Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Postmodern Jukebox la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions

Epica

Epica a fost întemeiată în 2002 de chitaristul Mark Jansen, după despărțirea de After Forever. De la început, trupa Epica s-a remarcat atât prin soundul deosebit, ce depășea limitele genului Symphonic, fiind mai complex și original, cât și prin prezența fascinantă a frumoasei soliste Simone Simons, cu un timbru unic, delicat, melodic, dar puternic. Pe 23 martie 2013, Epica a sărbătorit aniversarea a 10 ani de activitate, pe parcursul cărora grupul olandez a lansat 6 albume de studio The Phantom Agony (2003), Consign to Oblivion (2005), The Divine Conspiracy (2007), Design Your Universe (2009), Requiem for the Indifferent (2012), The Quantum Enigma (2014).

Următoarele evenimente cu Epica


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Epica

EPICA - Universal Love Squad

Epica - Universal Love Squad

Cu prilejul a 1000 de show-uri aniversare, Epica a interpretat live pentru prima oară piesa ”Universal Love Squad”. Momentul a fost imortalizat printr-un videoclip ce surprinde prestația trupei, dar și reacția fanilor, cărora le este dedicată piesa.

Videoclip Epica Decoded Poetry

EPICA - Decoded Poetry

EPICA îşi continuă seria de videoclipuri animate cu "Decoded Poetry", un clip cu o poveste în care SF-ul se îmbină cu magia. Noul single lansat de olandezi este extras de pe cel mai nou EP al trupei, "The Solace System". Vă invităm să vizionaţi videoclipul mai jos.

Videoclip EPICA Immortal Melancholy

EPICA - Immortal Melancholy

Credeam că moda videoclipurilor anime pentru piese rock a apus pe undeva prin 2003 sau 2004, dar iată că trupa EPICA păstrează acest trend viu. Formaţia de symphonic metal din Olanda nu este la prima ispravă de gen, "Immortal Melacholy" fiind chiar al doilea clip animat pentru o piesă de pe EP-ul "The Solace System".

EPICA - The Solace System

EPICA - The Solace System

Epica a lansat un videoclip de tip animație pentru noul single ”The Solace System”. Piesa denumește ultimul EP al formației, așteptat pe piață în septembrie.

Epica - Beyond The Matrix

Epica a lansat un videoclip pentru piesa „Beyond The Matrix”. Single-ul este extras de pe cel mai nou album al trupei, „The Holographic Principle”.

Epica - Ascension - Dream State Armageddon

Epica a lansat un lyric video pentru piesa "Ascension - Dream State Armaggedon". Melodia este extrasă de pe albumul „The Holographic Principle”, care a fost lansat în luna septembrie a acestui an.

Epica - Edge of the Blade

Epica a lansat un videoclip pentru piesa „Edge of the Blade”. Melodia este extrasă de pe albumul „The Holographic Principle” care va fi lansat la sfârșitul lunii septembrie.

EPICA - Universal Deathsquad

Epica - Universal Deathsquad

Epica a lansat un lyric video pentru piesa "Universal Deathsquad". Melodia este extrasă de pe albumul „The Holographic Principle”, așteptat pe piață în luna septembrie.

Epica a lansat primul episod din documentarul pentru noul album

În așteptarea noului album, „The Holographic Principle”, Epica lansează primul episod din cadrul documentarului despre material. Detalii despre album, tracklist și video, în articol.

Epica promite un sound „mai agresiv” pentru noul album

Trupa Epica a dezvăluit amănunte despre noul album la care lucrează și care ar putea fi lansat în acest an. Soundul „mai agresiv” este sintagma definitorie pentru supriza de care vor avea parte fanii.

Epica în concert la București, 16 octombrie 2015

Epica și Sirenia au dezlănțuit metalul la Arenele Romane

În seara de 16 octombrie 2015, Arenele Romane au fost învăluite într-o aură metal, datorită concertelor oferite de Sirenia și Epica în cadrul celei de-a doua zi de Maximum Rock Festival.

Simone Simons (Epica)

Simone Simons (Epica): "Am mai multe conexiuni cu România"

Trupa Epica va concerta pe 16 octombrie 2015 în cadrul Festivalului Maximum Rock. Solista Simone Simons a stat de vorbă cu noi și ne-a povestit despre începutul carierei sale, ce înseamnă să cânți într-o trupă metal fiind totodată mamă și care sunt legăturile ei cu România.

Trupa Epica

Concert Epica la Festivalul ARTmania 2012

Epica va concerta pe 10 august în cadrul Festivalului ARTmania, desfășurat în perioada 6 – 12 august 2012 la Sibiu. Astfel, fanii români vor avea ocazia să asculte live piesele... Continuare »

Epica: Puzzle muzical cu Requiem for the Indifferent

Ghici, ghicitoarea mea sau simplă aţâţare. La asta recurg membrii trupei Epica, ce se pregătesc pentru data de 9 martie, când vor lansa un nou album, Requiem for the Indifferent.... Continuare »

Storm the Sorrow, premieră la un concert în Olanda-VIDEO

Epica se pregătesc pentru Requiem For the Indifferent. Cel puţin asta au demonstrat la un concert pe care metaliştii l-au susţinut în Olanda, pe 12 ianuarie. Cu aceasta ocazie, fanii... Continuare »

CLOSE
CLOSE