Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Europe

Europe a vândut peste 25 de milioane de albume la nivel internațional. Succesul trupei a fost marcat în 1986 de piesa ”The Final Countdown”, clasata pe primul loc in 26 de tari. Ea a devenit hit international și a fost piesa care a dat și numele albumului. În 1992, după 10 ani de activitate, trupa a decis să se destrame, iar membrii săi, Joey Tempest, John Norum si Kee Marcello au lansat albume solo. În 2000, în cadrul unui eveniment select, administrația din Stockholm i-a solicitat pentru susținerea unui concert, iar în octombrie 2003 trupa s-a reunit în mod oficial, lansând albumul „Start from the Dark“, vândut în peste 900.000 de exemplare.

Primul concert Europe în România a avut loc la festivalul OST Fest 2012 de la Romexpo București.

Următoarele evenimente cu Europe

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Europe

Europe - Turn To Dust

Trupa Europe lansează primul lor clip animat pentru piesa "Turn to Dust". Un videoclip plin de simbolism, pentru o piesă care vorbește despre regretele și durerea din viața unui bărbat care nu a avut curaj să spună sau să facă lucrurile la timpul lor. Război, familie, vinovăție și moarte, toate parte din epopeea vieții umane.

Metallica canta cover Europe The Final Countdown Suedia 2018

Metallica a cântat "The Final Countdown" de la Europe şi o piesă ABBA în Suedia

Metallica ştie să facă senzaţie pe orice scenă s-ar afla pe glob, iar în Suedia a ales să realizeze tributuri pentru cele mai mari formaţii locale. Robert Trujillo, basistul formaţiei şi Kirk Hammett, chitaristul au creat un moment inedit, cântând piesa "The Final Countdown", a formaţiei Europe. Vă invităm să urmăriţi momentul în cadrul acestui articol.

EUROPE - The Siege

Europe - The Siege

Europe continuă promovarea albumului ”Walk The Earth” cu un videoclip filmat pentru piesa "The Siege". Vizualul este regizat de aclamatul regizor Patric Ullaeus, care a colaborat anterior cu In Flames, Lacuna Coil și Dimmu Borgir.

Europe

Europe a lansat piesa "Turn To Dust" - AUDIO

Europe a publicat online o nouă piesă, intitulată "Turn To Dust". Melodia este extrasă de pe albumul ”Walk The Earth”, lansat în urmă cu câteva zile.

Europe

Ascultă noua piesă lansată de Europe, "Election Day" - AUDIO

Europe continuă promovarea noului album ”Walk The Earth” cu piesa "Election Day". Noul single a fost înregistrat la Abbey Road Studios din Londra.

Europe - Walk The Earth (Official Video)

Europe - Walk The Earth

Europe a lansat un videoclip alb-negru pentru piesa ”Walk The Earth”. Single-ul denumește noul album al formației, ce va fi lansat anul acesta, pe 20 octombrie.

Coperta album Europe Walk the Earth

Europe prezintă single-ul titular de pe noul album "Walk the Earth" - AUDIO

Veteranii hard rockului Europe au revenit cu o piesă nouă, numită "Walk the Earth", care precede albumul cu acelaşi nume. Noul LP soseşte pe 20 octombrie, prin intermediul casei de discuri proprii a formaţiei, Hell & Back.

Poze concert Europe la București 2015

Urmărește galeria de poze de la concertul trupei Europe organizat la Arenele Romane din București pe 11 iunie 2015. Trupa a revenit în România după 3 ani de la participarea la OST Fest 2012.

Concert Europe la București în iunie 2015

Tudor Turcu şi Blade Strings în deschiderea concertului EUROPE

Tudor Turcu şi Blade Strings vor deschide concertul Europe, care va avea loc pe 11 iunie la Arenele Romane. În articol veţi găsi regulile de acces la concert şi ultimele detalii legate de bilete.

Concert Europe la București în iunie 2015

Biletele pentru concertul Europe de la Arenele Romane au prețuri reduse

Europe va concerta la Arenele Romane din București pe 11 iunie 2015. Evenimentul, ce ar fi trebuit să aibă loc inițial în noiembrie 2014 la Sala Palatului, a fost reprogramat, fanii formației având acum posibilitatea de a-și cumpăra bilete la prețuri reduse.

Concert Europe la București în iunie 2015

Europe concertează la București în noiembrie

Europe, cea mai îndrăgită trupă rock din Suedia, revine anul acesta în România. Formația va concerta pe 17 noiembrie 2014 pentru prima dată la Sala Palatului, de la ora 19:00. Concertul face parte din turneul european al trupei, ce va include concerte în Germania, Turcia, Suedia, Ungaria.

EUROPE concerteaza la OST FEST 2012

Europe lansează un nou DVD, "Live At Sweden Rock - 30th Anniversary Show"

Pentru a sărbătorii 30 de ani de la apariția primului album, formația suedeză Europe a susținut pe 7 iunie 2013 un concert aniversar la festivalul Sweden Rock Festival. Evenimentul a fost înregistrat iar pe 18 octombrie casa de discuri earMUSIC va lansa pe piață, în format CD, DVD și Blu-ray, acest concert.

Europe - Firebox Video

Clip nou de la Europe, Firebox - VIDEOCLIP

Europe a lansat un nou videoclip pentru piesa Firebox. Trupa suedeză a filmat în orașul Gothenburg și a lucrat cu Patric Ullaeus, un regizor cunoscut pentru colaborările sale cu Dimmu Borgir, Lacuna Coil, In Flames, Sonic Syndicate, Kamelot.

Concertul Europe de la OST Fest 2012

EUROPE la OST FEST 2012 - VEZI FOTO-VIDEO

Așteptările față de concertul trupei Europe mi-au fost pe deplin mulțumite. Festivalul OST Fest m-a ținut trei zile la Romexpo într-o arșiță insuportabilă, de sub care evadam periodic în centrul de presă. Nu am agreat deloc programarea lui Europe înaintea lui Manowar, fiind muzici mult diferite cu ascultători aparte. Cu toate acestea, publicul s-a grupat în fiecare dintre cele 3 zone și a fost prima dată când Romexpo a răsunat, fie că era vorba de hit sau nu.

OST Fest 2012 - Ziua #2 - Sunetul a prins putere cu HolyHell, Trooper, Europe, Manowar

Ziua a doua din OST Fest 2012 a debutat sub semnul unui soare dogoritor, pe care publicul a trebuit să-l înfrunte cu stoicism pentru a se putea bucura de primele... Continuare »

Trupa EUROPE in 2012 (de la stanga la dreapta: tobosarul Ian Haugland, claparul Mic Michaeli, basistul John Leven, vocalistul Joey Tempest si chitaristul John Norum

Noul album EUROPE, direct pe locul 2 în clasamentul din Suedia - VIDEOCLIP

Suedezii de la EUROPE au revenit în forță cu Bag Of Bones, cel de-al nouălea album de studio. În țara natală, albumul a intrat direct pe locul 2 în clasamentul general al albumelor. Istoria recentă - Last Look At Eden (2009) - a dovedit că succesul de tip The Final Countdown este unul repetabil.

europe-bag-of-bones

Europe - Not Supposed To Sing The Blues (videoclip)

Trupa suedeză Europe a lansat videoclipul piesei Not Supposed To Sing The Blues, primul single extras pe albumul Bag Of Bones ce urmează să apară pe piață la sfârșitul lunii... Continuare »

EUROPE concerteaza la OST FEST 2012

Europe concertează la OST FEST 2012

Europe va concerta pe 16 iunie 2012 la Bucureşti. Formaţia se alătură celor de la Motley Crue, Motorhead, Megadeth şi Dimmu Borgir în line-up-ul Festivalului Ost Fest 2012, desfăşurat în perioada... Continuare »

Bag of Bones, cover artwork-ul albumului Europe

Albumul Bag Of Bones al suedezilor de la Europe va apărea pe piaţă în primăvara acestui an. Până atunci, vor să arate fanilor cum va arăta albumul, estetic vorbind. Cel... Continuare »

Europe lansează Bag of Bones în aprilie

Suedezii de la EUROPE au decis ca titlul celui de-al nouălea album pe care-l vor lansa în aprilie să fie Bag of Bones. Produs de Kevin Shirley, albumul are un... Continuare »

CLOSE
CLOSE