Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și INNA Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO

Eric Clapton

Următoarele evenimente cu Eric Clapton

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Eric Clapton

Eric Clapton

Eric Clapton - Home For The Holidays

Eric Clapton ne reamintește că de sărbători nicăieri nu e mai bine decât acasă. ”Home For The Holidays” este noul său single extras de pe albumul lui de Crăciun și vine acompaniat de un video cu versuri.

Eric Clapton - For Love On Christmas Day

Eric Clapton - For Love On Christmas Day

Eric Clapton aduce un strop de blues în playlistul nostru cu piese de Crăciun. Noul single al reputatului muzician se numește ”For Love On Christmas Day” și este o compoziție originală.

Eric Clapton - White Christmas

Eric Clapton - White Christmas

Un entuziast al sărbătorilor de iarnă, Eric Clapton întâmpină Crăciunul cu un album dedicat. Avem, astfel, ocazia de a asculta ”White Christmas” într-o interpretare blues și de a urmări un videoclip animat foarte simpatic, în care un băiețel ce seamănă izbitor cu Clapton primește cadoul mult dorit.

Eric Clapton

Eric Clapton lansează un album de Crăciun

Eric Clapton anunță lansarea primului album de studio dedicat în întregime perioadei sărbătorilor de iarnă, „Happy Xmas”, programată pentru 12 octombrie. Mai multe detalii puteți afla în articol.

Eric Clapton

Eric Clapton dezvăluie că riscă să surzească, are probleme de sănătate

Eric Clapton a discutat despre problemele sale de sănătate într-un interviu recent, dezvăluind că auzul său devine tot mai şubred. Artistul a acordat un interviu celor de la BBC Radio 2, discutând şi despre noul documentar axat pe viaţa şi cariera sa, "Eric Clapton: A Life in 12 Bars".

Ed Sheeran / Eric Clapton

Ed Sheeran a primit un sfat de la Eric Clapton: "Ia-o ușor"

Înainte de a se hotărî să se apuce de muzică, Ed Sheeran îl privea cu multă admirație pe Eric Clapton, muzicianul devenind ulterior motivul pentru care tânărul artist a pus mâna pentru prima oară pe o chitară. Ajuns acum în fruntea topurilor muzicale, Ed a profitat de prilejul de a se întâlni cu Eric Clapton pentru a-i cere sfatul.

Eric Clapton

Eric Clapton va fi subiectul unui documentar realizat de Lili Fini Zanuck, laureată Emmy şi Oscar

Viaţa şi cariera lui Eric Clapton au fost acoperite de multiple documentare, dar iată că încă unul este în producţie. Pe numele său "Eric Clapton: A Life în 12 Bars", această peliculă va fi regizată de către Lili Fini Zanuck, laureată Oscar şi Emmy.

Eric Clapton

Eric Clapton lansează albumul "Live In San Diego"

Pe 30 septembrie, Eric Clapton va lansa un nou album live. Discul se numește "Live In San Diego" și conține 16 piese.

Eric Clapton - Stones In My Passway

Eric Clapton - Stones In My Passway

Eric Clapton a lansat videoclipul noului single ”Stones In My Passway ”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 23-lea album de studio al muzicianului, "I Still Do".

Eric Clapton - Spiral

Eric Clapton - Spiral

Eric Clapton a lansat videoclipul noului single ”Spiral”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 23-lea album de studio al muzicianului, "I Still Do".

Eric Clapton

Eric Clapton lansează cel de-al 23-lea album, "I Still Do"

Eric Clapton lansează pe 20 mai un nou album, intitulat "I Still Do". Cel de-al 23-lea material de studio al muzicianului conține atât piese originale, cât și cover-uri după Bob Dylan și Robert Johnson.

Cei mai bogați cântăreți britanici în 2015

Cei mai bogați muzicieni britanici - TOP 2015

The Sunday Times a dezvăluit lista celor mai bogați artiști din Marea Britanie. Așa cum era de așteptat, în Top 20 se regăsesc o mare parte dintre marile nume rock ale industriei: Paul McCartney, Mick Jagger, Ozzy Osbourne, Sting, Roger Waters, Eric Clapton. În articol puteți consulta lista completă și cifrele estimate ale averilor celor mai înstăriți muzicieni britanici.

Eric Clapton

Eric Clapton -– "“Forever Man”", trei decenii de carieră într-un singur Best Of

Legendarul compozitor, vocalist și chitarist Eric Clapton va lansa pe 11 mai 2015 o nouă compilație de tip Best Of intitulată ”“Forever Man””. Lansarea albumului va fi urmată de un turneu compus din 9 concerte.

Eric Clapton, Mark Knopfler, Don White - "Train To Nowhere" (cover J J Cale) - AUDIO

În memoria lui J J Cale, ce s-a stins din viață în urmă cu un an, Eric Clapton lansează albumul tribut "The Breeze, An Appreciation of JJ Cale". Ultimul single dezvăluit de pe acest disc se numește "Train To Nowhere" și este interpretat de către Eric Clapton alături de Mark Knopfler și Don White. Coverul poate fi ascultat în articol.

Eric Clapton lansează un album în memoria lui J.J. Cale

La un an de la dispariție, chitaristul J.J. Cale va fi omagiat prin lansarea albumului "The Breeze, An Appreciation of JJ Cale". Cel care a avut această inițiativă este nimeni altul decât Eric Clpaton care în 2006 lansa alături de Cale discul "The Road To Escondido", material ce a fost recompensat cu premiul Grammy.

Eric Clapton are o trupă nouă și anunță primele concerte din 2014

Chitaristul Eric Clapton are o nouă trupă ce îl va însoți în turneul care va începe luna viitoare în Japonia. Momentan artistul are confirmate concerte în Tokyo, Osaka, Nagoya, Yokohama, Singapore și Dubai urmând ca în vară să revină în Europa.

Nelson Mandela

Muzicienii aduc omagii lui Nelson Mandela

Liderul luptei împotriva regimului rasist, Nelson Mandela s-a stins din viață la 95 de ani pe 5 decembrie 2013. Acțiunile sale au schimbat lumea, devenind una dintre cele mai apreciate personalități din istorie. De-a lungul timpului, numeroși muzicieni și-au declarat admirația față de Mandela, căruia i-au compus și piese. La moartea lui artiștii i-au adus omagii pe canalele de social media.

Eric Clapton

Eric Clapton a anunțat când se va retrage din muzică

Dacă peste câteva zile Eric Clapton va lansa un nou album, fanii celebrului chitarist primesc o veste nu tocmai plăcută. Eric Clapton a anunțat recent că este posibil ca acesta să fie ultimul lui turneu, artistul dorind să se retragă la vârsta de 70 de ani.

Eric Clapton lansează albumul "Old Sock"

Eric Clapton sărbătorește 50 de ani de activitate muzicală printr-un nou material discografic intitulat "Old Sock". Cel de-al 21-lea album solo al artistului va ajunge pe rafturile magazinelor în data de 12 martie și conține 10 piese din repertoriul internațional plus două melodii noi.

Eric-Calpton

Eric Clapton anunță un nou album și turneu aniversar

Pentru a sarbatori 50 de ani de cariera Eric Clapton va lansa anul viitor un nou album de studio. Pana la aparitia oficiala a discului celebrul artist va pleca intr-un mini turneu in Marea Britanie.

Keith Richards și Eric Clapton

Keith Richards și Eric Clapton au cântat împreună (video)

Keith Richards (The Rolling Stones), a cântat alături de Eric Clapton pe scena Teatrului Apollo New York, în memoria lui Hubert Sumlin. Pe 24 februarie, puţin după miezul nopţii, Richards... Continuare »

Paul McCartney (sursa foto the sun.co.uk)

Paul McCartney dezvăluie coperta și tracklist-ul noului album - FOTO + AUDIO

Paul McCartney a dezvăluit numele noului album, pe care l-a anunțat în decembrie anul trecut - ”Kisses On The Bottom”. Titlul vine de la versurile piesei care deschide discul, ”I’m Gonna... Continuare »

Paul McCartney

Paul McCartney va lansa albumul Kisses On The Bottom în februarie!

Numele albumului pe care Paul McCartney îl va lansa pe 6 februarie 2012 este Kisses On The Bottom. Noul disc va include atât coveruri după piese celebre, cât şi compoziții... Continuare »

Paul McCartney

Paul McCartney & Eric Clapton - My Valentine (audio)!

Paul McCartney a dezvăluit primul single de pe albumul, încă anonim, ce urmează să apară pe piaţă pe 6 februarie 2012. Piesa, un featuring cu Eric Clapton se numeşte "My... Continuare »

The Love We Make (Documentar 9/11)

”The Love We Make” – Documentar despre Paul McCartney și 9/11 (Video – Trailer)

La 10 ani după tragedia de pe 9/11 are loc premiera unui documentar despre Paul McCartney, care se afla atunci în New York.”The Love We Make” oferă o altă perspectivă a acelei... Continuare »

CLOSE
CLOSE