alături de Evgeni Plushenko, Stephane Lambiel și Brian Joubert. Surya vine... Continuare »

Kings on Ice 2012

Spectacolul Kings On Ice revine în 2012 la București!

Kings On Ice, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente de patinaj artistic revine în România pe 7 aprilie 2012 cu noi demonstraţii ale celor mai apreciați campioni ai patinajului mondial.... Continuare »

Evgeni Plushenko la Kings On Ice! credit foto Alex Barbulescu

Evgeni Plushenko la Kings on Ice 2012!

Patinatorul rus Evgeni Plushenko se va întoarce în competiţiile oficiale începând din această lună. Totodată va intra şi într-un program intens de pregătiri pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2014.... Continuare »

CLOSE
CLOSE